) hiç kullanmadığı uygulamaları kaldırıp bir sürü özellik koyup öyle bir CFW hazırlarız.ya gps kullanmıcaksınız niye aldınız gps li telefon dostlar![]()

@Mert045: Anladığım kadarıyla sende benim düşündüğümü düşünüyorsun.
Bir kaç farklı CFW yapabiliriz. Mesela yer kaplayan Ovi Haritalar gibi bazı kullanıcıların (benim gibi) hiç kullanmadığı uygulamaları kaldırıp bir sürü özellik koyup öyle bir CFW hazırlarız.
Gerekli tüm bileşenleri ve dilleri içine sığdığı kadarını koyarız (bileşen derken 3. parti uygulama değil). Ek özellikler az olur. Bu da başka bir CFW olur.
Performans modları ve ayarları yapılmış başka bir CFW hazırlarız.
Pil kullanımı iyileştirilmiş ve ayarları yapılmış başka bir CFW hazırlarız.
Sadece hackli ve hataları giderilmiş CFW hazırlarız.
boş yere yer kaplıyor cfw yi 2 çeşit sunarsan olabilir haritalar bulunan bulunmayan olarak isteyen istediğini yuklesin 
ya gps kullanmıcaksınız niye aldınız gps li telefon dostlar![]()

. Zamanında fiyat/performans oranı en iyi telefon Nokia 5230 (bütçeme göre) olduğu için almıştım, GPS'in ücretsiz olduğunu hatta içinde olup olmadığını dahi bilmiyordum. 1 kere kullandım o da Trabozon gezisinde deneme amaçlı
. O zamanda 2 TL kontörümü GPS'e vermiştim ama değmişti. Şimdi işimi görmüyor 
Ona Biraz Türk Zekası Diyoruz![]()

Zaten 1 CFW de haritalar olmayacakOnuda istemeyen yüklemez
Eğer modder arkadaşlar kabul etmezse kendim haritalarsız ayrı bir CFW oluştururum sadece 5230 için.

valla bedava ayarlarını yaptım . Markete giderken bile kullanıyom yolu bildigim halde maksat "o kadar para verdim bedava kullanmıcaksam niye aldım zihniyeti"![]()
dursun belki bi ise yarar..Cevrmdsı kullanablyrz 5800 da5230 da uydu navigasynu yok ondan kaldracklar sanrmdursun belki bi ise yarar..Cevrmdsı kullanablyrz 5800 da

Var ama hiç kullanmadım![]()

Rambo kardeş birinci sayfadaki yorumuma yorum yapmadın cevap bekliyorum sana zahmet ...
Bir de yapılabilirse eğer mesaj yazma kısmının düzenlenmesini istiyorum.Yani mesaj yazarken önce yazma yerine basıyoruz sonra alfasayısal çıkıyor sonra yazıyoruz tike basıyoruz çok uzun o yüzden hem klavye hem yazılan yer görünsün tek tuşla gitsin resimdeki gibi mesela
resim;
tıpkı dayhand input programı gibi işlem görsün veya opera klavyesinin t9 u türkçe olsun aynı şey