T.C.K Özel: İstek Havuzu

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
C5-03 için çalışma yapmayacağız.

Bakacağım ;)

Türkçe sohbet uygulamasını NFE ile Rofs2'ye gömmen yeterlidir. Sıkıntı olmaz. T9 için modlar mevcut denemelisin.

Kardeş nfe ile atamadm bende direk klasörun icine girdim ordan senn modu kopyala yapıstr yaptım bu arada nfe acıktı ve snra nfe ile paketledm anlatabldm mi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Olur tabi.

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Üstad eğer anlatılabilir bir şey ise ben şu opera klavyesinin t9unu türkçeleştirebilirim tabi senin tarfinle bu mümkün mü_?

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Rambo kardeş, kendi hazırladığım cfw ye senin mod arşivindeki "Sistem Uygulamalarının Arkaplanda Çalışmasını Engelleme" modunu ekledim. Oldukçada hızlandı. Ancak bir sorun oluştu. Telefonu her yeniden açtığımda; Rehber'in çalışır halde olduğunu tespit ettim. Telefonu ilk baştan açıyorum, Uygulamalara giriyorum ve Rehber'in yanında çalıştığını gösteren halka işareti duruyor. Tekrar eski dosyayı yükledim ama bu modu kullanmak istiyorum çünkü kullandığımda gördümki ram 42 den aşağıya düşmüyor ve tel. çok hızlı. Ne yapmalıyım?

hlldll

hlldll

Üye
hade ne zaman çkcak bu cfw walla hade sabırsızlıkla bekliyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo kardeş, kendi hazırladığım cfw ye senin mod arşivindeki "Sistem Uygulamalarının Arkaplanda Çalışmasını Engelleme" modunu ekledim. Oldukçada hızlandı. Ancak bir sorun oluştu. Telefonu her yeniden açtığımda; Rehber'in çalışır halde olduğunu tespit ettim. Telefonu ilk baştan açıyorum, Uygulamalara giriyorum ve Rehber'in yanında çalıştığını gösteren halka işareti duruyor. Tekrar eski dosyayı yükledim ama bu modu kullanmak istiyorum çünkü kullandığımda gördümki ram 42 den aşağıya düşmüyor ve tel. çok hızlı. Ne yapmalıyım?

Senin dediğin sorun modla ilgili değil, başlangıç moduyla alakalı. Başlangıçta bileşenlerin çalışmasını engelleyen modu kullan bahsettiğin modla birlikte.

----------Eklendi @ 21:29:44 ---------- Yazıldı @ 21:28:44 ----------

hade ne zaman çkcak bu cfw walla hade sabırsızlıkla bekliyorum

Çalışmalara başladık henüz. Sınavlarımız bittiğinde başlıyoruz.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Senin dediğin sorun modla ilgili değil, başlangıç moduyla alakalı. Başlangıçta bileşenlerin çalışmasını engelleyen modu kullan bahsettiğin modla birlikte.

Teşekkürler, hemen deniyorum.

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Merhaba üstad yine ben :) Biraz düşündümde şu mesaj kısmını yapılandırmayı eğer opera klavyesi türkçe olmazsa şöyle bir şey yapabilir miyiz ;
Normalde böyle sayfa çıkar ; sonra bu sayfaya dokunduğumuzda diğer sayfa çıkar;

Biz bu tuşların yerleri ile oynasak iki sayfayı bir yerde toplasak şu şekilde ;

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Güzel şeyler istiyorsunda, bu telefonları parmakla kullanıyoruz. Butonları küçültürsek basılması zor olur ve zaten böyle birşeyde mümkün değil. Biz istek havuzu oluştururken aklınıza gelen modlardan istek yapın dedik. Yazılım yazıyoruz demedik. Farkındaysan istediğin şeyler yazılım yazmaktan daha ilerde. Sistemin alt yapısının değişmesini istiyorsun. Mümkün olsa size bırakır mıydık? Ama yinede teşekkür ederim, ilgi gösteriyorsun ve yardımcı oluyorsun ;)

Opera klavyesini biraz kullandım ama fazla beğenmedim. Opera Mobilde de telefonun klavyesini kullanıyordum, klavyenin tuşları çok küçük. Ama uygulamaya çalışacağız.

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Güzel şeyler istiyorsunda, bu telefonları parmakla kullanıyoruz. Butonları küçültürsek basılması zor olur ve zaten böyle birşeyde mümkün değil. Biz istek havuzu oluştururken aklınıza gelen modlardan istek yapın dedik. Yazılım yazıyoruz demedik. Farkındaysan istediğin şeyler yazılım yazmaktan daha ilerde. Sistemin alt yapısının değişmesini istiyorsun. Mümkün olsa size bırakır mıydık? Ama yinede teşekkür ederim, ilgi gösteriyorsun ve yardımcı oluyorsun ;)

Opera klavyesini biraz kullandım ama fazla beğenmedim. Opera Mobilde de telefonun klavyesini kullanıyordum, klavyenin tuşları çok küçük. Ama uygulamaya çalışacağız.
Asıl ben teşekkür ederim.Benim yaptığım aslında bir kıvılcım çıkartmak tıpkı senin googleye ilk kimin 5800 ios5.1 yazmasını merak ettiğin gibi onu yazan ilk ben olmak istiyorum :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Asıl ben teşekkür ederim.Benim yaptığım aslında bir kıvılcım çıkartmak tıpkı senin googleye ilk kimin 5800 ios5.1 yazmasını merak ettiğin gibi onu yazan ilk ben olmak istiyorum :D

Allah razı olsun böyle düşündüğün için :alkis

gkhn321

Üye
umitin 2. cfwsinin daha gelismis biseyini istiyoruz :D c5 tus kilidi ve menu duzeni kalsin gerisinde ne yapiosaniz :D gelistirmeler sizden yorumlar ve kullanmak bizden tesekkurlerrr

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
umitin 2. cfwsinin daha gelismis biseyini istiyoruz :D c5 tus kilidi ve menu duzeni kalsin gerisinde ne yapiosaniz :D gelistirmeler sizden yorumlar ve kullanmak bizden tesekkurlerrr

Peki, diğer öneriler gibi bu öneriyide değerlendirmeye alacağız. Yorumlar içinde sizlere ben teşekkür ederim.

pitbull16

pitbull16

Üye

kişisel olarak çıkmıcak sanırım grup olarak çalışma yapacağız :)

Üst Alt