T.C.K Özel: İstek Havuzu

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
aynen ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
tövbe tövbe :ehe

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Mediabarda btswith ve sensorswitch in ikisi de olsun mediabar şeffaf ve ikonları düzgün olsun

hasan0692

Üye
müzik sistemini geliştirebilirmisiniz yani şimdikinden daha iyi olabilirmi eğer yapabilirseniz çok güzel olur

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
müzik sistemini geliştirebilirmisiniz yani şimdikinden daha iyi olabilirmi eğer yapabilirseniz çok güzel olur

Yazılım yazmıyoruz ki yeni bir müzik çalar çıkaralım. Nasıl bir müzik çalar istiyorsun?

hasan0692

Üye
zaten illada yapın demedimki olabilirmi dedim ses yönünden flan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
zaten illada yapın demedimki olabilirmi dedim ses yönünden flan

Orjinal 5800 ses kodeği uygulayabiliriz. Ovi müziği kaldırabiliriz. Müzikleri zil tonlarından ayırabiliriz. Şarkı listesindeki kaydırma hızını arttırabiliriz.

----------Eklendi @ 21:25:07 ---------- Yazıldı @ 20:39:05 ----------

Yaptığınız önerileri tek tek inceledim. Bazı sorular sormam gerekiyor.

Settingbar adlı bir program var s60v5 uyumlu onu geliştirip symbian belle deki gibi bir bar oluşturulabilir mi_?

Bu programı arşivime aldım inceleyip dediğin gibi CFW'ye dahil etmeye çalışacağım. Olursa ikon ve yazı tipinide değiştiririm. Yapabilirsem alt taraflarına yazı falanda eklerim.

Global race raging thunder oyunu sonradan telefona yüklenmiyo :s

Benim oyun arşivimde sonradan yüklenebilir versiyonu var. Dahili bileşen hatası mı veriyor? C6 CFW'lerinde denedin mi?

ışıga göre artan ekran parlaklığı.

Bu mümkün değil. Nokia 701'de var diye biliyorum. Donanım özelliği.

3-batarya isinma sorunu giderilse iyi olur

Batarya internete uzun süre bağlı kalındığında zaten ısınıyor, bir sorun değil.

Bide s60v3 te bile açılabilen codecler v5 de açılmıyor codec eklensin

Hangi kodekler? Adres veya isim bilgisi verirsen iyi olur deneme yapacağım.

Bide sistem dosyaları Sd ye kaydolsun mhz biraz yükseltin

Sistem dosyalarını Sd'ye kaydetmekle neyi kastediyorsun? Açılış resim ve müziğini mi? Mhz yükseltilemez imkansızdır.

Resim bana çok mantıklı geldi. Klavye modu çıkaran modder arkadaşlara danışacağım. Bakayım bir ses çıkar mı? Ben şöye düşünüyorum, mini qwerty klavyeyi alfasayısal klavye ile değiştirirsek güzel olur. Bu klavye hangi programdan çıkıyor?

Yukarıdaki alfasayısal tuş takımını küçük qwerty klavye ile değiştirirsek dediğin olur ;)

hlldll

hlldll

Üye
sistem dosyaları derken telefonun hafıza gelen cfg dosyaları hem 600mhz yapanlar war ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sistem dosyaları derken telefonun hafıza gelen cfg dosyaları hem 600mhz yapanlar war ;)

Anlamadım. Telefonun hafızasına gelen cfg dosyaları? Mesela ne? 600mhz göz boyaması. Telefonun mhz değerini ölçen programların işlemci hızını yanlış okumasına neden oluyor. Ama yaparız :) Göz boyama filan ama psikolojikmen iyi geliyor :oke:

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Resim bana çok mantıklı geldi. Klavye modu çıkaran modder arkadaşlara danışacağım. Bakayım bir ses çıkar mı? Ben şöye düşünüyorum, mini qwerty klavyeyi alfasayısal klavye ile değiştirirsek güzel olur. Bu klavye hangi programdan çıkıyor?

Yukarıdaki alfasayısal tuş takımını küçük qwerty klavye ile değiştirirsek dediğin olur ;)

Birinci resimdeki klavye symbian belle işletim sisteminin standart klavyesi.İkinci resmi ben düzenledim zaten programa bağlı değil iki klavyede.Eğer böyle bir şey olursa yani mesaj yazarken gereksiz ek sayfayla uğraşmayız seri şekilde mesajlaşabiliriz özellikle sohbet kısmında SÜPER ÖTESİ olur.
HER ŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER RAMBO_FT İYİ Kİ VARSIN BİR NUMARASIN ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben ne yaptım yahu :) Sadece etkiye tepki verdim ;)

Uğraşacağım bu işle. Dediğim gibi her yolu deneyeceğim. Çıkacak CFW'nin bir farkı olsun. Klavyeleri gerekirse port etmeye çalışırım, çalıştırırım.

• Beğen
Tepkiler: fixana1
omer_01_01

omer_01_01

Üye
Ne mutlu bana bu etkiyi oluşturduysam AMA BÜYÜK EMEK SENİN ÜSTAD ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Estağfirullah :)

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Üstad aklıma gelmişken eğer bu setting bar programını düzenleyip içine bildirimleri falan koyabilirsen program veya oyun oynarkende çalışmasını sağlarsan süper olur şöyle örnek vereyim oyun oynarken mesaj geldi mesela kısa yoldan o programı açıp oynun içinde gelen mesejın önizlemesin görebiliriz...KOLAY GELSİN :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ne kadar düzenlenebilir bilmiyorum da elimden geleni yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: omer_01_01

gkhn321

Üye
ümit bir sorunum var 3g den gelen msj larda flash olan videolari indirio ama video da karincalar film cekio yani sorunlu bunu nasi cozeblirz ?

Üst Alt