Tam Destek Nokia'dan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theclansman

Üye
arkadaşlar cihaz bende var.inanılmaz kupon bir telefon.çok ama çok şık.donanım özellikleri gayet iyi ama meego çok emekleme evresinde.kendi mağazasında bile çok çok az şey var.kesinlikle alınır ama uygulama yönünden çok kıt.tuşsuz telefonu insanlar görünce çok şaşırıyorlar :) swipe özelliği çok ciddi başarılı.nokiadan hiç beklemezdim.

merak ettiğiniz soruları cevaplayabilirim..

EFG_07

EFG_07

Üye
arkadaşlar peki n9 fiyat konusunda tam olarak hangi konumda bilen varmı

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar cihaz bende var.inanılmaz kupon bir telefon.çok ama çok şık.donanım özellikleri gayet iyi ama meego çok emekleme evresinde.kendi mağazasında bile çok çok az şey var.kesinlikle alınır ama uygulama yönünden çok kıt.tuşsuz telefonu insanlar görünce çok şaşırıyorlar :) swipe özelliği çok ciddi başarılı.nokiadan hiç beklemezdim.

merak ettiğiniz soruları cevaplayabilirim..

Nereden aldın, kaça aldın?

LOTU_6666

Üye
azerbaycanda 1250 tl

WebStyle

WebStyle

Üye
Ve de nokia Windows phone kullanmasa.Meego yu geliştirsin değiştirsin.Çift çekirdekli bi cihaz çıkarsın.Ne güzel olurdu.Symbian da bir süre devam edebilirdi.
Ama nokia illa Windows Phone diyo.Ben işletim sistem olarak Windows Phone u hiç beğenmiyorum.
Bi de Nokia neden Meego yu bıraktı..

Kesinlikle katılıyorum. Son derece saçma bir işletim sistemi ortaya çıkmış. Menü desen menü yok. Nasıl bir sistem halen daha anlam veremedim wp'ye.. Hadi symbian'a belli bir süre daha destek verilecek tamam ama en azından dediğiniz gibi meego'ya yogunlaşmaları çok daha mantıklı olurdu. Gerçekten harika bir işletim sistemi ama ne yazık ki pek fazla üzerine düşmedikleri için uygulama ve oyun sıkıntısı olacaktır.. Ama uygulama ile işim olmaz diyenler için N9 gerçekten harika bir cihaz..

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bende bu cihazı almayı düşünüyorum...
1 Ghz işlemcisi var ama kimse 1 GB rami olduğunu pek fazla belirtmemiş :)
Birçok akıllı telefonda 1 GB ram yok onuda belirtmek lazım ve şuanda akıllı telefonlarda en üst ram olarak 1 GB kullanılıyor ayrıca 64 GB hafızaya sahip sanırım ilk telefon...
Büyüleyici tasarımı ve ekranıylada çok şık ve güzel bir telefon...
Bu telefon çok satılırsa Nokia bu ilgiye kayıtsız kalmayıp MeeGo'ya olan desteğini arttırabilir hatta yeni MeeGo'lu telefonlarda gelebilir :)

sesslayt

Üye
n9u fuarda deneme sansınsım oldu gayet stabıl vede tasarımı beyenimi kazandı uygulama geliştiricileri şimdiden milyonlarca uygulama yazmış bile sbiandan megooya uygulama yazmak kolay olsa gerek

n000k

n000k

Üye
güzel cihaz da biraz kaba degil mi
pardon kaba mı??? hiç resimlerine baktınmı N9 un? kaba olan bir yerini bana söyleyebilir misin lütfen? o kadar zarif ve şık ki, Galaxy SII bile onun yanında kaba durur!!

AHMED...

AHMED...

Üye
pardon kaba mı??? hiç resimlerine baktınmı N9 un? kaba olan bir yerini bana söyleyebilir misin lütfen? o kadar zarif ve şık ki, Galaxy SII bile onun yanında kaba durur!!

Baktım kardeşim resimlerine baktım bakmadan konuşurmuyum bak yukarda da bi prime kardeşimiz yorum yazmış ( şık bence de ve zaten cihazı eline alanlar videolardan göründüğü kadar kaba olmadığını ve ele çok iyi oturduğunu söylüyor.)

n000k

n000k

Üye

Baktım kardeşim resimlerine baktım bakmadan konuşurmuyum bak yukarda da bi prime kardeşimiz yorum yazmış ( şık bence de ve zaten cihazı eline alanlar videolardan göründüğü kadar kaba olmadığını ve ele çok iyi oturduğunu söylüyor.)
evet nerdeyse aynı yoruumu yapmışız!! küçük bilgi sana:

N9 ebatları = 116,45 x 61,2 x 7,6 - 12,1 mm
Galaxy S2 ebatları = 125.3x66.1x8.5 mm ( yanlış anlaşılmasın, örnek olarak bu teli verdim. çünkü çok ince bir tel olduğunu söyledikleri için. )

kaba yorumunu eğer yazmışsan oraya bence resimlerine , teknik özelliklerine bakmadan yorum yapmışsın demektir dostum.. hiç alınma bence!!

Del Rey

Del Rey

Üye
güzel cihaz da biraz kaba degil mi

MediaMarkt'a gelince, veya Nokia Shop'a gelince bir elinde tutmanı öneririm. Çok hoş görünüyor, aynı zamanda eline çok güzel oturuyor. Apple iPhone 4 ve 4S'in tasarımı yalnızca baktığınızda güzel görünüyor. Elinize aldığınızda o düz yapısı yüzünden garip hissediyorsunuz.

Del Rey

Del Rey

Üye
lan konsuguna dikat et!

Asıl sen dikkat et. Facebook'ta üç harf kısaltmak ve sözde havalı görünmek uğruna "k"ları "q" yapan, her iki üç kelimesinde bir yazım hatası bulunan ben değilim. Böyle insanları bu forumda çok gördüm, çoğu dikkate alınacak kişiler bile değildi.

pRime.

pRime.

Üye
arkadaş "lan"lı konuşmayı seviyor bir-iki mesajında daha gördüm.

LOTU_6666

Üye
Asıl sen dikkat et. Facebook'ta üç harf kısaltmak ve sözde havalı görünmek uğruna "k"ları "q" yapan, her iki üç kelimesinde bir yazım hatası bulunan ben değilim. Böyle insanları bu forumda çok gördüm, çoğu dikkate alınacak kişiler bile değildi.

sen kimsin benim konuguma laf ediyosun! Ben azeriyim. Daniwina fikir ver. Facebookda ne yazmiwamsa yaxwi elemiwem. Wakal danwgina fikr ver!

Del Rey

Del Rey

Üye
sevirem yaxwi eliyirem senene?

Bu forumdaki birçok insan benim bu tür argolardan hoşlanmadığımı bilir. Ki, yakın arkadaşınla sohbet etmiyorsan olması gereken de tam olarak budur.

Aynı zamanda "Sen kim oluyorsun?" soruna cevap verirsem roman olur. :)

pRime.

pRime.

Üye
sevirem yaxwi eliyirem senene?

Tamam kardeşim kızma hemen Azeri olduğunu bilmiyordum ben ama bu lan'lı konuşabilirsin anlamına gelmiyor forum kurallarına bakmanı öneririm. Sevmiyor olabilirsin ama samsung'dan çok daha kaliteli telefonlar üretiyor nokia. Ayrıca samsungdan donanım olarak daha güçlü telefon üreten markalar da var, mesela htc ve apple.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu açan benim.Birkaç gündür bakma fırsatım olmadı daha yeni baktım.Arkadaşın biri kaba demiş şuan telefonda olduğumdan resim koyamadım ama yarın koyarım. Yandan bir resmi var galaxy s2 n9 iphone 4 ve n8 ama aralarında sadece 2 mm olmasına rağmen n9 çok daha ince gözüküyor.Ve N9 neredeyse gs2 ile aynı(neredeyse diyorum elbette biraz daha kalın ama çook ince duruyor.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...