Symbian^3 Batarya Kalibrasyonu

Sponsorlu Bağlantılar

pta123

pta123

Üye

kardeş bu yöntemin bataryanı bozacak hali yok bu yüzde olaylarına çok takılıyosunuz. Sürekli kullanalım batarya hiç bitmesin düşüncesi var millette sizce bu mümkün mü? Bataryanın bazen birden azalması normal çünkü o programlar tam dogru değil ne zaman biterse o zaman takacaksin olay bundan ibaret. ben sürekli internetteyim müzik dinliyorum hep uğraşıyorum bataryam yine de çok gidiyo diyen varsa gelsin buraya..
Telefonum c7 belle şarjdan çektim uğraşmadim da doğru dürüst üstte azaldı hemen dün gece şarjdan çektim sabah 12 de bitti ve 9 saat telefona dokunmadım

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Telefonum c7 belle şarjdan çektim uğraşmadim da doğru dürüst üstte azaldı hemen dün gece şarjdan çektim sabah 12 de bitti ve 9 saat telefona dokunmadım

kardeşim boşver kalibrasyonu comminator -bul ve 3g kapat batery infodan bak farkı görürsün beklemede 4-5 gün gider

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kimsede zorlamıyorki kalibrasyon yapın diye ben yapmadan 7 saat internetteyım kesıntısız.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bende öyleyim Rizengin . 3.5 g kapalı ama çok rahat dolaşıyorum belle tarayıcısı sağolsun ..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
benimde kapalı 3.5 altyapısı yok şarj konusunda bır şikayetim yok

mydonose13

Üye
n8 deneyen ve farkı gören oldu mu? ben dün söylenenleri yaptım ama daha da az gitmeye başladı sanki :D

pta123

pta123

Üye
benimde kapali 3g comintör bul ekran ayarları felan ama şarj gitmiyo bugün 3 de çektim şarjdan 1 saat sonra yani 6 saat içinde batarya az uyarısı verecek ve internete 30 dakika girdim sms arama yapmadım .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şarj ederken dikkat etmek gerek tam dolmadan şarjdan cekmemek gerek

pta123

pta123

Üye
ediyorum ışığı sönmeden şarj dan çıkarmıyorum zaten kimseye tavsiye etmiyorum önceden en az 24 saat gidiyordu şarji şimdi 12 saat bile zor gidiYO .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çoğunlukla n8 de işe yarıyor galiba digerlerinde ters etkı yapmış görünüyor.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bu kalibrasyon denen şey ne onuda anlamış değilim bataryanın içinde ne varki yaptığımız işleme göre şarj süresini uzatacak ,bu işlemi algılıyacak bir çip filan varsa içinde o zaman başka tabiki.
Ama yoksa ne kadar elektrik depolarsa o kadar kullanırsın yani bence boşa kalibrasyonla ugrasmasin kimse

husocepxxx

Üye
utanmıyonmu insanlarla dalga gaçmeye teşekkürler...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
utanmıyonmu insanlarla dalga gaçmeye teşekkürler...

bildiğin birşey varsa açıkla yoksa boş konuşuyorsun demektir. Kalibrasyon hakkında içinde soru olan bir yorum yaptım. sen ise utanmaktan bahsediyorsun yorumumu okurken ne düşündürdü sana acaba

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
bu kalibrasyon denen şey ne onuda anlamış değilim bataryanın içinde ne varki yaptığımız işleme göre şarj süresini uzatacak ,bu işlemi algılıyacak bir çip filan varsa içinde o zaman başka tabiki.
Ama yoksa ne kadar elektrik depolarsa o kadar kullanırsın yani bence boşa kalibrasyonla ugrasmasin kimse

şöyle anlatayım diyelim bataryan 1200 mah .. Tam şarj edersen bataryanın 1050 mah si dolar 150 mah kaybolur bu kalibrasyonla o 150 mah lik yeri de dolduruyorsun

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
ağzını bozma

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
face'e çevirdiniz forumu ne bu ağızlar!

TheMadness

TheMadness

Üye
Şikayet edildi. Olmuyorsa kullanmazsınız biter.

Üst Alt