Tam Destek Nokia'dan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Tam Destek Nokia'dan
Ben de birçok kişi gibi meego ya destek verilmeyecek zanlediyodum.Meego1.3 son güncelleme ama N9 için 5-6 yıllık bir sürede çok fazla güncelleme verilecek.(Bu Nokia CEO su tarafından dendi.)Peki Meego 1.3 sonsa nasıl çok fazla güncelleme gelecek?
Nokia N9 daima Meego 1.2 olarak kalacak ve güncellemer PR olarak gelecek.Şuan pr1.1 çıktı zaten birkaç ayada pr1.2 çıkacak ve pr1.2 de birçok yenilik ve iyileştirme olacakmış.Yani sırf destek verilmicek diye bu cihazdan vaz geçmeyin derim.Ben para biriktirim alcam.Çünkü işletim sistemi CPU yu %100 kullandığı için birçok cihazdan hızlı.

m542tf

m542tf

Üye
64 gblık düşùnüyorum hele bi gelsin

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Bende fiyata bakçam cok fark yoksa 64lük

pasha14

pasha14

Üye
Bi telefonlar piyasaya gelsinde benimde alma gibi bir niyetim var

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Forum a giriyorum Symbian Android vs. dop dolu.Hadi anladık kullanıcı kitlesi çok daha eski onlar ama n9 var ayrıca meeglu tabletler vs. Var bu ne ya bi konuaçtım cevaplar ya 2-3tane.Symbian 3 e Nokia 701 diye konu açsam en az 4-5 sayfa olur bune

sultant

Üye
aynen nokia en ii telefonuuu cıksınn hemen alacammm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bu cihazı vede işletim sistemini çok beğeniyorum,imkanım olursa kesin alırım

ArMaGeDdOn_87

Üye
telefon genel anlamda donanım olarak diğer cihazlara göre vasat gibi görünsede,MeeGo ile farkı kapatıyo diye düşünüyorum,bnde 16 gb lık sürümünü almayı düşünüyorum..

intro

intro

Üye
cihazın - leri de var... hafıza kartı takılmıyor bu cihaza.. Fm-Transmitter de yok diye biliyorum

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı pek önemli değil bence 64 GB lık için.Ayrıca hoparlöründe Digital Dolby plus olan ilk telefon.Aynı zamanda Çif çekirdekli Galaxy s2 galaxy note, ı phone 4 S e göre berbat görünse de işletim sistemi sayesinde hız testlerinde onlara çok yakın perf. veriyor .Aynı zamanda diğer 1 GHZ liklere göre çok daha fazla

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Ve de nokia Windows phone kullanmasa.Meego yu geliştirsin değiştirsin.Çift çekirdekli bi cihaz çıkarsın.Ne güzel olurdu.Symbian da bir süre devam edebilirdi.
Ama nokia illa Windows Phone diyo.Ben işletim sistem olarak Windows Phone u hiç beğenmiyorum.
Bi de Nokia neden Meego yu bıraktı..

m542tf

m542tf

Üye
cihazın - leri de var... hafıza kartı takılmıyor bu cihaza.. Fm-Transmitter de yok diye biliyorum

64 gb'lığa pek gerek yok usb on the go ile hdd kullanabilirsin. Fm-Transmitter n8-00'ımda var ama hiç kullanmıyorum ayrıca n9'da var.

LOTU_6666

Üye
beyler meego ne be? Nokia almaya deymez artiq. Forever android and samsung

AHMED...

AHMED...

Üye
güzel cihaz da biraz kaba degil mi

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
TheCower

TheCower

Üye
Ærqen styl£ê :) :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...