DustoJniK
Üye
kardeş yapıyorumda telimi baglıyorum telim açık refurbise tıklıyorum telim kapanıyor sonra bidaha açılıyor ekranda birşeyler yazıyor rm 675 filan bekliyorum o hatayı veriyor tekrar dene yapıyorum sonra usm kablosunu çıkar bataryayı cıkar bataryayı tak telefonu aç mı ne bişey diyor ben bi açarak denedim olmadı birde birkez tıklayarak denedim yine olmadı. Sonra usb kabloyu tak sonra tekrar dene ye bas yazıyordu ingilizce olarak yapıyorum ama yine aynı hatayı veriyor lütfen yardım edin her şeye razıyım birde yazdıgımdan anlamadıysan çok karışık anlattıysam soylemen yeter tkrar anlatırım işallah yardım edersin teşekkürler.
Arkadaşım herşey güzel hoş fakat telefonun açık olmayacak sıkıntı orada sen video yu tam olarak izlememişsin. Telefon kapalı olarak bağlıyacaksın. Videoda ki her ayrıntıya dikkat et bazı şeyleri gözden kaçırıyorsun. Dead Phone Flash kutusu vb...
----------Eklendi @ 17:35:27 ---------- Yazıldı @ 17:31:59 ----------
[/COLOR]kardeş ben video göremiyorum link verebilirmisin ?
Tamam sorun değil...
herkese selam ya arkadaslar bı sorunum var çok acil yardım lütfen flash işlemi başlamıyor direk şu uyarıyı alıyorum ıkı gundur uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim acil dönen olursa sevınırım
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?bu nedir arkadas kaç yıldır flash atıyorum böyle birşeyle hiç karşılaşmadım çok acilllllllllllllllllllllllllllllllllllll
HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)
Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.
----------Eklendi @ 17:54:12 ---------- Yazıldı @ 17:49:34 ----------
verilen talimatları uyguluyorum en son açma kapama tuşuna basıp bırkıyorum ama telefonun şarj olmaktan başka bi halt yediği yok
----------Eklendi @ 17:57:28 ---------- Yazıldı @ 17:54:12 ----------
yaaa arkadaşlar kımse cevaplamıycakmı bu soruyu
kardeş son bi soru sorim
orjiinal bell gelecekmiş 1 hafta içinde tamam nereden yüklicez bana nokia ovi store diyorlarda ayrıntılı söylemiyorlar peki nokia software ubdaterden yüklenmezmi veyada navifirmden yükliceksek nerden anlıcaz navifimin bize belle doayası verdigini şimdilik bukadar işallah cevaplarsın.
herkese selam ya arkadaslar bı sorunum var çok acil yardım lütfen flash işlemi başlamıyor direk şu uyarıyı alıyorum ıkı gundur uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim acil dönen olursa sevınırım
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?bu nedir arkadas kaç yıldır flash atıyorum böyle birşeyle hiç karşılaşmadım çok acilllllllllllllllllllllllllllllllllllll
HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)
Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.
----------Eklendi @ 17:54:12 ---------- Yazıldı @ 17:49:34 ----------
verilen talimatları uyguluyorum en son açma kapama tuşuna basıp bırkıyorum ama telefonun şarj olmaktan başka bi halt yediği yok
----------Eklendi @ 17:57:28 ---------- Yazıldı @ 17:54:12 ----------
yaaa arkadaşlar kımse cevaplamıycakmı bu soruyu
Navifirm 1.6 yı indir ve oradan nokia c7 111.030.0609 euro 2 ne olursa olsun indir phoenixle flashla..
Menü türkçe olarak gelecektir. Fakat indirirken mmc falan bunu indirme çabuk insin. Sonra değişme işlemi yapmayacaksın sadece kırmızı yazı cıkarsa onları sil yazılımda core uda rofs2 rof3 gözüksün yeter ok.
arkadaslar ugrasmayin c7 ye 111,030,609 symbian belle guncellemesi geldi yasal olarak.flashlama yasal deil garanti iptal oluyor bilgnize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?