Çokkkkkk Acil Bi El atın hayrınıza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Çokkkkkk Acil Bi El atın hayrınıza
Arkadaşlar Meego ya 1.3 son güncelleme dediler bir daha güncelleme yok dediler ama bişey sorucam.Nokia N9 Megoo 1.2 Harmattan var.Ve gelen güncelleme de 1.2 nin PR 1.1 versiyonu demi.Yani Hala Megoo 1.2.Nokia bu güncellemede 3000 sorun düzeltildi dedi.Ve yakında Pr 1.2 gelecekmiş ve birçok işletim sisteminde geliştirme olacakmış.Birçok widget eklenecekmiş.Yani nokia şimdiden iki güncelleme kesin.Ben güncelleme gelmicek diye para biriktirmekten vazgeçip c7 almıştım.Eğer destek verilecekse.... Çok pişmanım.Bi de N9 hep Meego 1.2 olarak mı kalacak

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Arkadaşlar Meego ya 1.3 son güncelleme dediler bir daha güncelleme yok dediler ama bişey sorucam.Nokia N9 Megoo 1.2 Harmattan var.Ve gelen güncelleme de 1.2 nin PR 1.1 versiyonu demi.Yani Hala Megoo 1.2.Nokia bu güncellemede 3000 sorun düzeltildi dedi.Ve yakında Pr 1.2 gelecekmiş ve birçok işletim sisteminde geliştirme olacakmış.Birçok widget eklenecekmiş.Yani nokia şimdiden iki güncelleme kesin.Ben güncelleme gelmicek diye para biriktirmekten vazgeçip c7 almıştım.Eğer destek verilecekse.... Çok pişmanım.Bi de N9 hep Meego 1.2 olarak mı kalacak

ya bu destek verilmeyecek konuşmaları nedir ??? Sadece MeeGo'lu cihaz çıkmayacak herkes bir ağızdan saçmalıyor. Cihaza her türlü güncelleme çıkacak. Bizzat Nokia Yönetim Kurulundan açıklama yaptılar. Daha ne yapsınlar adamlar ya ? Destek tabiki verilecek ve veriliyor. MeeGo daha üst versiyon olur mu onu bilemiyorum. Tizen Os çıkınca ona güncelleme olabileceğini söylüyorlar ama bilmiyorum.(Tizen, MeeGo'nun devamı)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Tizen i biliyorum da vikipedi de Megoo 1.3 son güncelleme diyo herkes de öyle diyor du.Ben de inandım.Çok pişmanım.

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
meego 1.3 son güncelleme, sonrası tizen os oluyor. nokia n9 ise pr olaraktan güncelleme alacak.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
n9un hep 1.2 kalacağı ama habire güncelleme alacağı söylendi..

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
n9un hep 1.2 kalacağı ama habire güncelleme alacağı söylendi..

aynen öyle harmattan 1.2 kalacak ama sürekli güncelleme alacak bir çok yenilik gelecek sorunlar düzeltilecek. hala gelişmekte olan geliştirilen bir yazılım... arkadaşım iyice araştırmak gerekir bu konuları ben C7 almaya karar vermeden önce N9 yoktu daha ama bilseydim almazdım ki zaten pişman değilim C7 çok seviyorum :D ama çok yakın bir zaman da N9 a terfi etmeyi düşünüyorum kaldı ki biraz bellenin tadını çıkaracam..:pro:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
aynen öyle harmattan 1.2 kalacak ama sürekli güncelleme alacak bir çok yenilik gelecek sorunlar düzeltilecek. hala gelişmekte olan geliştirilen bir yazılım... arkadaşım iyice araştırmak gerekir bu konuları ben C7 almaya karar vermeden önce N9 yoktu daha ama bilseydim almazdım ki zaten pişman değilim C7 çok seviyorum :D ama çok yakın bir zaman da N9 a terfi etmeyi düşünüyorum kaldı ki biraz bellenin tadını çıkaracam..:pro:

bize belle olsa bizde çıkarsak..

MertcaN9

MertcaN9

Üye
keşke sizede bir yerlerden sızaydı :dry:...o kadar cihaz belleli oldu en çok tercih edilen cihazlardan biri kaldı ama olsun şubata ne kaldı ki dimi yani. hem nokia sizi nefsinizle savaşma derdinden kurtardı

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
keşke sizede bir yerlerden sızaydı :dry:...o kadar cihaz belleli oldu en çok tercih edilen cihazlardan biri kaldı ama olsun şubata ne kaldı ki dimi yani. hem nokia sizi nefsinizle savaşma derdinden kurtardı

hıııı..yakında fenafillah olacam:ehe

n000k

n000k

Üye
bence almaktan vazgeçme dostum.. c7 ni satar üstüne para koyarsın.. misal ben öyle yapıcam N8 ime doyduğum zaman.. N8 i satıp üstüne para koyup alıcam..

MertcaN9

MertcaN9

Üye
arkadşım nokia shopta çalışan arkadaş ver C7 yi üstüne 1000 tl ye verelim dedi telefonu bence uygun bir fırsat.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ama 2. el sonuçta nerden baksan 500-600 olmalı yani C7 bence

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Sanırım kamera farkı N8 den N9 u tercih edecek kişileri biraz zorlayacaktır. ama bizim için pek bir sıkıntı olmayacak değişen bir şey yok aksine carl zeis kamera olacak :yuru

pRime.

pRime.

Üye
Sanırım kamera farkı N8 den N9 u tercih edecek kişileri biraz zorlayacaktır. ama bizim için pek bir sıkıntı olmayacak değişen bir şey yok aksine carl zeis kamera olacak :yuru
ben yine de c7+1000 tl verip n9 almanı tavsiye etmem kardeşim, çok fazla bence c7 de iyi telefon yani. :)

n000k

n000k

Üye

ben yine de c7+1000 tl verip n9 almanı tavsiye etmem kardeşim, çok fazla bence c7 de iyi telefon yani. :)
hacım aynı para ama işte.. bende N8 i satıp alcam tabi satabilirsem 800 e üstüne bi 800 koymam lazım 64 lük beyaz için!!

MertcaN9

MertcaN9

Üye
64 lük olan 16 ya göre ne kadar fiyat farkı yapıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt