Nokia 5800,5530,523x,X6 | C6v40 | Photon C6-04 | En Hızlı FW | İngilizce + Artık TÜRKÇE |

Sponsorlu Bağlantılar

katates

katates

Üye
    Konu Sahibi
ben eski fwlerden kalan core dosylarını kullandım olmadı :S
Telefon modelini söylersen core dosyası verebilirim.

----------Eklendi @ 02:14:20 ---------- Yazıldı @ 02:10:33 ----------

5800:

5530:

X6:

Password for X6: binh24

N97 mini:

N97:

Password for N97 and N97 mini: binh24

worry

worry

Üye
tamam teşekkürler fakat ben şunu anlamıyorum maps yok sözlük yok bunlar telefonda en gerekli proglar neden siliyolar ? sözlüğü attım flashla ama mapsı yemedi nedense :S

ealibeyli

Üye
merhaba arkadaslar. ben bunu kuramadim bir turlu. jaftaki her seyi aynen yapiyorum ama mcu dan sonra ppm dosyasini secerken ppm yesil isik yanmiyo. bunun nedeni rofs2.v01 olabilirmi? bende V52 de ona gore belkide V02 rofs bulmam lazim..... yardim eden olursa cok sevinirim. tesekkurler......

katates

katates

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaslar. ben bunu kuramadim bir turlu. jaftaki her seyi aynen yapiyorum ama mcu dan sonra ppm dosyasini secerken ppm yesil isik yanmiyo. bunun nedeni rofs2.v01 olabilirmi? bende V52 de ona gore belkide V02 rofs bulmam lazim..... yardim eden olursa cok sevinirim. tesekkurler......
Başka c0r ve uda dene.
Yapamazsan tw ile yardımcı olurum

afacan15

Üye
arkadaşım emeklerin için çok teşekkürler
yükledim ve türkçe olarak güzel çalışıyor

MusTy57

MusTy57

Üye
Acaba bir arkadaş türkçe dili gömerek uploadlayabilirmi bu cfw ye ? hatta mümkünse ingilizceyi veya türkçe dışındaki tüm dilleride silebilir ?

agun35

Üye
arkadaşım emeklerin için çok teşekkürler
yükledim ve türkçe olarak güzel çalışıyor
Arkadaşım türkçe sorunsuz çalışıyomu birde paylaşırsan sevinirim anlasam kendim yapıcam ama malesef

katates

katates

Üye
    Konu Sahibi
Acaba bir arkadaş türkçe dili gömerek uploadlayabilirmi bu cfw ye ? hatta mümkünse ingilizceyi veya türkçe dışındaki tüm dilleride silebilir ?
Dostum sürüyle RM var her telefon için ayrı ayrı dil gömmek, tek tek tekrar uploadlamak zor iş.

ReQueM87

Üye
bunun rusçasını nereden bulabiliriz

afacan15

Üye
Arkadaşım türkçe sorunsuz çalışıyomu birde paylaşırsan sevinirim anlasam kendim yapıcam ama malesef
evet sorunsuz çalışıyor gayet güzel tavsiye ederim
telefona atınca dosyayı sildim paylaşamam elimde yok

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
arkadaşlar menü boyutu kaç

dert91

Üye
lague menager e tıkladıgımda bu hatayı alıyorum yardım pls 'not a laguage ımage operation aborted'

extacyer

Üye
bu cfwye türkçe yazma dili nasıl eklerim arkadaşlar?

bjk190319033

Üye
1.)Beyler bunu 5800 a sadece jaf kullanarak atıoruz dimi başka bişey yapmamıza gerek varmi hard format fln bişiler soylüyorlar kafam karıştı :S
2.)Bunu yapınca tekrar eski haline getirebiliomuyuz telefonu
3.)Telefon garanti kapsamından cıkıomu

Bilgi verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkurler.

afacan15

Üye
1.)Beyler bunu 5800 a sadece jaf kullanarak atıoruz dimi başka bişey yapmamıza gerek varmi hard format fln bişiler soylüyorlar kafam karıştı :S
evet hiç bir sorun yok
korkma hiç bir şey olmaz

Bilgi verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkurler.

evet hiç bir sorun yok
korkma hiç bir şey olmaz

can_1994

Üye
5530 da deneyen varmı?

can_1994

Üye
usta 5530 da yeşil tuş yanmıyor ve türkçe yazma dili yook bi yadımcı olur musun?

1903__ali

Üye
peki bu rm-625 versiyon kaç v40 mı v20 mi

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
eee x6 için core dosyası nerde

----------Eklendi @ 17:46:52 ---------- Yazıldı @ 17:42:39 ----------

dosyaları şimdi gördüm

cafer-abi

Üye
Telefonu ingilizce de kullanırım. Fakat şu sitede bundan daha iyi bir cfw şu an yok. Bütün cfw leri denedimm. Bu gün güncellenenler de buna dahil. Telefonum 20 kere death flash yedi belki. Fakat şu an bu cfw den daha iyi bir cfw yok. Yine de kahrolsun anna icons.

Üst Alt