Symbian cihazlarınıza kesinlikle overclock yapmayın

oldu adroid romuda yüklerik tam olur

LimePie

Üye
yav şimdi sonuç nedir overclock yapalımmı yoksa yapmayalımmı ?

programı kesinlikle yüklemeyin dead atıyorum şu an

hallettim o dert değil ama programa girdim takıldı ve açılmadı tel denemeyiin!

papakudioflu

Emekli Yönetici
hallettim o dert değil ama programa girdim takıldı ve açılmadı tel denemeyiin!

yok zaten denemiycem niyetim yok n8in hızı baya bi iyi belleden sonra bi sıkıntı yok yani yanlız bugün bi soft attım suitle yeniden yükle dedim acayip hızlandı telefon hele internette sayfalar bi anda parmagımın altından akıp gidiyo durdurmak zorunda kalıyorum acayip akıcı oldu telefon hem menüde hem internette

tarxhn

Üye
sen linki ver isteyen atar isteyen bakar isteyen hopllar sen programı verde millet telefonu cokertip rahatlasın

CanKartaL

Emekli Yönetici
ben bir ara denedim işlemci u den kazara biran 0 e geçti sonra 50 lere çekeyim derken tel takılmıştı kapattım daha da açılmamıştı
programı kullanmadan önce kesinlikle cihazı yedeklemek şart

ama şu da var ki o olay sayesinde cfw leri denemeye başlamıştım

ASC33

Üye
durun acele etmeyin bence 700 ve 701' e 1.3ghz gelsin elbet nasıl olduğunu öğrenir ona göre denersiniz

vobay

Üye

belleyle 710 mhz mi oldu ?

Konu Sahibi
orjinal clock hızı 800 zaten

hiç deneme ben yükledim programa girdim hiç ayar falan ellemedim ve işin garip tarafı telefon dondu uygulama yönetici hiç yüklü program görmedi kaldırma işlemleri çöktü bende sis i parçaladım nereye ne yüklemiş baktım sildim telefonu kapattım ama açılmadı nokia yazdı kaldı hard format attım açıldı ama o kadar emek boşa gitti bence siteden kaldırın bu programı