5230 C6 portu 5230 51.6.002 temiz port

Sponsorlu Bağlantılar

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
Resim koysaydın =D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Eyvallah gencler bana da lazimdi bu mediabari ben kendim cozerim isi metalciye birakirsaniz ohoooo :islik:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
tamam kendin çöz

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
    Konu Sahibi
kabız civciv valla hata çıkarsa pm at pek fazla kurcalayamadım :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Tamam ;)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
iyi de bu 51.6.2 bunu attığımızda tel 5235 oluyor 5230un yazılımı 51.0.2 o versiyona göre niye port yapmadın ? Herneyse şu fix modlarini atarmisin bana

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Basit bisey fark etmiyor ikiside ayni

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bu 5235 için olan c6 portu
alın bu da 5230 için port => :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Eline sağlık üstad. Görüşmek üzere.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
:tşk:

- - - Eklendi - - -

c6 portta ne ya :D ne portmuş arkadaş c6 değil ofw kullarak hayatımı yaşıyorum :)

bu arada rambo_ft paylaşmış portu ama portta bazı hatalar vardı ama neyse genede saol :)

Evet onun port :) ben kullandım bir hata görmedim :) bende senin gibi hayatımı ofw ile devam ettiriyorum :)

musti843

musti843

Üye
Teşekkürler elinize sağlık abilerim.. Size bişey soracağım. Ben bu porttan bazı programları nfc ile çıkardım. Sonra gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra flashladım. Telefonu açtığında bazı programların resimsiz kalıntıları kalmış. Cfwden program kaldırmayı nasıl yapmalıyız ? Bu arada internetten navibar modu bulmuştum onu atmıştım navibar çalışmıştı ama o modu sildim.

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler elinize sağlık abilerim.. Size bişey soracağım. Ben bu porttan bazı programları nfc ile çıkardım. Sonra gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra flashladım. Telefonu açtığında bazı programların resimsiz kalıntıları kalmış. Cfwden program kaldırmayı nasıl yapmalıyız ? Bu arada internetten navibar modu bulmuştum onu atmıştım navibar çalışmıştı ama o modu sildim.

tamamen programlar silinmemiş bunları rofs2de aramak zorundasın kardeşim :)
internetten indirdiğiniz belle navibar modları yazılımların bazılarıyla uyumlu olmuyor kendiniz yaparsanız daha iyi olur :)

musti843

musti843

Üye
tamamen programlar silinmemiş bunları rofs2de aramak zorundasın kardeşim :)
internetten indirdiğiniz belle navibar modları yazılımların bazılarıyla uyumlu olmuyor kendiniz yaparsanız daha iyi olur :)

Rofs da nasıl arayacağız yani arayacağımız dosya adları neler ?

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
    Konu Sahibi
Rofs da nasıl arayacağız yani arayacağımız dosya adları neler ?

nokia cooker ile açıp sonra nokia firmware cleaner ile nokia cooker yolunu göstereceksin ozaman bileşenleri tamamen silebilirsin :)

Üst Alt