Symbian'dan Vazgeçtim Android Telefon Alıp Aranıza Girmek İstiyorum Ama!

Sponsorlu Bağlantılar

Jetlak

Üye
elop un akrabası falansınız sanırım android kullanmadan atıp tutanlar beni hasta ediyor :)

hoss

hoss

Üye
bir kac android düşmanı ve androidi çekemeyen arkaadşlar sürekli android formunu kirletip yalan yanlış şeyler söylüyorlar ,yöneticilerin bu fanboy arkadaşlarla ilgilenmesi gerekir
öneriye gelecek olursak ideos x5 tavsiye ederim , gio da olabilir

serdar84

serdar84

Üye
he elop amcam olur imza lazimsa haber verin bu forum özgür degilmi istedigim yere girip istedigimi yazarim sizin amdroidciler symbian forumda kullanmadiklari telefonlar icin anketlere bile katiliyo siz önce onlara bakin yönetici onlara bisey demiyorda bana mi diyecek iki günlük androidi cin malina yüklemisler sizede kakaliyorlar iste alanacak halinize birbirinize bakarak gülüyorsunuz he he he he he:aha:

optimux

Üye
he elop amcam olur imza lazimsa haber verin bu forum özgür degilmi istedigim yere girip istedigimi yazarim sizin amdroidciler symbian forumda kullanmadiklari telefonlar icin anketlere bile katiliyo siz önce onlara bakin yönetici onlara bisey demiyorda bana mi diyecek iki günlük androidi cin malina yüklemisler sizede kakaliyorlar iste alanacak halinize birbirinize bakarak gülüyorsunuz he he he he he:aha:

Doğru haklısın nokia sağlam telefon. Alıp duvara 20 lik çivi çakabilirsin.:d::d::d: Ama istediğin uygulamayı, azıcık (o da klitesiz) uygulama içinden bulamazsın. Oyunlar da öyle. Androidlerde 500 tl ye aldığın dokunmatik kalitesini nokia da 1000 tl ye alırsın. Nokianın verdiği psikolojik rahatsızlıkla gelip android e laf atarsın.:d::d::d:

Lütfen arkadaşım herkes kendi forumuna.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Doğru haklısın nokia sağlam telefon. Alıp duvara 20 lik çivi çakabilirsin.:d::d::d: Ama istediğin uygulamayı, azıcık (o da klitesiz) uygulama içinden bulamazsın. Oyunlar da öyle. Androidlerde 500 tl ye aldığın dokunmatik kalitesini nokia da 1000 tl ye alırsın. Nokianın verdiği psikolojik rahatsızlıkla gelip android e laf atarsın.:d::d::d:

Lütfen arkadaşım herkes kendi forumuna.

böyle devam :ehe

samety500

samety500

Üye
bn gio içn 2.3.3 yükledm. çk şükr bi hata yok.biraz değşklk

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
nasıl 2.2 den 2.3 e geçince ne değişiyor mesela 2.2 nin programlarını açabiliyor mu 2.3 sonracıma menüsü felanda mı değişiyor?
bn gio içn 2.3.3 yükledm. çk şükr bi hata yok.biraz değşklk

----------Eklendi @ 08:36:16 ---------- Yazıldı @ 08:04:33 ----------

Arkadaşlar az önce okuduğum bi yazıya dayanarak samsung ların dayanıksız olduğu söyleniyor arkadaşımız kullanmış ve gözlemlemiş düşünce hemen bozuluyor çabık çiziliyor uzun vadeli bi telefon olmadığını felan söylemiş işlemcisi hızlı başka önerebileceğiniz androidli cihaz var mı? LG vs...

Şehriyar

Şehriyar

Üye

İster çin olsun ister japon.Sizin finlandiya da noluyo kardeşim yeni bi güncelleme çıkıyo hop atlıyosunuz sonra bi bakmışsınız aaaa hatalıymış bu derken buluyosunuz kendinizi.. sonra da aaa nasıl geri döncem diye bi başlık açıyosunuz forumda aldığınız "geri dönemezsin" cevabıyla oturup kalıyosunuz. Androidin en kötü telefonu downgrade özelliğiyle tüm "Nokia" telefonlarını ezmeye yeter. bak bu yazdıklarım sadece downgrade(versiyon düşürme) ile ilgili. oyunları programları donanımını hiç söylemiyorum bile :D

nexpow

nexpow

Üye
nasıl 2.2 den 2.3 e geçince ne değişiyor mesela 2.2 nin programlarını açabiliyor mu 2.3 sonracıma menüsü felanda mı değişiyor?

Arkadaşlar az önce okuduğum bi yazıya dayanarak samsung ların dayanıksız olduğu söyleniyor arkadaşımız kullanmış ve gözlemlemiş düşünce hemen bozuluyor çabık çiziliyor uzun vadeli bi telefon olmadığını felan söylemiş işlemcisi hızlı başka önerebileceğiniz androidli cihaz var mı? LG vs...

2,3defa yere düştü hiçbir sorun yok jet kullanıyorum cizilme yok zaten aldıgım kututu yedek arka kpak var arka kapagada bbişey olursa onu kullanırsın arka kapak plastik ve turtıklı yani cizilmiyor o eskidendi samsung eskiden kötü idi fakat artık android kullandıkdan sonra saglam telefon yapıyolar cünkü satılıyor

• Beğen
Tepkiler: nonamex

nonamex

Üye
Android kullanan marka çıkışa geçiyor direk :ehe

hoss

hoss

Üye
senin banlanacagın belliydi zaten , senin gibi provakatörleri bu forumda bir daha görmek istemiyoruz:nono:

Sarangni

Sarangni

Üye
Dört-Beş yıl kadar Symbian kullanmış birisi olarak diyeceğim şudur Android Var Özgürlük Var. Gio almanızı tavsiye ederim. Ekran görüntüsü çok iyi ben sürekli yarım parlaklıkta kullanıyorum o bile çok çok iyi. Dokunmatik özelliği çok hassas. Market uygulaması üzerinde geliyor. Gmail özelliği ile tek tıkla mail hesaplarınızı görüyorsunuz. Fotoğraf kalitesi orta derecede. İnternet hızı çok çok iyi. Nova, Pes2011 oyunlarını oynadım şimdiye kadar diğerlerini test etme imkanım olmadı ama bu iki oyunca yeteri kadar verim aldım. Dayanıklılık ve çizilme konusuna gelince. Cihazı alalı 10 gün olduğu için bir şey diyemiyeceğim. Telefonu alır almaz internetten silikon kılıf ve ekran jelatini aldım ikisi cihazı etkin bir şekilde korumaya yetiyor. Bu şekilde düşme ve cizilmelere karşı riskinizi minumuma indirebilirsiniz.

Eğer ki bir fiyat perfomans cihazı arıyorsanız Gio kesinlikle bu alanda işinizi görecektir.

fatih982

fatih982

Üye
la hepiniz symbian lı telefonlarla telefon kullanmayı öğrendiniz şimdi yediğiniz çanaya pisliyorsunuz bırakın symbianı kötüleyip androidi övmeyiisteyen istediğini kullanır ama hiçbi sistem symbian hiçbir cihaz nokia etmez

hoss

hoss

Üye
la hepiniz symbian lı telefonlarla telefon kullanmayı öğrendiniz şimdi yediğiniz çanaya pisliyorsunuz bırakın symbianı kötüleyip androidi övmeyiisteyen istediğini kullanır ama hiçbi sistem symbian hiçbir cihaz nokia etmez
burda kimsenin symbianı kötülediği yok ,millet androidli telefon alıyo ve symbiandan daha iyi oldugunu anlıyor nden bu kadar zorunuza gidiyor ve çekememezlik yapıyorsunuz

Sarangni

Sarangni

Üye

Kimsenin bir şey kötülüdeği yok. Hem bırakın kötülemeyi diyorsunuz ama sizde kötülüyorsunuz. Başlık Symbiandan vazgeçtim ne almamı önerirsiniz ve cevapta o arkadaşa fikir vermek amaçlı. Anlamadığım sizin buna neden bu kadar tepki verdiğiniz. İsteyen istediğini kullanabilir. Siz çıkar Symbianın bir sürü artısını yazabilirsiniz. Ömür boyuda symbian kullanbilirsiniz. Bu kimseyi alakadar etmez ama öneri isteyen birine Android başlığı altında Sybmbian telefon mu önermemizi bekliyorsunuz?

samety500

samety500

Üye

biraz değişiklkler var batarya simgesi yani bildirm çubuğu simgeleri faln değişmş ram 278 den 279 olmş biraz daha performans artışı var gibi.ram kullanımı 2.2 ile aynı yani sistemi zorlamıyr. programlara gelince 2.2 deki programlarn hepsini kuruyor maşaallah :D :D

----------Eklendi @ 17:42:51 ---------- Yazıldı @ 17:42:17 ----------

ne gibi değişiklikler?

biraz değişiklkler var batarya simgesi yani bildirm çubuğu simgeleri faln değişmş ram 278 den 279 olmş biraz daha performans artışı var gibi.ram kullanımı 2.2 ile aynı yani sistemi zorlamıyr. programlara gelince 2.2 deki programlarn hepsini kuruyor maşaallah :D :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hayırlı olsun

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşllar birde benim için önemli olan ekran kalitesi şimdi ace nin ekran kalitesi mi gio mu ıdeos x mi lg me mi? hangisinn ekran kalitesi çok iyi

hoss

hoss

Üye
Arkadaşllar birde benim için önemli olan ekran kalitesi şimdi ace nin ekran kalitesi mi gio mu ıdeos x mi lg me mi? hangisinn ekran kalitesi çok iyi
en iyi çözünürlük ideos x5 te:oke:

Üst Alt