T.C.K Özel: İstek Havuzu

Sponsorlu Bağlantılar

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Yarı şeffaf olabilir mi? Ana ekrandaki simgelerin kenarında yada bildirimler vb. yerlerde olduğu gibi.
İnşallah Dzmusic, nhan bluetooth, vb programlar olmaz.
Ve Sade ve şık olur.
Uğraşılırsa olabilir bence...Tabi ben yapmayacağım o yüzden rambo_ft kardeşimize sormak gerekir ben sadece fikir verdim sonuçta o çıkaracak cfw yi.
Ayrıca istemediğin veya istediğin şeyleri ona belirt eğer uygun görürse bir de senin gibi düşünenler içinde cfw oluştursun veya önersin...

omer_01_01

omer_01_01

Üye
huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
hocam ne yaptıysam bu overlock prosunu yükleyemedim yani yüklendikten sonra simge gelmiyo fln onu entegre edermisiniz??

sevdaseyda

Üye
Uğraşılırsa olabilir bence...Tabi ben yapmayacağım o yüzden rambo_ft kardeşimize sormak gerekir ben sadece fikir verdim sonuçta o çıkaracak cfw yi.
Ayrıca istemediğin veya istediğin şeyleri ona belirt eğer uygun görürse bir de senin gibi düşünenler içinde cfw oluştursun veya önersin...

Tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Malumu ilam etmenin bi manası var mı? :hmmm Buranın istek bölümü olduğunu sanıyorum. Cfw yapımcı arkadaşlar burayı isteklerimizi belirtelim diye açtığını düşünüyorum ve düşünce/isteklerimi ben de burdan paylaşıyorum. Olur veya olmaz, dikkate alır-almaz kendilerinin bileceği iştir. :oke:

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Malumu ilam etmenin bi manası var mı? :hmmm Buranın istek bölümü olduğunu sanıyorum. Cfw yapımcı arkadaşlar burayı isteklerimizi belirtelim diye açtığını düşünüyorum ve düşünce/isteklerimi ben de burdan paylaşıyorum. Olur veya olmaz, dikkate alır-almaz kendilerinin bileceği iştir. :oke:

Bende onu dedim zaten yani ''İnşallah Dzmusic, nhan bluetooth, vb programlar olmaz.Ve Sade ve şık olur.'' diye yorum yapmışsın bunu bunu şu şekilde yaz ''bana göre ek programlar olmasın örneğin şunlar ....... gibi sade olsun'' gibi yaz diye dedim.Eğer inşallah şu olur inşallah bu olur diyerek yazarsan istek gibi görünmez demek istedim.isteklerini tek tek yaz şu olsun bu olsun şeklinde çünkü burası istek bölümü.Ama sen sanki bize fikrimizi sormuyorlar gibi inşallah şunu yaparlar bunu yaparlar diye yazıyorsun sanki biri cfw çıkaracakta kendi kafasına inşallah şuda olur diyerek umut etmiş gibi oluyorsun daha fazla açıklayamıyorum karışıyor.yanlış anlamayın kimseye bir şey söylediğim yok KISACA dua ederek umutlanma yeri değil isteyerek rica ederek yaptırmak yeridir bu konu....

• Beğen
Tepkiler: sevdaseyda
ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
5250 portunda hoparlör girişi takılınca müzik standı vb seçenekler gelmiyor direk kulaklık olarak görünüyor bunu düzeltebilirseniz yeter bana

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende onu dedim zaten yani ''İnşallah Dzmusic, nhan bluetooth, vb programlar olmaz.Ve Sade ve şık olur.'' diye yorum yapmışsın bunu bunu şu şekilde yaz ''bana göre ek programlar olmasın örneğin şunlar ....... gibi sade olsun'' gibi yaz diye dedim.Eğer inşallah şu olur inşallah bu olur diyerek yazarsan istek gibi görünmez demek istedim.isteklerini tek tek yaz şu olsun bu olsun şeklinde çünkü burası istek bölümü.Ama sen sanki bize fikrimizi sormuyorlar gibi inşallah şunu yaparlar bunu yaparlar diye yazıyorsun sanki biri cfw çıkaracakta kendi kafasına inşallah şuda olur diyerek umut etmiş gibi oluyorsun daha fazla açıklayamıyorum karışıyor.yanlış anlamayın kimseye bir şey söylediğim yok KISACA dua ederek umutlanma yeri değil isteyerek rica ederek yaptırmak yeridir bu konu....

Anlayışın için teşekkürler.

5250 portunda hoparlör girişi takılınca müzik standı vb seçenekler gelmiyor direk kulaklık olarak görünüyor bunu düzeltebilirseniz yeter bana

OmegA ve Maxi Power CFW'lerimizde bu sorunu çözmüştük. Yinede çözülmüş haliyle göreceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: omer_01_01
Atacan-

Atacan-

Üye
Belle modda uygulayacakmısınız? Ama her yerde:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belle modda uygulayacakmısınız? Ama her yerde:)

Kesinlikle hayır. Belle modu tamamen göz boyamalık. Stabil bir versiyonu bulunmamaktadır. Ayrıca her telefon için Türkçe dil dosyalarını günlerce düzenlemek gerekiyor. Yani aşırı çok uğraş gerektiriyor, kalitesi sıfır, stabilitesi sıfır.

Bilgilendirme amaçlı yazdım :oke: Piyasadaki belle modun stabil ve başka bir versiyonu çıkarsa uygularız.

Atacan-

Atacan-

Üye
Stabil versiyonu bizim trde bulunmamaktadır diyelim istersen.Stabil çalışan sürümleriniz mevcut değilmi konularınızda? Benim düşüncem artık hem stabil hem görsellik olarak çalışmalarınıza devam etmenizdir..Yeterince stabil çalışan yazılımlar var zaten.

anılbaran

anılbaran

Üye
:islik:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Stabil versiyonu bizim trde bulunmamaktadır diyelim istersen.Stabil çalışan sürümleriniz mevcut değilmi konularınızda? Benim düşüncem artık hem stabil hem görsellik olarak çalışmalarınıza devam etmenizdir..Yeterince stabil çalışan yazılımlar var zaten.

Yazılım değil modun stabilliğinden bahsettim. Yani sorun stabil CFW'den değil, stabil olmayan moddan kaynaklanmaktadır. CFW stabil olur fakat mod yüzünden eksikleri ortaya çıkar.

Uzun lafın kısası: Ben belle modu ile uğraşmak istemiyorum. Daha yararlı modlar ile uğraşacağım. 1 mod için 3-5 gün uğraşacağıma, C6'nın kendi sorunlarını çözmeye çalışırım. Zaten forumda Belle modlu kaliteli CFW'ler var.

Atacan-

Atacan-

Üye
Yazılım değil modun stabilliğinden bahsettim. Yani sorun stabil CFW'den değil, stabil olmayan moddan kaynaklanmaktadır. CFW stabil olur fakat mod yüzünden eksikleri ortaya çıkar.

Uzun lafın kısası: Ben belle modu ile uğraşmak istemiyorum. Daha yararlı modlar ile uğraşacağım. 1 mod için 3-5 gün uğraşacağıma, C6'nın kendi sorunlarını çözmeye çalışırım. Zaten forumda Belle modlu kaliteli CFW'ler var.
Aynı kapıya çıkar söylediğim olay.Stabil olmayan mod,stabil olan yazılımı etkiler ve bozar.Dolayısıyla yazılım stabil olmaz.
Ayrıca uygulanacak mod nedir.Ne üzerine çalışıyorsunuz?
..Şöyle bi siteyi kolaçan ettim istek ve arzular hep aynı ve çıkarılan yazılımlarda..Tek farkı ya Tema ya açılış ekranı yada effekt..Demek istedğim artık görsellik ve stabilite aynı katmanı içinde barındırmalı artık..Umarım anlatabilmişimdir.Yoksa bu hazırlık süresince gördüğüm başlıklarda önceki çıkmış yazılımlardan hiç bir farkı görmeyişim..Sadece kişisel istek üzerine yazılım yapılıyor..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Artık seçimleri biz yapıyoruz. Siz önerin biz değerlendiririz. Söylenecek başka birşey yok.

Atacan-

Atacan-

Üye
Bence kuru kalabalık.Sizde biliyorsunuzdurki yapılan iş bence hep aynı,kabullenmekde size kalmış.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bence kuru kalabalık.Sizde biliyorsunuzdurki yapılan iş bence hep aynı,kabullenmekde size kalmış.

Derdin ne? İstek yapmayıp ortalığı germeye mi geldin? İsteğini yaptın, anladım belle modu istiyorsun. Bende özellikle o modu uygulamayacağız dedim, stabilite sorunu var dedim. Bu kadar. Niye uzatıyorsun anlamış değilim.

Atacan-

Atacan-

Üye
Benim derdim yokki,sen neden gerildin bunuda anlamış değilim.Belle bar yap veya yapma,buna ben değil sen karar veriyorsun.Yaptığın paylaşımlarada diğebileceğim bişey olamaz dil uzatamam hepsi yararlı faydalı paylaşımlar.
...Gelelim beni anlaman gerektiğini düşündüğüm noktaya;
Eski piyasaya sürdüğünüz yazılımlarla şuanki yapmak istediğiniz yazılımlar arasında ben fark göremiyorum,efekt, açılış kapanış gifleri,tema,ikon paketleri vs.vs..Buna benzer farklılıklar dışında yapılan aaaa diyebilinecek yazılım çıkarsa taktir ederim..Ben kendi fikrimi söyleyerek,kendi düşüncelerimi söylüyorum,, Bana göre gereksiz çıkartacağınız yazılım.Başkası gerekli görür yükler o ayrı tabıki. Anladınızmı beni? Umarım anlaşılmışımdır.
...Konuya bakarak SES getirecek bi yazılım olduğunu düşünmüyorum(hazırlayacağınız yazılımı) Bu benim fikrim ister saygı duyarsın ister duymazsın kaile almazsın.Germek için sataşmak için fikrimi paylaşmadım..Güzel şeylere imza attığınız için bu kadar uzatıp, var olan bi yazılımınızı makyajlayarak habire piyasaya sunulmasına karşı olduğum için yazdım..

blue king

blue king

Üye
pips ve qt hallederseniz ii olur

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@atacan060606

Yanlış anlamışız birbirimizi :) Sakin birşekilde okuyunca bunu anladım. Konuda yanlış anlaşılmış. Bizim hazırlayacağımız asıl CFW'miz http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...fw-ve-mod-duyurulari-genel-baslik-574189.html budur. Bu konuyu "hazır CFW yapımına başlamadık, bakalım üyeler ne istiyor" diye açtım. Yani ön fikir olsun diye. Yoksa çok gerekli bir konu olmadığının bende farkındayım. Burada istekte bulunanların istekleri önemli değil demek istemiyorum, onların başımızın üstünde yeri var. Sadece konu o kadar gerekli değildi. Fakat zamandan faydalanmak istedim.

Yalnız burada seninle aynı fikirde değilim:

Eski piyasaya sürdüğünüz yazılımlarla şuanki yapmak istediğiniz yazılımlar arasında ben fark göremiyorum,efekt, açılış kapanış gifleri,tema,ikon paketleri vs.vs..

Eski yazılımlarımız yokki? İlk ekip çalışmamız olarak her modder 1 CFW çıkardı şimdiye kadar, toplamda 4 CFW toplamda. Özellikle Anılbaran ve pitbull16 ilk CFW deneyimlerini yaşadılar. Eski yazılımlarımız derken hangi CFW'leri kastediyorsun? OmegA'yı dersen, o benim kendime özel yaptığım kişisel bir CFW idi. Yazın çıkarmıştım. Ondan sonra Maxi Power diye bir CFW çıkardım. Bana kalırsa aralarında bayağı iyi farklarda var. Mesela kamera kullanılıyor hatası yok, GPS sağlam çalışıyor vs.

Yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen :anlas:

anılbaran

anılbaran

Üye
karışmıcaktım ama madem olay yumuşuyor :konus: arkadaşta biraz haklı.Farklı modlar yok diyor.Haklı hep aynı tip modlarla cfw yapılıyor.Ama biz keyfimizdenmi aynı modları uyguluyoz .Arkadaşlar çooooook ilerde guzel görsel modlar çıkacaktır.Ama biz zaten dunyada olmaya modlar yapamayız . Bazı guzel modlar ama cfw nin bazı yerlerını bozuyor .Atıncada yok nıye orası bozuldu diyonuz.Haa ilerde bizde guzel görsel modlar yapabilirz.Ama bu işler zamanla ve ugraşla olur .Şuan için öyle bi mod yapma projemiz yok. İlerde olabilir .Ama iyice geliştiken sonra olur. Ne zaman daha da büyürüz bilemem.Ama ehliyet almadan motor kullanmaya kalkarsan kaza yaparsın .Her şeyin bi zamanı var.Yani bizde imkansız bişiler beklemeyin.Herşeyin bi sınırı var.Bizde anca belirli bi yere kadar müdahele edebiliyoruz.

Üst Alt