T.C.K Özel: İstek Havuzu

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo kardeş birinci sayfadaki yorumuma yorum yapmadın cevap bekliyorum sana zahmet ...

Bir de yapılabilirse eğer mesaj yazma kısmının düzenlenmesini istiyorum.Yani mesaj yazarken önce yazma yerine basıyoruz sonra alfasayısal çıkıyor sonra yazıyoruz tike basıyoruz çok uzun o yüzden hem klavye hem yazılan yer görünsün tek tuşla gitsin resimdeki gibi mesela
resim;
tıpkı dayhand input programı gibi işlem görsün veya opera klavyesinin t9 u türkçe olsun aynı şey

Birinci sayfada bahsettiğin XM menüsü içinde bu imkansızdır. XM menüsü sabittir değiştirilemez. Ama XM yerine başka bir uygulama koyabilirim. XM düğmesine basıldığında çalışır mı bilmem.

Swype'i yazılıma gömmeyi düşünüyorum. Dediklerinide deneyeceğim. Olursa bencede çok iyi olur.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ev ekranlarından parmak teması vardı onları eklermisin furkan abi ? :)

anık

Üye
Birinci sayfada bahsettiğin XM menüsü içinde bu imkansızdır. XM menüsü sabittir değiştirilemez. Ama XM yerine başka bir uygulama koyabilirim. XM düğmesine basıldığında çalışır mı bilmem.

Swype'i yazılıma gömmeyi düşünüyorum. Dediklerinide deneyeceğim. Olursa bencede çok iyi olur.

evet swype gomsen iyi olur 5800 klawyesi cok sıkıcı

omer_01_01

omer_01_01

Üye

ben o programı geliştirmeyi diyorum onu xm e koymayı değil resim ile açıklayayım ;
bu programı geliştirerek bu halden;

bu hale getirmeyi başarabilir miyiz_?(tıpkısını değil benzeri de olur)

isterseniz fikir için resimler oluşturabilirim mesela 1.resime anna ikonları koyarım sonra c6 ev ekranında ki bildirimler kısayolunu falan koyabilirim fikir için

son olarak ev ekranında ve tüm menülerde AMA TÜM HER YERDE belle mod kullansan süper olur örnek resim :) ;

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Biz yazılım editleme grubu değiliz. Ben yazılım editlemekten az buçuk anlarım. Dediğin yapılır ama yazılım geliştiriciler ile. Bende isterdim ama maalesef olmayacak gibi duruyor.

JRValantin3

JRValantin3

Üye
benim cfw lerdeki sürüklemeli ve c5 tarzı tuş kilitleri ile hiç yıldızım barışmadı. Ne zaman handy taskman yüklesem. kilit ekranı gelmiyor ve mecburen manuel olarak yan taraftan açıyorum. ve ya 3. parti uygulamalar kullanarak kilitleme ekranı yapıyorum. bunun bi çaresi yokmu.

handy taskman ı kurma demeyin :D. O nun yerini hiç bi program alamaz :D

hasan0692

Üye
ev ekranını samsung widget kullanılabilirmi acaba benim çok hoşuma gidiyor en kısa yoldan ev ekranına yerleştirmek mesela

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
benim cfw lerdeki sürüklemeli ve c5 tarzı tuş kilitleri ile hiç yıldızım barışmadı. Ne zaman handy taskman yüklesem. kilit ekranı gelmiyor ve mecburen manuel olarak yan taraftan açıyorum. ve ya 3. parti uygulamalar kullanarak kilitleme ekranı yapıyorum. bunun bi çaresi yokmu.

handy taskman ı kurma demeyin :D. O nun yerini hiç bi program alamaz :D

Çıkaracağımız başka bir çeşit CFW'den tuş sürüklemeli veya dokunmatik tuş kilidini tamamen kaldırırız. Bunun yerine 3. parti uygulama yükleyebilirsiniz ;)

ev ekranını samsung widget kullanılabilirmi acaba benim çok hoşuma gidiyor en kısa yoldan ev ekranına yerleştirmek mesela

c6'lar zaten böyle :allalla:

hasan0692

Üye
samsunglardaki ev ekranımı yani

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Biz yazılım editleme grubu değiliz. Ben yazılım editlemekten az buçuk anlarım. Dediğin yapılır ama yazılım geliştiriciler ile. Bende isterdim ama maalesef olmayacak gibi duruyor.
Yapabilecek biri yok mu ? bulsak süper olur aslında peki hocam bu opera klavyesindeki t9 bölümünü türkçe yapıp onu düzenleyemez miyiz_?
ben swype taraftarı değilim çünkü

JRValantin3

JRValantin3

Üye
Furkan bi kere düzgün anla :D. Çıkarmana gerek yok zaten yükleniyo 3. parti uygulama. Ama lanet olasıca tüm cfw ler. Handy task mandan sonra kilit ekranı göstermez oluyo :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yapabilecek biri yok mu ? bulsak süper olur aslında peki hocam bu opera klavyesindeki t9 bölümünü türkçe yapıp onu düzenleyemez miyiz_?

Opera klavyesi paylaşımı vardı forumda hiç kullanmadım. Uğraşırsam yapılabilir mi diye bakarım. Bu konuda hedefimiz önce opera klavyesi olacak, olmazsa swype olmazsa normal klavye ;)

Furkan bi kere düzgün anla :D. Çıkarmana gerek yok zaten yükleniyo 3. parti uygulama. Ama lanet olasıca tüm cfw ler. Handy task mandan sonra kilit ekranı göstermez oluyo :D

Handy Taskman'ın portlarla olan uyumsuzlu olabilir. Kontrol etmem lazım. Eğer kilit ekranlarını çıkardıktan sonra düzelme olursa neden çıkarmayalım? Ayrı bir CFW'de de çıkarılmış halini yayınlarız.

omer_01_01

omer_01_01

Üye
resimde ki program sol alttaki t9 türkçe olursa süper olur hem benim dediğim gibi çalışır ek klavye sayfasına girmez tek tuşla gönderebiliriz sitede link var yükle bir bak beni daha iyi anlarsın ...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-kullanabilme-ana-klavye-olarakta-301779.html

Yukarıdaki adreste yer alan klavyeyi indirdim, dahili bileşen hatası veriyor. Yazılımı direkt CFW ye entegre edip kullanmaya çalışacağım. Olursa Türkçe yapabilme şansımın olduğunu düşünüyorum.

----------Eklendi @ 00:32:10 ---------- Yazıldı @ 00:08:54 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-turkce-q-klavyeler-dayhand-input-416838.html

Yukarıdaki adresi kullanarak Türkçe Q klavyeyi gömebilme ihtimalim var.

Masterthone

Masterthone

Üye
keşke c5-03 içinde bi çalışma yapılsa bizde cfw istiyoruz :(

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Rambo dahili bileşen hatasını çözmek için yüklerken chinese pack falan diyor en altta onun tik ini kaldır sorunzuz kuruluyor sonra programı aç ilk başta tam hatırlamıyorm ama ANKPUT mu ne yazıyordu onu değiştir bir alttaki kare kare şeyler yap olacaktır sonra karıştır t9 u bulursun bulamazsan tarif ederim detaylı

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Rambo kardes smdı fw turkcelestrmek icin nfe ile actm ordan tr dil dosyasnı ekledm daha snra turkce sohbet uygulamasını tr yapmak icn senn modun icnden masaustunden nfe klasorune grdm oraya dosyaları kopyaladm programdanda paketledm bı skntı olur mu? Nfe den atmayı beceremedm sohbetı bna bi yardmcı olsan :)

----------Eklendi @ 02:50:09 ---------- Yazıldı @ 02:49:14 ----------

Bi de tr t9 u nasl atacam sana zahmet

anılbaran

anılbaran

Üye

o dedigin hemen olmaz. Zaman içersinde belki bişiler yapabilirim. Ama her şeyin bi zamanı var. Uygulamalarla ilgili ilerde çalışmları başlatabilirim.

• Beğen
Tepkiler: omer_01_01
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
keşke c5-03 içinde bi çalışma yapılsa bizde cfw istiyoruz :(

C5-03 için çalışma yapmayacağız.

Rambo dahili bileşen hatasını çözmek için yüklerken chinese pack falan diyor en altta onun tik ini kaldır sorunzuz kuruluyor sonra programı aç ilk başta tam hatırlamıyorm ama ANKPUT mu ne yazıyordu onu değiştir bir alttaki kare kare şeyler yap olacaktır sonra karıştır t9 u bulursun bulamazsan tarif ederim detaylı

Bakacağım ;)

Rambo kardes smdı fw turkcelestrmek icin nfe ile actm ordan tr dil dosyasnı ekledm daha snra turkce sohbet uygulamasını tr yapmak icn senn modun icnden masaustunden nfe klasorune grdm oraya dosyaları kopyaladm programdanda paketledm bı skntı olur mu? Nfe den atmayı beceremedm sohbetı bna bi yardmcı olsan :)

----------Eklendi @ 02:50:09 ---------- Yazıldı @ 02:49:14 ----------

Bi de tr t9 u nasl atacam sana zahmet

Türkçe sohbet uygulamasını NFE ile Rofs2'ye gömmen yeterlidir. Sıkıntı olmaz. T9 için modlar mevcut denemelisin.

Üst Alt