high45
Üye
dostum oviden mi güncelledin yoksa phoenix ile mi flashadın?Annayı tekrar yükleyin bence telefonu yedekledikdn sonra ben öyle yaptım yedek aldım soft format attım anna yükledim uygulamalarımı telefona attım şarj 3 gün çok rahat ki elimden düşmüyor telefon 3g sürekli acık internet oyun günde 4 saat radyo dinliyorum 3 gün rahat önceden olsa 2 .gün şarj uyarısı veriyordu
ben sana söyliyim flash atıp yazılımını yeniden yüklicekler.. sonra bir kenara bırakıp test etcekler bakalım ne kadar gidiyor diyeArkadaşlar bazı arkadaşlar arka planda bişe açıktır veya 3g modunu kapatın felan diyor hiç alakası yok ben eskidende herşey açık kullanıyordum bir sorun yoktu.Bu bazı telefonlar için böyle oldu okudum konuyu bir kaç kişi flsh ile sorun çözüldü diyor olabilir aslında çünkü herkes yaşamıyor bu sorunu.Ben gönderdim garantiye bakalım ne yapacaklar çözerler umarım sorunu mu.
daha çarşamba günü verdim işte yaklaşık 4-5 gün oldu.flash kendim de atabilir dim ama atmadım sorun yaşamak istemedim en iyisi servis atsın.ben sana söyliyim flash atıp yazılımını yeniden yüklicekler.. sonra bir kenara bırakıp test etcekler bakalım ne kadar gidiyor diye
----------Eklendi @ 10:46:47 ---------- Yazıldı @ 10:46:25 ----------
kaç gün oldu servise vereli?
paylaşım içinSelam arkadaşlar ben de Ovi den orijinal ANNA güncellemesini yaptım daha önceleri 2-3 gün giden şarjım 1 gün yetmez oldu araştırdım biraz ama hep formatlardan flashlardan bahsediliyo... Ben RAMBLOW isimli programı kurdum telefona bi baktım Nokia N8 in RAM bitmiş 16 çalışan uygulama var ve 48 mb görünüyo bi temizledim oldu 130 mbSanıyorum yüksek ram kullanımı bataryayı çabuk tüketiyor. Denemekte yarar var, ben daha bugün kurdum bataryam P doluydu ve şu an aradan yaklaşık 12 saat geçti ve hala 0 da
Program Linki: http://www.maxicep.com/symbian-3-si...blow-pro-v1-31-0-symbian-3-signed-478263.html
Bu programı paylaşıma açanlara ayrıca TEŞEKKÜRLER...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?