Symbian^3 Batarya Kalibrasyonu

Sponsorlu Bağlantılar

uran22

Üye
çok işe yaradı bravo artık şarjım 12 saat gidiyor yaşasın !

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
:( yeni bellede oluyor böyle sorunlar

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar ilginç ama bendede işe yaradı örnek olarak daha önce annada ve bellede sabah şarjdan çıkarıyordum hd oyunları oynuyor arkadaşlarım ben günlük tahmini 250 mesaj ve 25 dakika wifi internet aynı zamanda 3 saatlik sürekli konuşma yapıyorum sonuç saat 16:37 ve sadece bir kare şarjım gitti konuyu açan arkadaşa teşekkürler ve sonuç arkadaşlar bu sabah saat 06:45 itibarı ile sadece bir kare var ama daha güç tasarrufu istemedi yani toplamda 24 saati geçiyor gerçekten yararlı bir konu

onur027

onur027

Üye
whatsapp ın ne kadar sarj harcadıgından haberdar mısın dostum sen

----------Eklendi @ 20:51:18 ---------- Yazıldı @ 20:50:27 ----------

ters etki yapmaz korkma en fazla soft format atarsın
whatssapp ın çok şarz yediğinin farkındayım ama,belle de daha çok yiyor.anna da 2 gün gidiyordu

chaos239

Üye
8 en fazla 9 10 saat gidiyordu şarjım ama kalibrasyon yaptıktan sonra tam 36 saatte şarjım anca bitti.Konuyu açan arkadaşa çok tşk ediyorum telefonum nokıa E6 çok işime yaradı

groupertekin

Üye
Reserved.Yarın bakarım buna :D

• Beğen
Tepkiler: umt07
İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
up up updullah
konu güncel kala :ehe

kilic16

Üye
8 en fazla 9 10 saat gidiyordu şarjım ama kalibrasyon yaptıktan sonra tam 36 saatte şarjım anca bitti.Konuyu açan arkadaşa çok tşk ediyorum telefonum nokıa E6 çok işime yaradı

hangi yöntemle yaptınız acaba?

engin_erg

engin_erg

Üye
benim ki n8 denedim ve olmadı yine aynı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
konu hakkında yapılan yorumlar biraz abartılı gibi sanki kalibrasyon yaptıktan sonra kullanım eskiye göre 3.5 kat uzuyor çok mantıksız bir yorum konunun inandırıcılığını azaltıyor

sami41

Üye
konu hakkında yapılan yorumlar biraz abartılı gibi sanki kalibrasyon yaptıktan sonra kullanım eskiye göre 3.5 kat uzuyor çok mantıksız bir yorum konunun inandırıcılığını azaltıyor

2 tane batarya olsa bile o kadar gitmez :D

cardanadam

cardanadam

Üye

opera mobili kaldırıp opera miniyi yükledim şu anda batarya hala uyarı vermedi opera mobil şarjı sömürüyor resmen

----------Eklendi @ 02:10:13 ---------- Yazıldı @ 02:03:52 ----------

şarjdan çıkarttığım saat batarya seviye göstergesinde yazıyor ama ne kalibrasyon nede başka bir şey yaptım kalibrasyon hikaye zaten batarya %100 olduğunda şarjı kesiyor telefon ve %90 nın altına düşmeden şarja başlamıyor sen nekadar uğraşırsan uğraş batarya hep aynı doluyor ne fazla nede az

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen ben yapmadım kalıbrasyon mesela internette kesintısız kaç saat dayanıyor şarj

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
yaren_dede

yaren_dede

Üye
aynen ben yapmadım kalıbrasyon mesela internette kesintısız kaç saat dayanıyor şarj

bende opera mobile ile internete girdiğimde 3 saatte şarj bitiyor şimdi opera mini yükleyip diğerini sildim bugün deneyeceğim sonuç olumlu olursa yazarım
not: kalibrasyon yapmadım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
opera mobile in aşıri şarj yedigi dogru ben mini'yle girıyorum ve kesintisiz 6 buçuk saat

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tercih meselesi

hakan_710

hakan_710

Üye

ilk başlarda kalibrasyon ile şarj süresinin farkedeceğinden hiç umudum yoktu ama yine de denedim. normalde sabah şarjdan çıkarıp akşama kadar zar zor kullanırdım telefona hiç dokunmasam bile akşam kesinlikle şarjı biterdi. kalibrasyonu yaptıktan sonra tam tamına 42 saat gitti bunun son 20 saatinde kullanmasam bile wifi sürekli açıktı. resimlere bakın fark ortada deneyip denememek size kalmış

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kesıntısız kaç saat dayanıyor şarjın internette

Üst Alt