Sygic Navi v14.3.0 + yenilendi + HUD + test Maps,lar ta 2014.03 Türkiye maps

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
hafize kartına attım olmaz mı hazıfa kartında ki evet olmuyormuş telefona tınca çalıştı

sınırlı hizmetler dedi

her giriş çıkışımda harita indiriyor

arkadas sen bir yerde hata yapiyorsun ama kesin birsey yazamam buradan ama
tlf,yüklediginde maps indirme bölümüne girip maps indirmesine farkinda olmadan
tikladiysan indirene kadar devam eder yada yüklediginde naviyi actiginda indirmesi gerekenleri
indirmesi icin bekledin senin yapman gereken indirmesi gerekenleri indirsin senin tlf,dan
al Sygic klasörünü sd karta tasi naviyi tekrar ac bir yerlerde hata yapmiyrsan normal
sekilde calismasi gerekir.

S&S

temhemila

temhemila

Üye
Teşekkürler kardeş, navigasyonda sygc bence en güzeli...

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

iwopocha

Üye
galaxy s3 mini cillop gibi çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: rgs

AdemOyuklu

Üye
Haafiza kartina atinca kartbulunamadi diyor yaptigim su alternatif lin part 1 ve part 2 indirdim sonra 14.0.2 apk indirdim sonra radar indirdim sygic icinedeki maps icinde import klasorune radar aþim sonra komple sygic telefon hafizasina attim son 14.0.1 kurdum actim sonra son surumu kurdum actim komple karta tasidim ama hata versi kart bulunamiyor diye yanlislik var mi

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Haafiza kartina atinca kartbulunamadi diyor yaptigim su alternatif lin part 1 ve part 2 indirdim sonra 14.0.2 apk indirdim sonra radar indirdim sygic icinedeki maps icinde import klasorune radar aþim sonra komple sygic telefon hafizasina attim son 14.0.1 kurdum actim sonra son surumu kurdum actim komple karta tasidim ama hata versi kart bulunamiyor diye yanlislik var mi
arkadaş sen Sygic klasörün adını degiş
yükledigin Sygic navi ac indirmesi gerekenleri indirene kadar bekle indirme
yapmazsa sil tekrar yükle bekle indirmeye basladigini bitirene kadar acıldıgında
maps olmadıgı gösterir buraya kadar geldiginde sen ya indirdigi Sygic klasörůnün içindeki maps klasörünü adını degiştirdigin Sygic klasöründen al kendisinin indirdigi maps klasörüyle degiştir yada adını degiştirdigin Sygic adını Sygic yap indirdigini iptal et
normade her iki sekildede calışır.

S&S

Son düzenleme:
temhemila

temhemila

Üye
Memoli kardeş ben daha önce 13.0.1 kullanıyordum, eski 03.2013 haritasını sildim, 03.2014 haritasını attım map'ın içine ..açtığımda türkiye eksik demesin mi :) bende hepsini sildim son sygc 14'ü kurdum. düzeldi. Peki sadece haritayı nasıl değiştiecez. Eski ve yeni arasında büyük bi fark yok. sadece hub eklemişler oda hız gösteriyor hızı zaten altta yazıyor ki...

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Memoli kardeş ben daha önce 13.0.1 kullanıyordum, eski 03.2013 haritasını sildim, 03.2014 haritasını attım map'ın içine ..açtığımda türkiye eksik demesin mi :) bende hepsini sildim son sygc 14'ü kurdum. düzeldi. Peki sadece haritayı nasıl değiştiecez. Eski ve yeni arasında büyük bi fark yok. sadece hub eklemişler oda hız gösteriyor hızı zaten altta yazıyor ki...
kardeş tek yeni mapsı degişmek istersen benim sundugumdan indirdigin maps klasörünün icinde content-info var bunları degiş ac naviyi
S&S

• Beğen
Tepkiler: temhemila

karabatak4

Üye
arkadaslar ne yaparsam yapayım kapı numarası giremiyorum. sürekli pasif görünüyor. sebebi nedir acaba

karabatak4

Üye

AdemOyuklu

Üye
arkadaş sen Sygic klasörün adını degiş
yükledigin Sygic navi ac indirmesi gerekenleri indirene kadar bekle indirme
yapmazsa sil tekrar yükle bekle indirmeye basladigini bitirene kadar acıldıgında
maps olmadıgı gösterir buraya kadar geldiginde sen ya indirdigi Sygic klasörůnün içindeki maps klasörünü adını degiştirdigin Sygic klasöründen al kendisinin indirdigi maps klasörüyle degiştir yada adını degiştirdigin Sygic adını Sygic yap indirdigini iptal et
normade her iki sekildede calışır.

S&S

tarifine bire bir uydum kardeş . ama hafıza kartına aldıgımda kart bulunamadı hatası alıyorum telefon hafızasına aldığımda ise çalışıyor .

alymz1907

Üye
Map downloader ile birlikte aşağıdaki linkten hızlı indirebilirsiniz.

AdemOyuklu

Üye
ya aslında şunu şu şekilde yapsalar aslında harika olur .
şunu buna at bunu buna at değil de komple ayarlanmış şekilde rar lasalar sonrada indirdigimiz dosyayı direk hafıza kartına atsak birde apk kurup işlem tamam olsa yanlış olma ihtimali ortadan kalkar hiç değil se

güzel olmaz mı ?

• Beğen
Tepkiler: crazy0067

yaren_70

Üye
Eline sağlık.indirdim kurdum.Çalışıyor. Radarları bulabilmesi için ayrıyeten herhangi bir ayar gerekiyormu?

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında şunu şu şekilde yapsalar aslında harika olur .
şunu buna at bunu buna at değil de komple ayarlanmış şekilde rar lasalar sonrada indirdigimiz dosyayı direk hafıza kartına atsak birde apk kurup işlem tamam olsa yanlış olma ihtimali ortadan kalkar hiç değil se

güzel olmaz mı ?

iyide güzel kardesim zaten benim gönderdigim senin sordugun gibi fakat her tlf,da cesitli degisiklikler
gerektigi icin zaman zaman bende sizlere yardimci olmaya calisiyorum yoksa attigim gibi birakayim
yukariya attigim sekilde oluyor yazip geceyimmi??????

S&S
Eline sağlık.indirdim kurdum.Çalışıyor. Radarları bulabilmesi için ayrıyeten herhangi bir ayar gerekiyormu?
arkadas yazmis olmam gerekir yapman gereken radar ayarlarini anlamadigin yapamadigin
durumlarda yardimci olmaya calisirim bildigin bir yerde radar varsa oradan gececek sekilde rota verde
demo yaptir rotayi ver hesaplasin ayarlara gir rota seceneklerine gir demo yaptirmaya baslat görürsün normal
calisip calismadigini eger yeni radar kurulmaya baslanan yeri görürsen yani radar programinin kapsamadigi
bunuda kendin yaparsin SIK KULLANILAN ILGI noktalari bölümünden girerek ayarlardanda indirdiginin radar ayarlarini yaparsin.............

S&S

• Beğen
Tepkiler: AdemOyuklu

AdemOyuklu

Üye
Memoli sozum sana degil kardeşim sagol kullaniyoruz ben alternatif ararken buldugum her konufa bunu buna sunu buna bu ney yaa dedim

Emekerin dert gormesin kardeşim.. sozom meclisden disari yanlis anlasildimsa kusuruma bakmayin

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Memoli sozum sana degil kardeşim sagol kullaniyoruz ben alternatif ararken buldugum her konufa bunu buna sunu buna bu ney yaa dedim

Emekerin dert gormesin kardeşim.. sozom meclisden disari yanlis anlasildimsa kusuruma bakmayin
yanlis anlayacak bir durum degil be kardes kafani yorma kücük seylere
ALLAH,a Emanet Ol.

S&S

• Beğen
Tepkiler: AdemOyuklu
agoin

agoin

Üye
uygulamanız google pley lisansı geçerli değildir yazıyor

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
uygulamanız google pley lisansı geçerli değildir yazıyor
arkadas tlf ayarlarina gir güvenlik ayarlarina bilinmeyen kaynaklari okeyle
ozaman crk,li olanlari yükleyebilisin..
google play store kaydin yoksa onuda yap

S&S

superfresh

Üye
Program sorunsuz çalışıyor, emeğiniz için teşekkürler, ancak, radar uyarı noktaları güncel değil. Güncel radar uyarı noktalarını bulabilir miyiz?

Üst Alt