Symbian'dan Vazgeçtim Android Telefon Alıp Aranıza Girmek İstiyorum Ama!

Sponsorlu Bağlantılar

Jetlak

Üye
Doğru haklısın nokia sağlam telefon. Alıp duvara 20 lik çivi çakabilirsin.:d::d::d: Ama istediğin uygulamayı, azıcık (o da klitesiz) uygulama içinden bulamazsın. Oyunlar da öyle. Androidlerde 500 tl ye aldığın dokunmatik kalitesini nokia da 1000 tl ye alırsın. Nokianın verdiği psikolojik rahatsızlıkla gelip android e laf atarsın.:d::d::d:

Lütfen arkadaşım herkes kendi forumuna.

haklısın nokia çivi çakmakta başka şeye yaramaz

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Bu gün Adana Real de gio yu inceleme şansım oldu şimdi Malatya dayım yarın detaylı bi araştırmadan sonra kararımı veririm inş. incelemelerime dayanarak şunu söyleyebilirim gio nun ekran kalitesi ve hızı çok hoşuma gitti boyutları ace ile de aynı ace i çok beğendim tasarım olarak arkadaki beyaz kapağı telefona çok güzel bi hava katmış diyebilirim, ama ekran kalitesi jilatininden olsa gerek çook kötüydü ekranı nasıl onların gio ya göre aynımı yoksa gio daha mı güzel gösterir birde çizilme durumu ne ace nin ekranının? Bu iki telefonun işlemcisi aynı fakat bana gülmeyin ama arkadaşlar gio daha hızlı geldi ace yi ilk açtığımdan dolayı mı bilmiyorum ama biraz yavaştı sanki.

en iyi çözünürlük ideos x5 te:oke:
Peki hocam bi sıralama yapsanız ekran kalitesinde gio yu ve ace yi hangi sıraya koyardınız mesela örn. (1. Huwei x5 2. Glxy s2 3. Glxy s 4. Glxy ace 5. Glxy gio)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
hataya düşme ace fiyatına göre iyi bir telefondur ama eğer 900 veririm diyosan git Galaxy S2 görünümlü Galaxy SL/Midnight al derim.

----------Eklendi @ 11:44:14 ---------- Yazıldı @ 11:43:11 ----------

Bu gün Adana Real de gio yu inceleme şansım oldu şimdi Malatya dayım yarın detaylı bi araştırmadan sonra kararımı veririm inş. incelemelerime dayanarak şunu söyleyebilirim gio nun ekran kalitesi ve hızı çok hoşuma gitti boyutları ace ile de aynı ace i çok beğendim tasarım olarak arkadaki beyaz kapağı telefona çok güzel bi hava katmış diyebilirim, ama ekran kalitesi jilatininden olsa gerek çook kötüydü ekranı nasıl onların gio ya göre aynımı yoksa gio daha mı güzel gösterir birde çizilme durumu ne ace nin ekranının? Bu iki telefonun işlemcisi aynı fakat bana gülmeyin ama arkadaşlar gio daha hızlı geldi ace yi ilk açtığımdan dolayı mı bilmiyorum ama biraz yavaştı sanki.

Peki hocam bi sıralama yapsanız ekran kalitesinde gio yu ve ace yi hangi sıraya koyardınız mesela örn. (1. Huwei x5 2. Glxy s2 3. Glxy s 4. Glxy ace 5. Glxy gio)
birde ace kapasitif ekrandır o yüzden gionun yerine aceyi koymalısın:oke:

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
mutluyum artık bir ace im var :) hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

nonamex

Üye
Hayirli olsun hocam :) Pisman olacagini sanmiyorum.

hoss

hoss

Üye
1.ideos x5 :480 x 800 pixels, 3.8 inches
2.galaxy ace : 320 x 480 pixels, 3.5 inches
3.galaxy gio : 320 x 480 pixels, 3.2 inc
4.galaxy s2 : 480 x 800 pixels, 4.3 inches

hayırlı olsun telefonun:oke:

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkürler :)

Bişi soracam menüye girdiğimde neden kasılıyormuş gibi giriyor böyle bi seriliği yok :(

samety500

samety500

Üye
herkese teşekkürler :)

Bişi soracam menüye girdiğimde neden kasılıyormuş gibi giriyor böyle bi seriliği yok :(

hayırlı olsun arkadaşm :D iyi bi seçim kaça aldınz ? arka planda çok uygulama açksa yapar görev yöneticisndn kapat açk kaln uygulamaları. mesela müziğe girince devamlı ack kalır müzk arka planda :D

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
720 ye aldım burada bi tanıdık telefoncum vardı biraz pahalı oldu sanki ama neyse ya para yabancıya gitmedi :)
arka planda açık uygulama bırakmadım hepsini kapattım hala devam ediyor ben daha akıcı bişi beklerdim doğrusu gio yu mediamart ta inceledim o daha hızlı geldi sanki :allalla: neyse biraz kullanayım androidin tadını alayım :) sonra s2 lere bakarız hocam :D artık bunlar kesmez bizi

Bu arada Yaşasın android iyi gidiyorum :D symbian olmazsa olmaz diyen ben android aldım vay be android sen neymişsin :D

61semih

61semih

Üye
hataya düşme ace fiyatına göre iyi bir telefondur ama eğer 900 veririm diyosan git Galaxy S2 görünümlü Galaxy SL/Midnight al derim.

----------Eklendi @ 11:44:14 ---------- Yazıldı @ 11:43:11 ----------

birde ace kapasitif ekrandır o yüzden gionun yerine aceyi koymalısın:oke:

allah senı ıyı etsın bırseyler demeye calısmıssın fakat bahsı gecen telefonların hepsı zaten kapasitif ekranlı :D ayrıca ace nın gıo ıle cozunurlugu aynı olsa bıle 0,3 ınc daha buyuk oldugu ıcın cozunurluk pixel başına daha az oluyor dolayısıyla az da olsa gıo nun ekran kalıtesı ace den daha kalıtelı

samety500

samety500

Üye
allah senı ıyı etsın bırseyler demeye calısmıssın fakat bahsı gecen telefonların hepsı zaten kapasitif ekranlı :D ayrıca ace nın gıo ıle cozunurlugu aynı olsa bıle 0,3 ınc daha buyuk oldugu ıcın cozunurluk pixel başına daha az oluyor dolayısıyla az da olsa gıo nun ekran kalıtesı ace den daha kalıtelı
bravoo :yuru :bigstar:

----------Eklendi @ 18:01:21 ---------- Yazıldı @ 17:59:34 ----------

720 ye aldım burada bi tanıdık telefoncum vardı biraz pahalı oldu sanki ama neyse ya para yabancıya gitmedi :)
arka planda açık uygulama bırakmadım hepsini kapattım hala devam ediyor ben daha akıcı bişi beklerdim doğrusu gio yu mediamart ta inceledim o daha hızlı geldi sanki :allalla: neyse biraz kullanayım androidin tadını alayım :) sonra s2 lere bakarız hocam :D artık bunlar kesmez bizi

Bu arada Yaşasın android iyi gidiyorum :D symbian olmazsa olmaz diyen ben android aldım vay be android sen neymişsin :D

hayırlı olsn kardeşim.ace bnce iyi bir tercih o yavaşlamnn fazla olucanı sanmıyorm kies te güncelleme gelince düzelir.kamera ve flash nasl ii çekim yapıomu?

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Ooof kemara bi yakın çekimi var hocam benim Canon d400 gibi :D o kadar olmasa da iyi yaa :) Umarım kasılmalar düzelir yoksa kötü ace aldım ama hala gönlüm gio da sanki boşuna ace almış gibiyim yaw keşke gio alsaydım diye düşünüyorum hala biraz fazla verdik :(

bravoo :yuru :bigstar:

----------Eklendi @ 18:01:21 ---------- Yazıldı @ 17:59:34 ----------

hayırlı olsn kardeşim.ace bnce iyi bir tercih o yavaşlamnn fazla olucanı sanmıyorm kies te güncelleme gelince düzelir.kamera ve flash nasl ii çekim yapıomu?

nonamex

Üye
Go launcher tavsiye ederim, geçişlerinde hiç takılma yok ve türkçe

.BlueTR

.BlueTR

Üye
mutluyum artık bir ace im var :) hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

nasıl telefon güzel dimi?
fiyatını hak ediyor.
Ace al dediklerimin çoğu yumadı bi uyan kişi çıktı gayette memnun :D
Hayırlıolsun yeni telefonun bendeace alcam :D

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum şimdi işyerinde şarjda yarın kurarım artık teşekkür ederim başka kullanabileceğim başlıca programlar neler ben android marketten indirdim biraz ama kuramadım internetten seçtim sanırım telefonda da açtımmı bana söyler hangilerini indireceğimi forumda bakındım da başlıca şu programları kurun önerisi hiç yok sizin tavsiyeleriniz neler benim için silerin tavsiyeleri çok önemli :)
Go launcher tavsiye ederim, geçişlerinde hiç takılma yok ve türkçe

----------Eklendi @ 00:03:35 ---------- Yazıldı @ 00:01:05 ----------

Evet hocam cihaz gerçektende güzel kamerası özellikle harika ben beğendim cihazımdan gayette memnunum arkasında her ne kadar çin malı yazsada yapacak bişi olmadığından kullanacaz :) Umarım sizde en kısa zamanda Ace li olursunuz İnşallah siz S2 alırsınız hatta :):good:

nasıl telefon güzel dimi?
fiyatını hak ediyor.
Ace al dediklerimin çoğu yumadı bi uyan kişi çıktı gayette memnun :D
Hayırlıolsun yeni telefonun bendeace alcam :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye

Evet hocam cihaz gerçektende güzel kamerası özellikle harika ben beğendim cihazımdan gayette memnunum arkasında her ne kadar çin malı yazsada yapacak bişi olmadığından kullanacaz :) Umarım sizde en kısa zamanda Ace li olursunuz İnşallah siz S2 alırsınız hatta :):good:

kameranın o kadar tatminkar lduğunu bilmiyodum :D
evet dsamsung maalesef çin yapmış :(
İnşallh alırız :D ama S2 bira zzor çok zoruyo geliri.

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Olur inş. hocam ama s2 de çin malıysa vaahhh vaaaaahhhhh onu alan arkadaşlara,
ben şimdiden 720 lirayı nasıl kalktm da çin yapımı tele verdim diye düşünüyrum :)

kameranın o kadar tatminkar lduğunu bilmiyodum :D
evet dsamsung maalesef çin yapmış :(
İnşallh alırız :D ama S2 bira zzor çok zoruyo geliri.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
valla onu bilmiyomda s2 yi alanlara bi sormak gerekiyo onu.
çin ama kullanışlı :D

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum hattımla internete gireceği her sefer bana sorsun istiyorum symbianlarda ki gibi, limitimi bitirdi tl lerime göz dikti o kadar çok internete ihtiyaç duyuyor ki :D nasıl yapabilirim

Üst Alt