Tablet Bilgisayar Önerilerinizi Rica Ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

__crazy

__crazy

Üye
Codegen Qbix M71W1 modelini öneririm sana. Bluetooth ve GPS yok. USB OTG, Mini HDMI girişi, Hafıza kartı girişi, 512 MB RAM 1.2 Ghz (yanlış hatırlamıyorsam) CORTEX A10 işlemci var. Arka kamera yok önde VGA kamera var. Android 4.0.4. Güncelleme gelmeyecek sanırım fakat yine de iş görür.

nevzat009

Üye
arkadaşlar çok kararsız kaldım bu tablet işinde polypad 7208hd var aklımda ama benzer özelliklerde başka markalarda çok :(

FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok kararsız kaldım bu tablet işinde polypad 7208hd var aklımda ama benzer özelliklerde başka markalarda çok :(

Genel olarak İnternette gezinmek ve sonrada oyun oynamak için alıyorsan en az 8" ekran almalısın bence. Artes D 821 gayet iyi bir model ve bence fiyat/performans ürünü. Garanti servisleri de çok iyi. Eğer İstanbul'da yaşıyorsan Kadıköy ve Üsküdar'da Exa Bilgisayar var. Oradan almanı tavsiye ediyorum. İnternetten baktım orada ki fiyatı diğer yerlere nazaran bir 10 TL fazla. 329 TL olması lazım. Ancak güvenilir bir mağaza olduğu için bence Exa uygun adrestir.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Birde A-101 E 27 Aralıkta Tablet Geliyor Fiyat 350 :tl: Ama Süper Özellikler Bluetooth gps 3g Var Güzele Benziyor ama :hmmm

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı ve FormpR
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
Birde A-101 E 27 Aralıkta Tablet Geliyor Fiyat 350 :tl: Ama Süper Özellikler Bluetooth gps 3g Var Güzele Benziyor ama :hmmm

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Bakmak lazım benim haberim yoktu 27 Aralık'ta gidip bir göz gezdirmek lazım.

Bilgisi olmayan varsa belirteyim. Bugün itibariyle "Artes D 821" model tablete Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi yayınlandı.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Bakmak lazım benim haberim yoktu 27 Aralık'ta gidip bir göz gezdirmek lazım.

Bilgisi olmayan varsa belirteyim. Bugün itibariyle "Artes D 821" model tablete Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi yayınlandı.

Ne Zaman Alacaksın Tableti

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı
ANIL

ANIL

Admin
ReedPad4 düşünebilirsin. Ben memnunum şuan için. 1.5 ghz işlemci+1gb ram+Sim 3G var. Oyunlarda bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

• Beğen
Tepkiler: FormpR
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ayın 25'inden sonra alacağım büyük ihtimalle. Bir şey sormak istiyorum acaba bu tablet Carrefour'da satılıyor mudur?

Geçenlerde Vardı Ama İyi Değil Farklı Marka Yani Boşver A-101 Dekinin Yerini Tutmaz O Tablette güzel IPS Ekran 8 Multitouch var Genelde 5 Çoklu Dokunmatik Olur Ama Bunda 8 Yani Baya Güzel Özellikler Gördüm 27 Aralıkta Gelecek Olan Tablette Bu Arada D-Shopping De Artes D821 İn Tanıtımı Özellikleri Gösteriyor Takip Edersen Daha Yakından Görürsün Kutu İçeriği Gibi Ben Boş Vakitlerimde Televizyonda Göz Gezdiriyorum ;)

• Beğen
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyelerin için teşekkür ederim. D-Shopping'e bakmaya çalışırım. A-101'de ki tableti ben daha göremedim.

Bir şey sormak istiyorum. Dark EvoPad R 8020 ile Artes D 821'den hangisini alırdın. Özelliklerine baktığımız zaman Dark EvoPad R 8020 daha ağır basıyor ama Teknik Destek birimleri iyi mi değil mi bilgim yok bu konuda. Dark EvoPad R 8020'nin sorunları var mı onuda bilmiyorum pek araştırmadım.

Dark EvoPad R 8020'nin Artes D 821'den üstün yönleri;

İşlemci: 1.6 GHz Çift Çekirdek (1.5 GHz Çift Çekirdek)
Grafik İşlemci: 4 Çekirdekli Mali 400 3D GPU (2 Çekirdekli Mali 400 3D GPU)
Ön Kamera: 2 Mp (0.3 Mp)
Pil: 5000 mAh (4400 mAh)
Normal USB Girişi: Var (Mini USB: var)
Fiyat: 380 TL (330 TL) (Fiyatlar Arada ki farkı göstermek için tahmini olarak yazılmıştır)

D.N: Parantez içerisindeki özellikler Artes D 821'e aittir.

Benim görebildiğim farklar bunlar. Dark EvoPad R 8020'yi alabilmek için biraz daha beklemem gerekecek ama aradaki farklar sence biraz daha beklemeye değer mi? İşlemci hızı çok farklı değilse de Grafik İşlemci, Ön Kamera ve Normal USB Girişi yüzünden fazla dikkatimi çekti Dark EvoPad R 8020. Tasarıma bakacak olursak Artes D 821'in tasarımı çok daha güzel. Yani açıkçası gönlümde yatan Artes D 821.

Sende karşılaştırmak istersen;

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Tasarım Bana Göre Kötü 1080p Kötü Zaten Oyun Oynayacakmışsın Benden Sana Tavsiye Fazla Para Verme Artes ten Daha Kötü Tasarım ve Özelliklerde Tabletler Var O Bile Kişiyi Menmun Ediyorsa Artes De Menmun Eder Boşver İyi Olsun Sadece Garanti Bakımında Çok İyiler Ben Diğerlerine Göre En İyisi Buldum Ben Sana Boşver Fazla Para Verme Buda Seni Menmun Eder Fazlasıyla Diyorum

• Beğen
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
O zaman kısmetse Artes D 821'i alacağım artık. A-101'e gelen tableti daha göremedim ama şuan gönlümde yatan Artes D 821.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Aldığında Pm At Haber Bekliyorum ;) senden FormpR Nasıl Güzelmi Diye Tamammı Pişman Olmazsın Şimdiden Diyorum D Shopping de Artes 8 inç Tablet Diyorlar Aslında Artes d821 Ona Göre Bilgin Olsun Sakın Kaçırma D Shoppingde İzle Adam Dungeon Hunter 3 Oynuyordu Kutu İçeriği Dahada Fazlasını Gösteriyordu Bak Sana Bilgi Demekki İyi Bir Tabletki Tanıtıyorlar Dark Evopad İle Televizyonda Bir Tane Bile Bulamazsın Dark evoped Hakkında Yani Artes Daha Çok Tercih Ediliyor Bekle A-101 Deki Tabletin linkini Atıyım ;)

• Beğen
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
Aldığında Pm At Haber Bekliyorum ;) senden FormpR Nasıl Güzelmi Diye Tamammı Pişman Olmazsın Şimdiden Diyorum D Shopping de Artes 8 inç Tablet Diyorlar Aslında Artes d821 Ona Göre Bilgin Olsun Sakın Kaçırma D Shoppingde İzle Adam Dungeon Hunter 3 Oynuyordu Kutu İçeriği Dahada Fazlasını Gösteriyordu Bak Sana Bilgi Demekki İyi Bir Tabletki Tanıtıyorlar Dark Evopad İle Televizyonda Bir Tane Bile Bulamazsın Dark evoped Hakkında Yani Artes Daha Çok Tercih Ediliyor Bekle A-101 Deki Tabletin linkini Atıyım ;)

Aldığım zaman izlenimlerimi hemen yollarım. Bu A-101'e gelecek olan tablette güzelmiş aslında ama İnternette nedense doğru düzgün bilgi yok bu tablet hakkında araştırdım araştırdım bulamadım. A-101'e gelince gider bakarız artık.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Aldığım zaman izlenimlerimi hemen yollarım. Bu A-101'e gelecek olan tablette güzelmiş aslında ama İnternette nedense doğru düzgün bilgi yok bu tablet hakkında araştırdım araştırdım bulamadım. A-101'e gelince gider bakarız artık.

A-101 E Gelen Tablet Hakkında Bilgi Afişte Yazıyor Bakarsan Gösteriyor Orda Özellikleri Camda Şimdiden Bakabilirsin Bence A-101 de İşlemci Güzel A10 IPS Ekran Falan Filan Yazıyor Dediğim Gibi Güzele Benziyor A Artes Şu Durumda İdeal Şimdilik

• Beğen
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
A-101 E Gelen Tablet Hakkında Bilgi Afişte Yazıyor Bakarsan Gösteriyor Orda Özellikleri Camda Şimdiden Bakabilirsin Bence A-101 de İşlemci Güzel A10 IPS Ekran Falan Filan Yazıyor Dediğim Gibi Güzele Benziyor A Artes Şu Durumda İdeal Şimdilik

Bu tablet Çin'de başka bir marka olup da buraya Türk markası yapıştırılarak lanse edilenlerden mi acaba bir inceleme videosu falan izlesek bir fikrimiz oluşsa iyi olacak aslında :)

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
9.7arrtes öneririm i9702 şuanda kullaniyorum bugun aldim ilk tabetm gercekten guzelll ekran dokunmatine biraz alisamadiml

• Beğen
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
9.7arrtes öneririm i9702 şuanda kullaniyorum bugun aldim ilk tabetm gercekten guzelll ekran dokunmatine biraz alisamadiml

500 TL gibi bir fiyatı var sanırım o tabletin. Benim bütçemi aşıyor :)

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
Yo 450 ye bulabilirsin.. bence almisken iyi birsey almani tavsiye ederdim. .... yoksa bende bir dusunu almayi dusunuyordum 8. İnclk modelini o da guzel...

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Boşver Kardeş Seni Şimdilik İdare Eden Tablet(Artes D821) Android Tablet Al Sonra Android Bir Telefon Alırsın Zaten Millet 250 Yada 300:tl: Alıyor Fazlasınıda Almıyorlar Tablette Demişsin Çinde Başka Marka Olup Ülkemizemi İthal Ediyorlar Diye Hayır Çinden Neyde Üretilmiyor Marka Değistirilmiyor Var Bazı Tabletlerde Çin Malı Ama Onlar Zaten Kendini Belli Ediyor Ya Ukrayna yada Polonya Gibi Ülke Mallarından Üretiliyor Sana Tavsiyem Artes D821 Zaten Çin Malı Değil Araştır Bulursun ;)

• Beğen