dogukan-
Üye
Rom atinca eski bilgilerim gitmistibazilarinda isim degisikligi kapsadigi bölüm degismis olabilir sende söyle bir dene
senin daha önce kullandigin mapsi ac icndeki tur poi yazan yazilimyla yeni tur poi bir degistirde dene nasil gösterecekmi senin
siteyi en kestirme olarak bakmis olursun
S&S
bak bakalim belki daha kapsamlidir digerlerindenRom atinca eski bilgilerim gitmisti
Su naviteli indirdim bir bakacagim
Baya karisık geldi bana sokak numaralarini bile yaziyor.Sygic 04 mapina donsem 06yla arasinda cok fark varmidir?bak bakalim belki daha kapsamlidir digerlerinden
S&S
cok fark olacagını sanmıyorum poi degişimini yap istersenBaya karisık geldi bana sokak numaralarini bile yaziyor.Sygic 04 mapina donsem 06yla arasinda cok fark varmidir?
Naviteli siliyorum ben en iyisi 14.3.2 04 mapinda kalayim.cok fark olacagını sanmıyorum poi degişimini yap istersen
yazdıgim gibi ona göre karar verirsin 04 veya06da kalmaya
S&S
arkadas google play store kayitlisindir birde güvenlik ayarlarına bak bilinmeyen programlar yüklenebilir ayarınıSamsung Galaxy S3 de sorun çıkıyor google play failed uyarısı alıyorum uygulamayı çalıştırmadı
calisir arkadas asagidakini indirirsen Sygic klasörü TR haritasiyla hazir durumdaNote 4 de calisir mi ?
arkadas 14.3.4 olanin HUD özelligi var vede kendin radar ekleyebilirsin haberde verir..TeşekkürlerYalnız bunu yükleyemedim, diğerlerinden farkı ne? ===>> Sygic v14.7.4 HUD, Blackbox (Kara Kutu) + ta 2014.06
arkadas google play store kayitlisindir birde güvenlik ayarlarına bak bilinmeyen programlar yüklenebilir ayarını
yap tekrar dene senin tlf.nun ayarlariyla alakalı..
S&S
Ellerinize sağlık arkadaşım bende de aynı hatayı verdi s3 cyanogenmod 4.4.4 sistem güvenlik ayarlarına baktım bilinmeyen program işaretli başka ne yapabilirim abuzer kardeş sen nasıl çözdünSamsung Galaxy S3 de sorun çıkıyor google play failed uyarısı alıyorum uygulamayı çalıştırmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?