Sygic Navi v14.3.0 + yenilendi + HUD + test Maps,lar ta 2014.03 Türkiye maps

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ses dosyasi yok ve radarlari zippyshare ile paylasabilecek olan var mi
Ayrica gecerlilik tarihinde 21.05.2014 gorunuyor nedir bu ?
arkadas sesler var ayarlardan gir bölgesel ayarlara gir hangi dili istersen al senin olsun

radarlarida ekliyelim

S&S

Son düzenleme:

siyam3484

siyam3484

Üye
Tesekkurler veliahht. Bir de bu sygic store kisminda neden valid time 21.05.2014 yaziyor. Lucky patcher de silemiyor. Ben mi yanlis kurdum olayi nedir bunun arkadaslar ?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ses dosyasi yok ve radarlari zippyshare ile paylasabilecek olan var mi
Ayrica gecerlilik tarihinde 21.05.2014 gorunuyor nedir bu ?
arkadas bundan önceki sygic 14.0.3 apk,leri yükle yada verilen tarih geldiginde
ayarlardan sees vs ayalari ister normalde bunlari yaptiginda normal sekilde calisir
ama istersen son sunuma ekledigimi 14.3.0 öncekileri yükle ondan sonra son sürüme gec.
radarlarda eklendide radarlari indirmek 2dk,be kardes diger yüklü olan yerden

S&S

Son düzenleme:
siyam3484

siyam3484

Üye
Yok indirdim de radarlari htm oldu zippy calisti . Bu lisans olayi kafami karıştırdı. 14.3.0 versiyonu valid 21.05 veriyor ama 13 de bole hi yazi yok yanlis mi kuruyorum basamak basamak yazar misiniz yukleme adimlarini. Veyahut ben yanlis biseler mi yapiyorum . Memoli6767 sen navide sygicstore a girince ayni yazi sende de var mi

Son düzenleme:
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Yok indirdim de radarlari htm oldu zippy calisti . Bu lisans olayi kafami karıştırdı. 14.3.0 versiyonu valid 21.05 veriyor ama 13 de bole hi yazi yok yanlis mi kuruyorum basamak basamak yazar misiniz yukleme adimlarini. Veyahut ben yanlis biseler mi yapiyorum . Memoli6767 sen navide sygicstore a girince ayni yazi sende de var mi
arkadas normalde crk,li ama ben bundan .02.03. bunlardan buraya gectigim icin problem olmadi ama 14.00. da
felan senin yasadigin yasandi ama yazdigim gibi tarih geldiginde ikaz gelir sen kapatip actiginda ses vs ayarlar
tekrar ayar gerekir baskada problem cikartmamasi gerekir senin bu yazdigini yasayan arkadaslarada
beklemelerini yapmasi gerekenleri bu sekilde yazdim beklediler verilen süre doldugunda ayarlari yaptilar islem
tamam oldu bundada aynisi olur cünkü crk,li kafani yorma tabiki benim burada sunuma attigimi yazdigim sekilde yaptiysan dedigin gibi 13 ,lerde bu problem yoktu
yapman gereken zaten Sygic dosyasi olarak tlf,nun hafizasina atcaksin yüklem gereken Sygic apk yükliyicen sd karta atacaksin Sygic dosyasini ekstira yapilacak
bir sey yok ben hepsini attim Sygic dosyasinin icine.

S&S

Son düzenleme:
siyam3484

siyam3484

Üye
Tmmdir ole yapicam. Dedigin gibi yapalim bakalim. Bu arada emek vermissin saol

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Yerel klavyeyi kullanmada problemler var.Sygic ın Kendi klavyesini kullanıyorum iyi çalışıyor. telefon s4

mntsfth

mntsfth

Kapalı Hesap
Markete girip indirin wifi ile de Türkiye haritasini programın içinden indirin.

Bu kadar yani zor birşey değil

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Markete girip indirin wifi ile de Türkiye haritasini programın içinden indirin.

Bu kadar yani zor birşey değil
arkadas sen ne anlatmaya calistin ben anlamadim burdan indirmeye ugrasmaya gerek yokmu yoksa
marketen indirin maps vs hepsini bosuna niyemi ugrasiyosunuz diyorsun isin dürüstcesi ben anlamadim
ben bosunami atmisim sunuma arkadas,

S&S

mntsfth

mntsfth

Kapalı Hesap
arkadas sen ne anlatmaya calistin ben anlamadim burdan indirmeye ugrasmaya gerek yokmu yoksa
marketen indirin maps vs hepsini bosuna niyemi ugrasiyosunuz diyorsun isin dürüstcesi ben anlamadim
ben bosunami atmisim sunuma arkadas,

S&S

Alın bunu burdan...

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadas iyide benim sundugum crk.lı bu gözünden kactı galiba ben daha önce tesadüfen görünce okumuştum
senin soy adını görünce aynı diye bakmıstm iyide acsaydın bir konu yardım etseydinya diger sunumu yapan
arkadasda beinmsunduguma attı tuttu benim sundugumu
indirdi kimsenin anlamayacagi sekilde sinuma attı be iki gözüm..bu baana göre iyi bir sey degil

mntsfth

mntsfth

Kapalı Hesap
arkadas iyide benim sundugum crk.lı bu gözünden kactı galiba ben daha önce tesadüfen görünce okumuştum
senin soy adını görünce aynı diye bakmıstm iyide acsaydın bir konu yardım etseydinya diger sunumu yapan
arkadasda beinmsunduguma attı tuttu benim sundugumu
indirdi kimsenin anlamayacagi sekilde sinuma attı be iki gözüm..bu baana göre iyi bir sey degil

tamam neyse

nizamialem

Üye
Eline sağlık kardeş,çok güzel bi navi.tavsiyemdir herkese.

• Beğen

ahmet turan ateş

Üye
ellerinize saglık bakalım çalışacakmı?

• Beğen

yaren_70

Üye

buradanda TR radarlari indirip maps klasörünün icine atacaksiniz Import klasör
olarak naviyi acacinca gerekli ayarlari yapacaksiniz
ayarlar,SIK KULLANILAN ILGI NOKTALARI,burada okeylenecek
(isterseniz kendi eklemek istediginiz poi, radar ekliyebilirsiniz)
Sesler ve Uyarilar,POI ayarlarina girip ayarlanacak,Hiz kameralari ayarlarinida
ayarliyabilirsiniz buradan sonrada Harita yazan yere girilecek buradada poi
renkler binalar vs istediginiz ayari yapacaksiniz........

PW:memoli6767

arkadaslar radarlar ikisi bir arada eklenmistir

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sygic Navi V14.0.3 Burada.............

arkadaslar yeni Sygic v14.0.3 eklenmistir
Kit kat 4.4.2 için SD kartta çalışan Sygic v14.0.3 versiyonu

isteyen arkadaslar buradan indirebilir

arkadaslar ben tek Türkiye mapsini sunuma yükledim ama siz istediginiz
ülkenin mapsini indirebilirsiniz...
Ayarlar,Haritalari yönet, buradan hangisine ihtiyaciniz varsa indirebilirsiniz
tabiki wi-fi baglantiniz olmasi gerekir indirebilmeniz icin....
---------------------------------------------------------------------------------------
arkadaslar Sygic 14.3.0 eklenmistir elinizde yüklü olan Sygic üzerinde hic bir degisiklik
yapmadan bunu yükleyebilirsiniz bana göre bir degisiklik yok ama en azindan bir versiyon yükselmis
olsun diyenler indirp yükleyebilir yeni yenidir derseniz benim gibi buyrun burada....

Sygic 14.3.0 APK atiyorum

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

metyuu arkadasimiz S4,de denemistir sorunsuz SD kartata calismaktadir verdigi bilgiler icin kendisine tekrar tekrar
tesekkürler....
S&S
Kardeş eline sağlık Bu 14.3.1 versyonmu yoksa 14.0.3 versyonmu? birde yedi günlük denememi?

doktorduran

Üye
rar şifresi nedir dosyanın

Üst Alt