arkadas ac data dosyasini Import dosyasi cikacak maps dosyasinin icine atacaksin import dosyasi olarakPeki data dosyası nı nereye atıcam
güncel degilken arkadas hangi radarlar sabit radarlarmi seyyar radarlarmi sabit radarlarsa kendi orjinalProgram sorunsuz çalışıyor, emeğiniz için teşekkürler, ancak, radar uyarı noktaları güncel değil. Güncel radar uyarı noktalarını bulabilir miyiz?
alykm slm arkadas ben yeni elime gecenleri ekledim ama kesin bir sey söyliyememki ben yurt disinda oldugumslmn alykm memoli hangi radarlar güncel 18 mb lık olanmı 23 mb lık olanmı?
teşekkürler...alykm slm arkadas ben yeni elime gecenleri ekledim ama kesin bir sey söyliyememki ben yurt disinda oldugum
icin tam bir sey söyliyemem ama daha önce indirdiginin icinde olmayan radarlari birak senin Import dosyasina
daha önce attiysan tabiki maps dosyasinin icindeki Import dosyasinin icine at hangisini istersen istersen önce elinde
olmayanlardan birini at ac istedigini istedigin zaman Import dosyasinin icine atip aca bilirsin Sygic naviyi
bakarsin hagilerini kapsiyor kapsamadigi yerler varsa burada bir arkadasa yazmis olmam gerekir nasil yapilacagini
kendinde ekleye bilirsin kapsamadigi yerleri
S&S
arkadas bu tür sayfalar bir yerlerden para kazanmak zorundaki sizlere gerekli yardimi yapabisinler istemiyorsanlan iki yazı okuyayım dedim vallahi reklamlardan okuyamadım nasıl bir site bu..!
arkadas Kit kat 4.4.2 icin sd kartda calisan cikmis olani sunuma aliyorum kendin denedinmi calisip calismadigini hakkinda tam bilgi almak istiyorum benim S3 oldugu icin kesin bir bilgi vermek istiyorum sunuma aldigimda S3 de normal calisiyor amaKit kat 4.4.2 için SD kartta çalışan 14.0.3 versiyonu çıkmış sorunsuz çalışıyor
tesekkürler kardes simdi verebilecegimiz bilgimiz var hic denemeyince gelisi güzel bilgi vermek istemiyordum sunuma ekliyebilirim simdievet denedim çalışıyor Sd karttan. 14.0.2 kitkatta sd kartta çalışmıyordu. 14.0.3 kitkatta SD kartta çalışıyor. uygulamayı çalıştırınca ilk başta bilgileri sd karta aktarmak için izin istiyor OK diyoruz. aktarınca sorunsuz çalışıyor. Samsung S4 de denedim
tesekkürler kardes simdi verebilecegimiz bilgimiz var hic denemeyince gelisi güzel bilgi vermek istemiyordum sunuma ekliyebilirim simdi
S&S
Tek fark dediğim gibi uygulamayı başlatıktan sonra bir mesaj geliyor ingilizce olarak, anladığım kadarı ile Sd karta çalışması için Sd karta bilgi aktarma izni. OK diyoruz soruya 30 saniye bilgi aktarıyor. sonra uygulamaya çalışıyortesekkürler kardes eklenmistirEkle kardeşim çalışıyor sorun yok. Samsung S4 e denendi diye yazabilirsinTek fark dediğim gibi uygulamayı başlatıktan sonra bir mesaj geliyor ingilizce olarak, anladığım kadarı ile Sd karta çalışması için Sd karta bilgi aktarma izni. OK diyoruz soruya 30 saniye bilgi aktarıyor. sonra uygulamaya çalışıyor
bizdeki parali degil onun icindir arkadasBunun bende paralisi var daha sitesinde 14.0.3 yok.nasil is anlamadım![]()
arkadas kendimiz numara vermedik istersen indir dene senin tlf,daKendiniz mi numara verdiniz bu sürüme