Symbian^3 Batarya Kalibrasyonu

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende kalibrasyon'suz 6 buçuk saat

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
kalibrasyon lu 5 gün oldu (xe) yeahhh

----------Eklendi @ 19:30:59 ---------- Yazıldı @ 19:29:38 ----------

sadece ilk yöntemi yapmıstım uzun ugraslar sonucu ikinci yöntemi de yaptım 5 gündür ilk şarjım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kalibrasyon lu 5 gün oldu (xe) yeahhh

----------Eklendi @ 19:30:59 ---------- Yazıldı @ 19:29:38 ----------

sadece ilk yöntemi yapmıstım uzun ugraslar sonucu ikinci yöntemi de yaptım 5 gündür ilk şarjım

nette ne kadar dayaniyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
benim kalibrasyon yok beklemede benimde 5 gün gidiyor ama internet 3-3.5 saat anca gidiyor
bir arkadaş opera mini tavsiye etmişti ama ondada farketmedi belki bir yarım saat farketmiş olabilir

sami41

Üye

ilk başlarda kalibrasyon ile şarj süresinin farkedeceğinden hiç umudum yoktu ama yine de denedim. normalde sabah şarjdan çıkarıp akşama kadar zar zor kullanırdım telefona hiç dokunmasam bile akşam kesinlikle şarjı biterdi. kalibrasyonu yaptıktan sonra tam tamına 42 saat gitti bunun son 20 saatinde kullanmasam bile wifi sürekli açıktı. resimlere bakın fark ortada deneyip denememek size kalmış

peki hangi yöntemi denedin ?

• Beğen
Tepkiler: OmerulFarukTurk
COJR3

COJR3

Üye
1 günde biten şarjım 43-45 saat gitmeye başladı. günlük kullanım aynı;müzik tv sms oyun... :oke:

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
Günde 2 saat nette dolaşıp yaklaşık 170 mesaj atıyorum ve 5 gün gidiyor

kaplan4680

kaplan4680

Üye
benim de bu kalibrasyon işinden pek umudum yoktu ama denedim sonuç:oLumlu yapmadan önce sabah saat sekizde şarjdan çıkarıyordum 18.30 19.00 gibi batarya zayıf diyordu süresini ölçmedim ama saat gece 23 oluyor ve sarjım hala %60 güç tasarrufundan alıp sabah 02 ye kadar zorla bitiriyorum denemenizi tavsiye ederim

İyi Forumlar :)

hknzngn

Üye
Günde 2 saat nette dolaşıp yaklaşık 170 mesaj atıyorum ve 5 gün gidiyor
arkadaş yalan söyleyen gördümde bukadarına hiç tanık olmadım 3310lar bile bukadar kullanımda 5 gün gitmiyordu, bunca özellik bu ekran ve 5 gün in aşağı çok çıktın yahu

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
benim de bu kalibrasyon işinden pek umudum yoktu ama denedim sonuç:oLumlu yapmadan önce sabah saat sekizde şarjdan çıkarıyordum 18.30 19.00 gibi batarya zayıf diyordu süresini ölçmedim ama saat gece 23 oluyor ve sarjım hala %60 güç tasarrufundan alıp sabah 02 ye kadar zorla bitiriyorum denemenizi tavsiye ederim

İyi Forumlar :)

hangi yöntemi yaptın peki

hknzngn

Üye
faydasını gören arkadaşların bir tanesi bile hangi yöntemi kullandığını yazmamış oda çok ilginç

theseusx

theseusx

Üye
Ben ilk yöntemi uyguladım. Uygulama akşam 7 buçuk gibi bitti. Ortalama 20 dakika wi-fi, 20 dakika oyun, 50 ye yakın mesaj çektim. Sabah 9 gibi baktığımda bir çubuk düşmüştü. Opera kullanmadım, 3g açık değil. arkada çalışan uygulama yok (ekstra yok yani). Herhalde kalibrasyon işe yaramadı ya da benim pil artık bitmiş. Bakalım tam olarak ne zaman bitecek. Teşekkürler paylaşım için.

sami41

Üye
arkadaş yalan söyleyen gördümde bukadarına hiç tanık olmadım 3310lar bile bukadar kullanımda 5 gün gitmiyordu, bunca özellik bu ekran ve 5 gün in aşağı çok çıktın yahu

aynen yani bu kadar da atılmaz biraz destekli at bari :D

----------Eklendi @ 17:46:24 ---------- Yazıldı @ 17:45:39 ----------

konunun 1. mesajında yazılan yöntemi denedim ben

sağol kardeşim ben de denicem

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaş akü takmış galiba

• Beğen
Tepkiler: OmerulFarukTurk
Febris

Febris

Üye
c601 de hangisini deniyım

yutkun

yutkun

Üye
güzelmış gercekten teşekkürler

pta123

pta123

Üye
ben 1. Yöntemi yaptım yapmaz olaydım ŞARJim gitmiy artık uzun süre önceden daha uzun gidiYODU . Şimdi şarjdançektim 1 saat oldu 1066 mah di 900 kaldı ne yapacağım şimdi ?

hakan_710

hakan_710

Üye
ben 1. Yöntemi yaptım yapmaz olaydım ŞARJim gitmiy artık uzun süre önceden daha uzun gidiYODU . Şimdi şarjdançektim 1 saat oldu 1066 mah di 900 kaldı ne yapacağım şimdi ?

kardeş bu yöntemin bataryanı bozacak hali yok bu yüzde olaylarına çok takılıyosunuz. Sürekli kullanalım batarya hiç bitmesin düşüncesi var millette sizce bu mümkün mü? Bataryanın bazen birden azalması normal çünkü o programlar tam dogru değil ne zaman biterse o zaman takacaksin olay bundan ibaret. ben sürekli internetteyim müzik dinliyorum hep uğraşıyorum bataryam yine de çok gidiyo diyen varsa gelsin buraya..

Üst Alt