T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

killer78

Üye
ortalamayi iptal etmişsin biz yamayla ortalayabileceğiz di mi?

fLuke!

fLuke!

Üye
furkan abi o mod varsa fw de uçarım ben!!

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan anlattım ya.Ordaki sorun Font sorunu Fontcratorla açıp simgeyi hafif hafif sağa çekmelisin.Ortalama moduyla alakası yok.

Ona baktım da, bütün simgeler aynı düzendeydi hiç birinin düzenini bozmak istemedim. Şartlar çok olumsuz. Şimdi telefon elimde yok, kardeşim kullanıyor. Kendisi hep akıllı telefonlardan kaçtı kalas kütük kullandı. Şimdi avea sınırsız interneti geldi diye 5230'umu aldı, kardeşim de birşey de diyemiyorum. Bu yüzden telefonu elime alıp düzgünce test edemiyorum. Artık diğer versiyona kaldı :)

Atacan-

Atacan-

Üye
@Sedeoo NNN gözükmesinin sebebi Bu söylediğin hata Fonta Boş karakter uygulanmadığından dolayı alınır.Ve hex değeri yalnış verilmesinden dolayı çıkar.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
tamam anladım saolasın

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ortalamayi iptal etmişsin biz yamayla ortalayabileceğiz di mi?

Tabii ki çözersin ama Extra Button Modunu kullanırsak, ortalama yamasını kullandığın taktirde herşey birbirine karışır. Ama Beta 1'de onu kullanmadığım için sorun yok :) Senin dediğin yazılım hatalarına baktım bir tek KillMe ile ilgili artık buldum diğer programların kendi sorunu demekki.

Atacan-

Atacan-

Üye

Ona baktım da, bütün simgeler aynı düzendeydi hiç birinin düzenini bozmak istemedim. Şartlar çok olumsuz. Şimdi telefon elimde yok, kardeşim kullanıyor. Kendisi hep akıllı telefonlardan kaçtı kalas kütük kullandı. Şimdi avea sınırsız interneti geldi diye 5230'umu aldı, kardeşim de birşey de diyemiyorum. Bu yüzden telefonu elime alıp düzgünce test edemiyorum. Artık diğer versiyona kaldı :)

TAMam olmamasının sebebi 4 Font dosyasınıda editlemen lazım.Birini gözünden kaçırmışsın demektir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@Sedeoo NNN gözükmesinin sebebi Bu söylediğin hata Fonta Boş karakter uygulanmadığından dolayı alınır.Ve hex değeri yalnış verilmesinden dolayı çıkar.

Ben boşluk hex değeri kullandım. Yani örneğin; 20c52020 gibi. 20'ler boşluk oluyor, c5'te simge.

- - - Eklendi - - -

TAMam olmamasının sebebi 4 Font dosyasınıda editlemen lazım.Birini gözünden kaçırmışsın demektir.

Denemedim ama pişman oldum denemediğime, şimdi telefon da elimde yok :( Neyse, Beta 1 adı üstünde. Bu çıksın gerisi çorap söküğü gibi gelecek inşallah :)

- - - Eklendi - - -

@atacan; senin "Winhex bazı dosyaları açmana izin vermiyor" demeni şimdi anladım. Bugün bir dll dosyasını WinHex içine sürükleyip bıraktım bana İngilizce olarak şu manada bir uyarı gösterdi: "200Kb ve üstü dosya düzenleyemezsiniz, deneme sürümünü kullanıyorsunuz" Ancak R14 dosyalarının hiçbiri 200Kb ve üstünde değil boyutları :) Yani şanslıyız :) Bir de programı ne zaman tam sürüm yapsam düzenleme yaparken mesela tam HEX kodu değiştirmesini isteyecekken program kapanıyor. Ancak deneme sürümüyken sorun yok :) Ben deneme sürümünü kullanarak düzenlemeleri yaptım :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
furkan abi telefonlar aynı. :D

killer78

Üye
abi her zaman kurup kullandığım yazılımlar ya başka cfwlerde çok defa kullandım söyleyiveriyim bari keylockun kalıntısı apps klasöründe diğerlerinin nerde olduğunu bilmiyorsan atacana filan sorsan

- - - Eklendi - - -

abi her zaman kurup kullandığım yazılımlar ya başka cfwlerde çok defa kullandım söyleyiveriyim bari keylockun kalıntısı apps klasöründe diğerlerinin nerde olduğunu bilmiyorsan atacana filan sorsan

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye

Ben boşluk hex değeri kullandım. Yani örneğin; 20c52020 gibi. 20'ler boşluk oluyor, c5'te simge.

- - - Eklendi - - -

Denemedim ama pişman oldum denemediğime, şimdi telefon da elimde yok :( Neyse, Beta 1 adı üstünde. Bu çıksın gerisi çorap söküğü gibi gelecek inşallah :)

- - - Eklendi - - -

@atacan; senin "Winhex bazı dosyaları açmana izin vermiyor" demeni şimdi anladım. Bugün bir dll dosyasını WinHex içine sürükleyip bıraktım bana İngilizce olarak şu manada bir uyarı gösterdi: "200Kb ve üstü dosya düzenleyemezsiniz, deneme sürümünü kullanıyorsunuz" Ancak R14 dosyalarının hiçbiri 200Kb ve üstünde değil boyutları :) Yani şanslıyız :) Bir de programı ne zaman tam sürüm yapsam düzenleme yaparken mesela tam HEX kodu değiştirmesini isteyecekken program kapanıyor. Ancak deneme sürümüyken sorun yok :) Ben deneme sürümünü kullanarak düzenlemeleri yaptım :)
Furkan abi programın tam sürümünü sana bulurum ben

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

1-2 programın kalıntısı değil, bütün programların kalıntılarını temizlemiştim. Sen beni ne sandın? Senin hata veriyor dediğin programları internette bulup indirdim ve Siscontents ile parçaladım. İçinden çıkan dosyaların isimlerini NFE'den arattım. Sadece KillMe çıktı başka bir artık görmedim ben.

Furkan abi programın tam sürümünü sana bulurum ben

Bulursan çok sevinirim :) Özelden link atarsın.

Atacan-

Atacan-

Üye
Furkan dahili bileşen hatası benim yazılımdada vardı
1 kişi yüklediğini 1 kişide yükliyemediğini söylemişti.
Sorunun çözümü şöyle yükleyemiyenin sis dosyasını iste onu aç nfe de arattır parçaları.
Sebebi ise bazıları programların farklı versiyonlarını yüklemelerinden oluyor.
Kimi programın v1 yüklüyor kimisi v2 sini yahutta betasını.

ByKatre

ByKatre

Üye
Ben bişi duymuştum bi installserver vardı dahili olsa bile yüklüyordu ama emin değilim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan dahili bileşen hatası benim yazılımdada vardı
1 kişi yüklediğini 1 kişide yükliyemediğini söylemişti.
Sorunun çözümü şöyle yükleyemiyenin sis dosyasını iste onu aç nfe de arattır parçaları.
Sebebi ise bazıları programların farklı versiyonlarını yüklemelerinden oluyor.
Kimi programın v1 yüklüyor kimisi v2 sini yahutta betasını.

Öyle yaparım artık onlardan isterim programları :)

Ben bişi duymuştum bi installserver vardı dahili olsa bile yüklüyordu ama emin değilim

T.C.K'da zaten dediğin mevcut. O yüzden Qt bileşeni hata vermiyor Mağazadan kurulunca :) CFW'de bir çok Qt dosyası var Haritalar'ın son versiyonu yüzünden ama yine de hata vermiyor :)

ByKatre

ByKatre

Üye
o zaman yukmarlarda niye öyle hata almışlar

fLuke!

fLuke!

Üye
Bişey sorabilir miyim acaba.:)Şimdi resimdeki yatay ekranda seçenekler çıkış yeri böyle mi sizin cfw'de acaba ençok merak ettiğim soru buda:d:
:D

Üst Alt