nasıl indirdin linki paylaşır mısn??ben kotukoylu nün yaptığını indirdim kurdum tabiki hataları var ama merak edenlern kursun web tarayıcı mükemmel olmuş tam istediğimiz gibi çok hızlı çok kullanışlı operanın yüzüne bakmazsın o derece hız olarak çok beğendim tepkime ona keza ayrıca kamera kalitesi mükemmel yani en çok kamera kalitesi şaşırttı beni şimdilik böyle kısacası harika bir yazılım arkadaşlar
tşklerkardeş kötüköylünün sitesi var orada modifiye fw bölümünde en üstte görebilirsin ama istersen yinede link vereyimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyıldız yerine mod yaz belki link vermek yasaktır boşu boşuna ceza yemeyelim![]()
C6v40 yükleyen biri telefonun browserinden www html5test com a girip aldıgı skoru paylaşabilir mi ?

Opera Mobile'e kalmamak için HTML5 yaygınlaşmasın ne diyeyim 
Yenilenmiş tarayıcı, Opera Mobile gibi zoom yaptıkça metni ekrana sıkıştırıyor mu ?5228 için bende sıraya girdim))
![]()
N8 Orjinal tarayıcısı 29, Opera Mobile 234 alıyorOpera Mobile'e kalmamak için HTML5 yaygınlaşmasın ne diyeyim
----------Eklendi @ 17:42:12 ---------- Yazıldı @ 17:29:43 ----------
Bu arada çok soru sordum amaYenilenmiş tarayıcı, Opera Mobile gibi zoom yaptıkça metni ekrana sıkıştırıyor mu ?
5230'a da bi el atsalar ya. v20'nin 5230 sürümü biraz arızalıydı bari bu tam olsun![]()
kardeşim bişey soracam bende v52.07 yüklüydü bu naletle flash attım ve v52.101 oldu,geriye dönmek nasıl olacak ve artı bu uda dosyası 66mb. ama v52.07 gösterdiği içinmi içeriği tele yüklenmiyor bu binh efendi tam haltetmiş,onun yazılımlarını yüklememeye dikkat ediyordum nasıl olduysa şaşırıp yükledim şimdi ben kendi düzenlediğim rofs 2 yi atamıyorum çünkü şu zıkkım v52.101 oldu neyapacaz
teşekkür ederim kardeşim,bu resource içindeki version klasörünün içindeki versiyon bilgilerini değiştirmem lazım değilmi? doğru anlamışmıyımv52.0.007 orijinal yazılıma dönemezsiniz ancak c6 v52.0.007 yazılımları yükleyebilirsiniz bunun için yapmanız gereken tek şey Cor ve rofs dosyalarındaki 52.0.007 satırını 52.0.101 olarak değişmek.