SYMBIAN S60 5th OS9.4 SPB Mobile Shell 3.5 beta

Sponsorlu Bağlantılar

caprice77

caprice77

Üye
    Konu Sahibi
SYMBIAN S60 5th OS9.4 SPB Mobile Shell 3.5 beta
arkadaşlar bi forum sitesinde gezerken konu dikkatimi çekti yükleme fırsatım yok telefonu sattığım için

Not: ten alıntıdır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: lebron_jamess, By Y@VUZ, djyk ve 21 diğerleri

EbiXa

EbiXa

Üye
deniyorum dostum nasılmış bakalım...

haltie

haltie

Üye
paylaşım için teşekkürler.

EbiXa

EbiXa

Üye
bayıldım süper bişey abi bu ya:) handyshell halt etmiş bunun yanında,adamlar napmış ya:)

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
birinci mi ikinci mi indirelecek hangisi daha iyi modlu mu modsuz mu

EbiXa

EbiXa

Üye
path mod dediği yüklenicek yeri sen seçebiliyosun ikincisinde,ilkinde telefon hafızasına kuruyo sana sormadan

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
şu yukardaki shell yazısını silip tam ekran kullanma şansımız yok mu? baktım ayarlara ama ayrıntılı değil

olciay

olciay

Üye
Hackli Telefonlardamı Çalışmakta yoksa herkes deneybılırmı ayrıca deneyen arkadaslar kullanım orneklerını anlatabılırse sevınırım kasma , hata vb. gıbı seyler sorun cıkarıyormu program ... ekleyen arkadaşa ayrıca Teşekkür ederim ...

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylasim sagol:oke:

olciay

olciay

Üye
Program Unsigned (sertifikasız) önce sertifikalamanız gerekmektedır ayrıca kullanıslı bı program ve kasma yapmamaktadır ben hafıza kartına yuklenen olanı yanı 2. olanı yukledım ancak programı calıstırdıktan sonra neredn kapanacagını bulamadım bılen varsa lutfen yazsın...

KarSıyaKa

KarSıyaKa

Üye
SPB şirketi bu programın symbian versiyonunu artık geliştirmiyor galiba.

cakabey52

cakabey52

Üye
Güzel bir programa benziyor. Türkçe olsaydı 10 numara olacaktı. Çözene kadar epey uğraşacağız gibi görünüyor.

FQXT

FQXT

Üye
SPB şirketi bu programın symbian versiyonunu artık geliştirmiyor galiba.

adamlar baktı ramdan 20 mb yıyor dahada dusuremıyolardır garantı bıraktılar ..calısırken stabıl ama extra program actınmı nımbuzz opera ram sıfırı cekıyo.......yoksa harıka bı program bırde bu senın fıkrınmı bıyerdenmı duydun cunku tam versıyonu beklıyodum ?

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

petrucci82

petrucci82

Üye
türkçesi eklendi

korlof

Üye
Bazı arkadaşlar programın nasıl kapatılabileceğini sormakta, Başlatıcı / Ayarlar sayfanın sağ en alttaki butonuna tıkladığınızda Yedekleme ayarları, Geri yükleme ayarları, Shell'den çıkış diye gösterecektir. Bu şekilde çıkabilirsiniz. ))

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
ben 5800a yükledim yani süper denecek kadar güzelbiprogram telefondan sıkılmıştım şimdi biraz daha farklı gelio :) beklemee ekranı falan süper

--------------- Ekleme ---------------

alttaki linkteki türkçe ve tescili istemio yani fullgibi ben 3 gündür kullanıyyorum sorun yok tabi programı çözene kadar baya kurcaladım .)

--------------- Ekleme ---------------

sertifkalayın ve kurun .D

mafia888

mafia888

Üye
programı kullanıyorum fakat videoda ki windows mobile sürümü
videoda e-mailleri açıyor hoş bir görüntü var tabi bizde böyle olmuyor default program açılıyor

ruzgar515

ruzgar515

Üye
tşkler....

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
tsekkurler

Üst Alt