Tam Destek Nokia'dan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
Konuyu açan benim.Birkaç gündür bakma fırsatım olmadı daha yeni baktım.Arkadaşın biri kaba demiş şuan telefonda olduğumdan resim koyamadım ama yarın koyarım. Yandan bir resmi var galaxy s2 n9 iphone 4 ve n8 ama aralarında sadece 2 mm olmasına rağmen n9 çok daha ince gözüküyor.Ve N9 neredeyse gs2 ile aynı(neredeyse diyorum elbette biraz daha kalın ama çook ince duruyor.)

Ben kullanıcılardan duyduğum kadarıyla elde çok ince hissettiriyormuş.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note en güçlü telefon.HTc Appple felan geçemez.1.4 GHZ ARM Cortex A9 Çift çekirdek.Elbette bu cihaz N9 dan hızlıdır ama çok uçık bir fark yok.Zaten 2600 TL

pRime.

pRime.

Üye
Galaxy Note en güçlü telefon.HTc Appple felan geçemez.1.4 GHZ ARM Cortex A9 Çift çekirdek.Elbette bu cihaz N9 dan hızlıdır ama çok uçık bir fark yok.Zaten 2600 TL

Bal gibi de geçiyor iphone 4s dostum powervr sgx 543 mp2 diyorum sadece, bu grafik kartı tüm benchmarklarda en üste oturttu iphone'u. Htc içinse sensation xe'ye bakmanı öneririm a9 1.4ghz ve adreno 220 gpu. Note falan hikaye bu donanımların yanında.

LOTU_6666

Üye
Bu forumdaki birçok insan benim bu tür argolardan hoşlanmadığımı bilir. Ki, yakın arkadaşınla sohbet etmiyorsan olması gereken de tam olarak budur.

Aynı zamanda "Sen kim oluyorsun?" soruna cevap verirsem roman olur. :)

indi senin romanina deyecem onda payni alacagsan

LOTU_6666

Üye

katiliyorum arkadasa. Iphone 512mb ram bu ne be?) note 1gb ram. Note 5.3 inc iphone 3.5). Ustelik note 2500mah. Note deki s pen her seye deyer. Htc sensationsa 768 mb ram. 4.5 inc. Kamerasi bile dusuk. Note en guclu

LOTU_6666

Üye

Bal gibi de geçiyor iphone 4s dostum powervr sgx 543 mp2 diyorum sadece, bu grafik kartı tüm benchmarklarda en üste oturttu iphone'u. Htc içinse sensation xe'ye bakmanı öneririm a9 1.4ghz ve adreno 220 gpu. Note falan hikaye bu donanımların yanında.

hatirlatayim note 400 gpu 1.4gz 1gb ram

pRime.

pRime.

Üye
pRime.

pRime.

Üye
İş ios'a gelince ram'in bir etkisi yok sen bak bakalım powervr sgx543 neymiş nasıl eziyormuş performansta tüm telefonları.

pRime.

pRime.

Üye
Ayrıca 5.3 inç ekranlı bir telefonu nereye sığdıracaksın acaba?

pRime.

pRime.

Üye
Serdar tamam anladik Android ve Samsung dusmanisin.

Hakan sadece samsungu sevmiyorum. Senle bunu özelden konuşmuş olmamıza rağmen buraya taşımana şasırıyorum. :) Benim iddiam, htc samsungdan daha iyi telefonlar üretiyor, aksini iddia eden kördür.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Onu bunu boşverin de Nokia N9 a bakalım.Biri nokia N9 kaba demişti ben de rsim koyacaktım ama bilgisayarımdaki rsmi koyamıyorum nasıl koycam?

n000k

n000k

Üye
ben ölçülerini yazdim zaten :) resim koyamamıştım ölçülerini yazayım dedim ;) ama resimle tasdiklersek dahada iyi olur..

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bende bu cihazı almayı düşünüyorum...
1 Ghz işlemcisi var ama kimse 1 GB rami olduğunu pek fazla belirtmemiş :)
Birçok akıllı telefonda 1 GB ram yok onuda belirtmek lazım ve şuanda akıllı telefonlarda en üst ram olarak 1 GB kullanılıyor ayrıca 64 GB hafızaya sahip sanırım ilk telefon...
Büyüleyici tasarımı ve ekranıylada çok şık ve güzel bir telefon...
Bu telefon çok satılırsa Nokia bu ilgiye kayıtsız kalmayıp MeeGo'ya olan desteğini arttırabilir hatta yeni MeeGo'lu telefonlarda gelebilir :)
inşallah

----------Eklendi @ 09:59:28 ---------- Yazıldı @ 09:50:46 ----------

EFG_07

EFG_07

Üye
nokia n9 daha şık görünüyor

saruman_me

saruman_me

Üye
şu tlf nun devamı gelmiyor ben kahroluyorum nokia bakalım windos la ne kadar ilerlicek..:/

kaan dean

kaan dean

Üye
n000k

n000k

Üye
sağlam telefonlar yapıyorlar ama sonradan ortalıkta bırakıyorlar tam bir destek yok yani :(

mustif

mustif

Üye
benim ufakligi uyarmama ragmen pixmania.com dan 520 euroya aldi simdi binbir pisman.
dogru durust program yok
radyo programi bile cok basit favori kaydi yok frekans degistir dur isin yoksa
N9 bir dokunmatik telefon N900 gibi tablet pc degil
Nokia istedigi kadar destek yapsin bakalim nereye kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...