arkadaşlar bu çok garip bir durum sanki nokia browser birilerince engelleniyor. Ben iphone patch dosyasını tele yükleyip tarayıcıyı açınca Aynı tarayıcı sanki kanatlanıyor. Faceyede giriyor ama çok kasılıyor videoları daha hızlı açıyor ,çok tuhafıma gitti bilen varsa izah etsin
Bu konuda ben şöyle birşey demek istiyorum :
Ben telefonu ilk aldığımda fp1 yüklüydü.(fp2 sunulmuştu). Ve aldığım gün çok az kullanıp(2 saat kadar) fp2 ye güncelledim. yani fp1 den pek birşey hatırlamadığım için fp2 den memnunum. Bi sıkıntım yok. Tabi şu galeriden gönderme olayı felan saymazsak ki çok ihitiyacım olan birşey değil. Bide şu otofocus olayı varya. ah o oto focus (:
nokia ya mail atmıştım beni aradılar güncelleme cihazı daha verimli kullanmak için çıkan yazılımlardır diye biliyorum dedim arayan şahısa mesaj yazma konusunda ki rahatsızlığımı ilettim fp1 klavyesi çok iyiydi dedim. Bizim görüşlerimiz değerlendiriliyo mu dediğimde ise evet mail önerilere alındı dedi. Güncelleme gelecek mi sorusuna ise bir sıkıntı varsa kesinlikle düzeltilir dedi. Sizce güncelleme gelecek mi??
nokia ya mail atmıştım beni aradılar güncelleme cihazı daha verimli kullanmak için çıkan yazılımlardır diye biliyorum dedim arayan şahısa mesaj yazma konusunda ki rahatsızlığımı ilettim fp1 klavyesi çok iyiydi dedim. Bizim görüşlerimiz değerlendiriliyo mu dediğimde ise evet mail önerilere alındı dedi. Güncelleme gelecek mi sorusuna ise bir sıkıntı varsa kesinlikle düzeltilir dedi. Sizce güncelleme gelecek mi??
Bizde 2 tane 603 var. İnternetsiz konum bulma çalışmıyor. Eminmisiniz ? En son ne zaman denediniz? Ayrıca internetlide konul bulma bile berbat artık. Geçenlerde 3g ile baglanıyım dedim. 7 km ıcınde buldu konumu yolculuk sırasındayken. Forumda biraz araştırsanız 603lerdeki sorunu anlayacaksınız. Fp2 geldi flash attım düzeldi 1 2 hafta sonra tekrar bozuldu. Hatta aylar once actıgım baslıgın konu baslıgını bıle degıstırttırdım ama yıne aynı bozuldu. Eger boyle bır sıkıntı olmasaydı bu konu bu kadar hit almazdı. Buyrun
netsiz bulmuyor. Oyle denermsn. Onemli olan netsiz bulması. HATta nokia bunun reklamını bile yaptı. İnternetsız konumunuzu bulun diye. AMA Fp1 geldikten sonra oda gitti
Bende denedim bendede hem internetli hemde internetsiz konum bulma sorunum yok..Benim için tarayıcıyı adam etsinler ve şöyle 5 6 pöpuler uygulama 5 6 populer oyun baska telefona bakmam bile ama insanın canı sıkılıyor böyle olmayınca
Bende denedim bendede hem internetli hemde internetsiz konum bulma sorunum yok..Benim için tarayıcıyı adam etsinler ve şöyle 5 6 pöpuler uygulama 5 6 populer oyun baska telefona bakmam bile ama insanın canı sıkılıyor böyle olmayınca