Benim derdim yokki,sen neden gerildin bunuda anlamış değilim.Belle bar yap veya yapma,buna ben değil sen karar veriyorsun.Yaptığın paylaşımlarada diğebileceğim bişey olamaz dil uzatamam hepsi yararlı faydalı paylaşımlar.
...Gelelim beni anlaman gerektiğini düşündüğüm noktaya;
Eski piyasaya sürdüğünüz yazılımlarla şuanki yapmak istediğiniz yazılımlar arasında ben fark göremiyorum,efekt, açılış kapanış gifleri,tema,ikon paketleri vs.vs..Buna benzer farklılıklar dışında yapılan aaaa diyebilinecek yazılım çıkarsa taktir ederim..Ben kendi fikrimi söyleyerek,kendi düşüncelerimi söylüyorum,, Bana göre gereksiz çıkartacağınız yazılım.Başkası gerekli görür yükler o ayrı tabıki. Anladınızmı beni? Umarım anlaşılmışımdır.
...Konuya bakarak SES getirecek bi yazılım olduğunu düşünmüyorum(hazırlayacağınız yazılımı) Bu benim fikrim ister saygı duyarsın ister duymazsın kaile almazsın.Germek için sataşmak için fikrimi paylaşmadım..Güzel şeylere imza attığınız için bu kadar uzatıp, var olan bi yazılımınızı makyajlayarak habire piyasaya sunulmasına karşı olduğum için yazdım..