Furkan anlattım ya.Ordaki sorun Font sorunu Fontcratorla açıp simgeyi hafif hafif sağa çekmelisin.Ortalama moduyla alakası yok.

ortalamayi iptal etmişsin biz yamayla ortalayabileceğiz di mi?
Senin dediğin yazılım hatalarına baktım bir tek KillMe ile ilgili artık buldum diğer programların kendi sorunu demekki.
Ona baktım da, bütün simgeler aynı düzendeydi hiç birinin düzenini bozmak istemedim. Şartlar çok olumsuz. Şimdi telefon elimde yok, kardeşim kullanıyor. Kendisi hep akıllı telefonlardan kaçtı kalas kütük kullandı. Şimdi avea sınırsız interneti geldi diye 5230'umu aldı, kardeşim de birşey de diyemiyorum. Bu yüzden telefonu elime alıp düzgünce test edemiyorum. Artık diğer versiyona kaldı![]()
@Sedeoo NNN gözükmesinin sebebi Bu söylediğin hata Fonta Boş karakter uygulanmadığından dolayı alınır.Ve hex değeri yalnış verilmesinden dolayı çıkar.
TAMam olmamasının sebebi 4 Font dosyasınıda editlemen lazım.Birini gözünden kaçırmışsın demektir.
Neyse, Beta 1 adı üstünde. Bu çıksın gerisi çorap söküğü gibi gelecek inşallah 
Yani şanslıyız
Bir de programı ne zaman tam sürüm yapsam düzenleme yaparken mesela tam HEX kodu değiştirmesini isteyecekken program kapanıyor. Ancak deneme sürümüyken sorun yok
Ben deneme sürümünü kullanarak düzenlemeleri yaptım 
Furkan abi programın tam sürümünü sana bulurum ben
Ben boşluk hex değeri kullandım. Yani örneğin; 20c52020 gibi. 20'ler boşluk oluyor, c5'te simge.
- - - Eklendi - - -
Denemedim ama pişman oldum denemediğime, şimdi telefon da elimde yokNeyse, Beta 1 adı üstünde. Bu çıksın gerisi çorap söküğü gibi gelecek inşallah
- - - Eklendi - - -
@atacan; senin "Winhex bazı dosyaları açmana izin vermiyor" demeni şimdi anladım. Bugün bir dll dosyasını WinHex içine sürükleyip bıraktım bana İngilizce olarak şu manada bir uyarı gösterdi: "200Kb ve üstü dosya düzenleyemezsiniz, deneme sürümünü kullanıyorsunuz" Ancak R14 dosyalarının hiçbiri 200Kb ve üstünde değil boyutlarıYani şanslıyız
Bir de programı ne zaman tam sürüm yapsam düzenleme yaparken mesela tam HEX kodu değiştirmesini isteyecekken program kapanıyor. Ancak deneme sürümüyken sorun yok
Ben deneme sürümünü kullanarak düzenlemeleri yaptım
![]()
abi her zaman kurup kullandığım yazılımlar ya başka cfwlerde çok defa kullandım söyleyiveriyim bari keylockun kalıntısı apps klasöründe diğerlerinin nerde olduğunu bilmiyorsan atacana filan sorsan
- - - Eklendi - - -
abi her zaman kurup kullandığım yazılımlar ya başka cfwlerde çok defa kullandım söyleyiveriyim bari keylockun kalıntısı apps klasöründe diğerlerinin nerde olduğunu bilmiyorsan atacana filan sorsan
Furkan abi programın tam sürümünü sana bulurum ben
Özelden link atarsın.Furkan dahili bileşen hatası benim yazılımdada vardı
1 kişi yüklediğini 1 kişide yükliyemediğini söylemişti.
Sorunun çözümü şöyle yükleyemiyenin sis dosyasını iste onu aç nfe de arattır parçaları.
Sebebi ise bazıları programların farklı versiyonlarını yüklemelerinden oluyor.
Kimi programın v1 yüklüyor kimisi v2 sini yahutta betasını.

Ben bişi duymuştum bi installserver vardı dahili olsa bile yüklüyordu ama emin değilim
CFW'de bir çok Qt dosyası var Haritalar'ın son versiyonu yüzünden ama yine de hata vermiyor 
o zaman yukmarlarda niye öyle hata almışlar
Ne kadar engellesekte illa ki bazı programlar kurulmuyor.
Bişey sorabilir miyim acaba.Şimdi resimdeki yatay ekranda seçenekler çıkış yeri böyle mi sizin cfw'de acaba ençok merak ettiğim soru buda
![]()