hakan_710
Üye
genelde okulda olduğum için henüz deneme şansım olmadı kalibrasyondan önce 4 saat gidiyodu ama bi ara denerimkesıntısız kaç saat dayanıyor şarjın internette
genelde okulda olduğum için henüz deneme şansım olmadı kalibrasyondan önce 4 saat gidiyodu ama bi ara denerimkesıntısız kaç saat dayanıyor şarjın internette
kalibrasyon lu 5 gün oldu (xe) yeahhh
----------Eklendi @ 19:30:59 ---------- Yazıldı @ 19:29:38 ----------
sadece ilk yöntemi yapmıstım uzun ugraslar sonucu ikinci yöntemi de yaptım 5 gündür ilk şarjım
ilk başlarda kalibrasyon ile şarj süresinin farkedeceğinden hiç umudum yoktu ama yine de denedim. normalde sabah şarjdan çıkarıp akşama kadar zar zor kullanırdım telefona hiç dokunmasam bile akşam kesinlikle şarjı biterdi. kalibrasyonu yaptıktan sonra tam tamına 42 saat gitti bunun son 20 saatinde kullanmasam bile wifi sürekli açıktı. resimlere bakın fark ortada deneyip denememek size kalmış
Lumlu yapmadan önce sabah saat sekizde şarjdan çıkarıyordum 18.30 19.00 gibi batarya zayıf diyordu süresini ölçmedim ama saat gece 23 oluyor ve sarjım hala %60 güç tasarrufundan alıp sabah 02 ye kadar zorla bitiriyorum denemenizi tavsiye ederim 
arkadaş yalan söyleyen gördümde bukadarına hiç tanık olmadım 3310lar bile bukadar kullanımda 5 gün gitmiyordu, bunca özellik bu ekran ve 5 gün in aşağı çok çıktın yahuGünde 2 saat nette dolaşıp yaklaşık 170 mesaj atıyorum ve 5 gün gidiyor
benim de bu kalibrasyon işinden pek umudum yoktu ama denedim sonuçLumlu yapmadan önce sabah saat sekizde şarjdan çıkarıyordum 18.30 19.00 gibi batarya zayıf diyordu süresini ölçmedim ama saat gece 23 oluyor ve sarjım hala %60 güç tasarrufundan alıp sabah 02 ye kadar zorla bitiriyorum denemenizi tavsiye ederim
İyi Forumlar
konunun 1. mesajında yazılan yöntemi denedim benpeki hangi yöntemi denedin ?
arkadaş yalan söyleyen gördümde bukadarına hiç tanık olmadım 3310lar bile bukadar kullanımda 5 gün gitmiyordu, bunca özellik bu ekran ve 5 gün in aşağı çok çıktın yahu

konunun 1. mesajında yazılan yöntemi denedim ben
ben 1. Yöntemi yaptım yapmaz olaydım ŞARJim gitmiy artık uzun süre önceden daha uzun gidiYODU . Şimdi şarjdançektim 1 saat oldu 1066 mah di 900 kaldı ne yapacağım şimdi ?