Nokia 5800,5530,523x,X6 | C6v40 | Photon C6-04 | En Hızlı FW | İngilizce + Artık TÜRKÇE |

Sponsorlu Bağlantılar

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Elimdeki core doayaları olmadı. Linkde ölü.Yeni linkleer verirmisiniz

dagnomels

dagnomels

Üye
yaw birader 5530 için olanında yeşil ışık hiç yanmıyor 1 zahmet hallet yaw...

maxifunk

maxifunk

Üye
usta sadece rofs dosyayası yeterlimi diğer dosyalar nerede?

kahrooo

Üye
arkadaşlar x6 ya atamadım diğer dosyalar uyuşmuyo ne yapabilirim

PureFood

PureFood

Üye
bunu denemek lazım benim cfw de boş ram 50yi geçmiyor 45 46larda sinir ediyor

filozofurkan

Üye
rof2 dosyası nerde ki önemli olan o zatn dosyadan c0r ve uda.fpsx çıkıyor :)

lasta

lasta

Üye
Teşekkürler harika olmuş. Emeğine sağlık.

hamdi mert

hamdi mert

Üye
arkadaşlar ram ne durumda ben omega ultimate final kullanıyorum adam 70mb ram diyo ama 35 i geçmiyo bunda boyle bir problem var mı?

Maynard

Maynard

Üye
5230'uma yeni kurdum bu cfw'yi. ingilizce olarak. gerçekten oldukça hızlı ve stabil. ana ekran tamamen doluyken ram 46-47 civarında seyrediyor. ilk kurduğumda 74 mb falandı. diğer cfw'lere göre oldukça iyi sayılır.

yalnız bir sorum olacak, ben bu cfw'yi photon'un kendi sitesinden indirdim. orada core dosyaları da vardı. 5230 için v50.0.1 core'ları kullandım ancak rofs2 dosyası v40.6.3 müş. o şekilde flashladım. şu an telefonum v40.6.3 oldu. önceden omega vardı v50.0.1'di. downgrade olduğu için hata vermesi falan gerekmiyor muydu? yoksa core dosyaları v50 olduğundan dolayı mı hata almadım?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
5230'uma yeni kurdum bu cfw'yi. ingilizce olarak. gerçekten oldukça hızlı ve stabil. ana ekran tamamen doluyken ram 46-47 civarında seyrediyor. ilk kurduğumda 74 mb falandı. diğer cfw'lere göre oldukça iyi sayılır. yalnız bir sorum olacak, ben bu cfw'yi photon'un kendi sitesinden indirdim. orada core dosyaları da vardı. 5230 için v50.0.1 core'ları kullandım ancak rofs2 dosyası v40.6.3 müş. o şekilde flashladım. şu an telefonum v40.6.3 oldu. önceden omega vardı v50.0.1'di. downgrade olduğu için hata vermesi falan gerekmiyor muydu? yoksa core dosyaları v50 olduğundan dolayı mı hata almadım?
yo hayir telefonun versiyonu ayni yine bende de 5800 var v52.0.101 008rohit in paylastigi dosyalari indirdim rofs2 dosyasi 52.0.007 core dosyalari 52.0.101 *#0000# yazip bakiyorum 52.0.007 yaziyo ama aslinda .101 versiyonu senin kullandigin rofs2 den kaynaklaniyo

katates

katates

Üye
    Konu Sahibi
x6'da kullanan var mı N8 unlock ve tr dili ekledim flaş atmayı bekliyorum +ları -leri nelerdir?

EDIT: Ayrıca bu modu ekledim: http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...-klavyede-turkce-karakterler-icin-467820.html

Herşey hatasız çalışırmı flaşlasam? Birde flaşlamadan önce telefondan hangi klasörleri/dosyaları silmeliyim?

Eklediğin mod sorun yaratır mı bilmem ama X6 da kullandım bu CFWyi sorunsuz çalıştı.
Özel mesaj atmışsın multiuploada yükledim zaten hotfile girip de indirebilirsin hiç girmiyorsa DNS adreslerini değiştir.

OzzBozz97

Üye
teşekkürler berkay hotfile falan aşağıdaymış araya reklam girmiş görmemişim verdiğin dosyayı ekledim şimdi bi ara flaşlıycam :D

Juan Cortez

Üye
bunu yüklemek istiyorum fakat program temayı görmüyor o yüzden flash layamıyorum. yardımcı olursanız sevirinim.

burhan8444

Üye
Arkadaşım bunu 5228 kurabilirmiyim kurabilirsem hangisini indirmem lazım 5800 için nasıl yapıldığını biliyorum ama 5228 için aynı yolla mı kurulacak cevap alabilirsem sevinirim.

arkadaşım 5228 ine kurabilirsin bir tane arkadaşımız hayır kuramazsın demiş ama kurabilirsin rm-625 i indir kur

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
fontu bilen varmı

fth189

Üye
x6 için RM-559 V31 demişsiniz ama ben güncellemiştim V40 şuan....sorun olur mu ???<
olursa eski versiyona nasıl döneriz ??

fth189

Üye
bi cevap veren yok mu ya...

fth189

Üye
rof2 dosyası nerde ki önemli olan o zatn dosyadan c0r ve uda.fpsx çıkıyor :)
dosyadan rof2 cıkıyor sadece orj rm559 c0r uda dosyalarını ekledim fakat bozuk flash dosyası hatası verdi..sizde varmı x6 rm559 için dogru dosyalar ?

sakuza

Üye
biz bunu NASIL KURCAK TEK DOSYA

Üst Alt