Sygic Navi v14.3.0 + yenilendi + HUD + test Maps,lar ta 2014.03 Türkiye maps

Sponsorlu Bağlantılar

yolcuasog

yolcuasog

Üye
Uygulama 14.0.3 un beta sürümüdür bu nedenle mağazada bulunmayabilir. Final sürüm çıkana kadar bir kaç tane beta sürümü çıkıyor ondan sonra final sürümü geliyor
Guzel aydinlatman icin tesekkurler.ben de bu cevabi bekledim.markette olmama nedenini simdi anladim sagolasin

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Guzel aydinlatman icin tesekkurler.ben de bu cevabi bekledim.markette olmama nedenini simdi anladim sagolasin
arkadas 14.0.0 beta 14.0.1 beta 14.0.2 beta 14.0.3 buda beta ama crk,li bunlarin
hepsini siralamistim son sürümü ekledigimde digerlerini kaldirdim sunumdan
bu kadar sana engel nedirki ne oldugunu soramaddinda ben parali aldim
bu yok numaralari senmi yazdin diye soruyorsun güzel kardesim
digerlerinin sunumunda beta yazmistim....

S&S

yolcuasog

yolcuasog

Üye
Ben betayi atladim arkadasim sakin ol ;) markette guncelleme gelmeyince ayar oldum o nedenle sordum. Betalar markette gorunmuyormus cunku

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Ben betayi atladim arkadasim sakin ol ;) markette guncelleme gelmeyince ayar oldum o nedenle sordum. Betalar markette gorunmuyormus cunku
ben zaten sakinim sana öyle gelmistir arkadas bular zaten trial sunumlarindaydi
not olarakda problem yasayan arkadaslarin 13.4.2 apk indirip yüklemesini trial sorunun cözülecegini anlatmistim ama
önemli degil istersen radarlari indirip senin elindeki Sygic navi,de kullanabilirsin gerekli aciklamalarida yazdim anlamadigin
yapamadigin yerlerde yardimci olmaya calisirim..

S&S

yolcuasog

yolcuasog

Üye
ben zaten sakinim sana öyle gelmistir arkadas bular zaten trial sunumlarindaydi
not olarakda problem yasayan arkadaslarin 13.4.2 apk indirip yüklemesini trial sorunun cözülecegini anlatmistim ama
önemli degil istersen radarlari indirip senin elindeki Sygic navi,de kullanabilirsin gerekli aciklamalarida yazdim anlamadigin
yapamadigin yerlerde yardimci olmaya calisirim..

S&S
Ustadim bu radar olayi nasil oluyor. Trafik kamera yada trafik radar olayimi.kusura bakma cehaletime pek bilmiyorum sygic olayini. Bendeki sadece hiz limitlerini gosteriyor baska da bise yok gibi

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Ustadim bu radar olayi nasil oluyor. Trafik kamera yada trafik radar olayimi.kusura bakma cehaletime pek bilmiyorum sygic olayini. Bendeki sadece hiz limitlerini gosteriyor baska da bise yok gibi
evet arkadas trafik kamera vede trafik radar
sabit vede seyyar radarlarini kapsar tabiki yeni radarlarda göstermedigi yerlerde vardir
seyyar radarlardada her zaman orada olacak diye kesin bir sey olmaz genelde seyar radarlarin
bulundugu yerleri kapsar sabitler adi üzerinde zaten sabit fakat sabitde olsa göstermedigi yerler vardir
bu radar yerleri zaten bizlerin görüp bildirdigimiz yerler büyük bir cogunlugu ama sen kapsamadigi yerleri
gördügünde kendin ekleye bilirsin sunum sayfasina yazmisimdir.

senin elindeki mapsin (Haritanin) icinde olmasi gerekir sabit radarlar
ayarlardan gir bir bak bakalim hiz kameralari ayarlimi.
S&S

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yolcuasog
yolcuasog

yolcuasog

Üye
evet arkadas trafik kamera vede trafik radar
sabit vede seyyar radarlarini kapsar tabiki yeni radarlarda göstermedigi yerlerde vardir
seyyar radarlardada her zaman orada olacak diye kesin bir sey olmaz genelde seyar radarlarin
bulundugu yerleri kapsar sabitler adi üzerinde zaten sabit fakat sabitde olsa göstermedigi yerler vardir
bu radar yerleri zaten bizlerin görüp bildirdigimiz yerler büyük bir cogunlugu ama sen kapsamadigi yerleri
gördügünde kendin ekleye bilirsin sunum sayfasina yazmisimdir.

S&S
Peki ekledigimde dedigin eklentileri bendeki lisansa bi sorun cikarirmi?

yolcuasog

yolcuasog

Üye
Dedigin gibi indirdim maps icine attim.yeni poi bulundu dedi ve onayladim.sanirim dogru yaptim.yarin trafikte denerim tesekkurler ;)

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Dedigin gibi indirdim maps icine attim.yeni poi bulundu dedi ve onayladim.sanirim dogru yaptim.yarin trafikte denerim tesekkurler ;)
yazdigim sekilde ayarlari yapman gerekir yoksa haber vermez nasil ayar yapilacagini yazmis olmam gerekir

S&S

• Beğen
Tepkiler: yolcuasog
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Hemen bakiyorum tekrardan sanirm atladim
ayarlari yap bildigin bir radar varsa oradan gececegi sekilde bir rota hesaplattir
demo yaptir söyleki rota hesaplayinca seceneklere gir rota secenekleri buraya gir
rotayi demo modunda baslat buraya gir demo baslar tekrar menü yazan yere tikla
demoyu hizi artira tikla biraz hizlandirki ne zaman gidecek diye fazla beklemeyesin
demoyu bitirmek rotayida silmek icin ya menüye geri git yada söyledigini tekrarlamasi icin dönüsleri gösterdigi ok isaretine tikla orada gösterir
S&S

yolcuasog

yolcuasog

Üye
Hepsini ayarladim sagolasin ;) bakalim nasil olacak

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

superfresh

Üye
14.0.3 versiyonunda harita veya radar dosyasında güncelleme var mı?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
14.0.3 versiyonunda harita veya radar dosyasında güncelleme var mı?

arkadas elindeki maps hangisi oldugunu bilememki yanliz 2014.03 tr mapsi + benim
sunuma ekledigim radarlar var yani elinde bu maps yoksa indirirsin

S&S

havuzlu

Üye
piranha navigasyon cihazda çalışırmı

ayaz.87

Üye
selam.bende get our new app for free tap here yazısı cıkmaya basladı.nedir ne degıldir bu yazı nasıl iptal edebilirim.1402 kullanmaktayım

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
selam.bende get our new app for free tap here yazısı cıkmaya basladı.nedir ne degıldir bu yazı nasıl iptal edebilirim.1402 kullanmaktayım
arkadas yeni versiyonu cikmis sana haber veriyor ya buradan yenisini indir
yükle yada senin yüklüyü kaldir tekrar yükle Sygic navi ayarlarina gir kontrol et.

yavuz_1907

Üye
rar şifresi ?

Üst Alt