pRime.
Üye
Ærqen styl£ê![]()
![]()
süperÆrqen styl£ê![]()
![]()
süperBence değil,ben enaz n8 kadar şık buluyorum
swipe özelliği çok ciddi başarılı.nokiadan hiç beklemezdim.arkadaşlar cihaz bende var.inanılmaz kupon bir telefon.çok ama çok şık.donanım özellikleri gayet iyi ama meego çok emekleme evresinde.kendi mağazasında bile çok çok az şey var.kesinlikle alınır ama uygulama yönünden çok kıt.tuşsuz telefonu insanlar görünce çok şaşırıyorlarswipe özelliği çok ciddi başarılı.nokiadan hiç beklemezdim.
merak ettiğiniz soruları cevaplayabilirim..
Ve de nokia Windows phone kullanmasa.Meego yu geliştirsin değiştirsin.Çift çekirdekli bi cihaz çıkarsın.Ne güzel olurdu.Symbian da bir süre devam edebilirdi.
Ama nokia illa Windows Phone diyo.Ben işletim sistem olarak Windows Phone u hiç beğenmiyorum.
Bi de Nokia neden Meego yu bıraktı..

pardon kaba mı??? hiç resimlerine baktınmı N9 un? kaba olan bir yerini bana söyleyebilir misin lütfen? o kadar zarif ve şık ki, Galaxy SII bile onun yanında kaba durur!!güzel cihaz da biraz kaba degil mi
pardon kaba mı??? hiç resimlerine baktınmı N9 un? kaba olan bir yerini bana söyleyebilir misin lütfen? o kadar zarif ve şık ki, Galaxy SII bile onun yanında kaba durur!!
evet nerdeyse aynı yoruumu yapmışız!! küçük bilgi sana:
Baktım kardeşim resimlerine baktım bakmadan konuşurmuyum bak yukarda da bi prime kardeşimiz yorum yazmış ( şık bence de ve zaten cihazı eline alanlar videolardan göründüğü kadar kaba olmadığını ve ele çok iyi oturduğunu söylüyor.)
güzel cihaz da biraz kaba degil mi
lan konsuguna dikat et!
Asıl sen dikkat et. Facebook'ta üç harf kısaltmak ve sözde havalı görünmek uğruna "k"ları "q" yapan, her iki üç kelimesinde bir yazım hatası bulunan ben değilim. Böyle insanları bu forumda çok gördüm, çoğu dikkate alınacak kişiler bile değildi.
arkadaş "lan"lı konuşmayı seviyor bir-iki mesajında daha gördüm.
sevirem yaxwi eliyirem senene?

sevirem yaxwi eliyirem senene?