anah
Üye
arkadaslar bide benim telfon beyaz bisi olurmu bu siyah olanlar icin
Olur farketmez rengi
bu flash olayı nasıl olcak peki.bende başka bi hata verdi?
Kardeşim benim Allah senden razı olsun.
Uzuuuuun zamandır belle yi telefonuma kurmak istiyordum ve sononda SAYENDE bunu başardım.
Ellerin dert görmesin kardeşim başarılarının ve paylaşımlarının devamını diliyorum.
Bu arada aklıma gelmişken, ben daha önce de phoenix ile c7'me flash atmıştım ama ne daha önce ne de bu belle yi yüklerken bana bataryayı çıkar usb yi tak gibisinden işlemler yaptırmadı. Ama videoda gördüm vardı ben bu yazılım atarken sormadı. neden acaba?
YÜKLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR KESİNLİKLE TEREDDÜT ETMENİZE GEREK YOK YÜKLEYİN GAYET STABİL VE SORUNSUZDUR. KENDİM BİZZAT YÜKLEDİM VE TEST ETTİM, İÇİNİZ RAHAT OLSUN.....
Not: Bu Belle Yazılımında Kesinlikle Paylaşan Arkadaştan Doğan Bir Hata Yoktur. Cihazın Tüm Fonksiyonları Çalışmaktadır.(Şunu Da Belirtmek İsterimki; Flash İşleminde Oluşabilecek Herhangi Bi Hatadan Arkadaşımız Ya Da Herhangi Biri Sorumlu Tutulamaz. Hata Size Aittir. Anlatımda Ya Da Dosyalarda Bi Eksik Ya Da Hata Yoktur.)
Arkadaşlar benim bir sorum olacak.Ben bu yabancı sitelerdeki cfw'lerden birisini indirsem, yabancı dildeki rofs2'yi bizim türkçe olan ile değiştirsem stabil çalışır mı ya da o şekilde flash atabilir miyim ?
Henüz forumda C7 belle için cfw olmadığından böyle bir şey soruyorum, adamla bildirimler widgetını bile halletmişler.Eğer sorun yaşanmayacaksa yükleyeceğim yabancı cfw lerden birini.
Valla arkadaş.Telefona Belle yüklüyeyim dedim ama iu phoenix denen program beni deli etti.bende 64x windows 7 işletim sisteminde bir pc var. Ne yaptıysam şu phoenix'i bir türlü yüklemiyor.
"install a Nokia dongle driver and try to start application again"
diye bir yazı sürekli çıkıyor.Nokia ile ilgili hangi program varsa sildim.yok gene olmuyor.bir yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?