yaren_dede
Üye
peki hangi yöntemi denedin ?
bu ekran görüntüsünde şarjdan ne zaman çıktığı yazıyormu acaba telin
peki hangi yöntemi denedin ?
Telefonum c7 belle şarjdan çektim uğraşmadim da doğru dürüst üstte azaldı hemen dün gece şarjdan çektim sabah 12 de bitti ve 9 saat telefona dokunmadım
kardeş bu yöntemin bataryanı bozacak hali yok bu yüzde olaylarına çok takılıyosunuz. Sürekli kullanalım batarya hiç bitmesin düşüncesi var millette sizce bu mümkün mü? Bataryanın bazen birden azalması normal çünkü o programlar tam dogru değil ne zaman biterse o zaman takacaksin olay bundan ibaret. ben sürekli internetteyim müzik dinliyorum hep uğraşıyorum bataryam yine de çok gidiyo diyen varsa gelsin buraya..
Telefonum c7 belle şarjdan çektim uğraşmadim da doğru dürüst üstte azaldı hemen dün gece şarjdan çektim sabah 12 de bitti ve 9 saat telefona dokunmadım
kardeşim boşver kalibrasyonu comminator -bul ve 3g kapat batery infodan bak farkı görürsün beklemede 4-5 gün gider
utanmıyonmu insanlarla dalga gaçmeye teşekkürler...
bu kalibrasyon denen şey ne onuda anlamış değilim bataryanın içinde ne varki yaptığımız işleme göre şarj süresini uzatacak ,bu işlemi algılıyacak bir çip filan varsa içinde o zaman başka tabiki.
Ama yoksa ne kadar elektrik depolarsa o kadar kullanırsın yani bence boşa kalibrasyonla ugrasmasin kimse
Şikayet edildi. Olmuyorsa kullanmazsınız biter.