Sony Xperia Z2 'mi Lg G3 32gb ile takas etsem pişman olurmuyum..

Sponsorlu Bağlantılar

key43

key43

Üye
Bırakma Z2'yi

• Beğen
Tepkiler: theyunus

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Bir sürü cevap aldığın halde aynı soruyu tekrar tekrar sormanı cevapları beğenmemene yoruyorum; madem öyle G3 al. O.o
Olur mu hiç cevaplar çok güzel. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Sonradan yazan arkadaşlar neden beğenip beğenmediğini öğrenmek için sonradan yorumlayanlara yazıyorum, belki farklı düşünceleri vardır diye. Yoksa beğenmeme diye kesinlikle bir şey yok. Hepinizi seviyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Z2'ine 5.0.2 yükle, sıkılmışlığın geçer. :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Htc kamerasını bile portladılar :D Geleri ve müzik çalarda portlandı
Motorola kamerada portlanmisti :D

0MG90

0MG90

Üye
Olur mu hiç cevaplar çok güzel. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Sonradan yazan arkadaşlar neden beğenip beğenmediğini öğrenmek için sonradan yorumlayanlara yazıyorum, belki farklı düşünceleri vardır diye. Yoksa beğenmeme diye kesinlikle bir şey yok. Hepinizi seviyorum.
Bizde seni seviyoruz demek isterdim ama tanımadığım kişiyi nasıl seveceğimi bilmiyorum
Yok ya ben yükledim kötü olmuş, manyetik şarjda çalışmıyo boşuna almış gibiyim

Invoke

Invoke

Üye
Düzeltirler.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bende Z2 var 5.0.2 iyi manyetik dock çalışıyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Menü geçişlerinde kasmasının telefon kullanmayı bilip bilmemekle ne ilgisi var? O kadar xda forumu üyesi kullanmayı bilmiyor, bir siz biliyorsunuz o zaman, tebrik ederim. Plastik olması bence kusur değil, aksine ağırlık azaltıcı güzel bir faktör. Tarz olmaları da özneldir zaten, bizim daha önce de belirttiğimiz gibi.

Tesekkur ederim.
Menu gecislerinde kasan bir cihaz hic bilmiyorum ben birak G3ü.
Xda beni baglamaz ben kendi gozlemlerime bakarim kendim gozlemledikten sonra kimsenin yorumuna ihtiyac duymam G3 kullanan kime sorarsaniz sorun kasma var mi denince size gulecektir.Youtube da yuzlerce G3 videosu var gaming ve karsilastirma olarak izleseniz bile biraz fikir sahibi olursunuz.Plastik konusunda hem fikir gibiyiz ben celik veya cam telefonlara asla daha saglam demem.Bunun fiziki ve maddi saglamalari da mevcuttur fiziki acidan celik telefon dustugunde ic donanim malzemeleri ve ekran plastige oranla %40 fazla basinc hisseder plastik basinci %40 savusturur ve plastik donanim bileseni daha ucuz olur herhangi bir dusurme durumunda.Plastik kirilir degistirirsin ama celik ezilir kullanmaya devam edersin igrenc sekilde.Tabi basit bir dusurme icin 300 lira vermekten çekinmiyorsan.
Plasrik telefonlarin polikarbon bilesenleri 20 dolara satiliyo.

• Beğen
keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
ben olsam değişmem bendede g3 32 gb var ısınma clash da oluyo diger turlu zaten fazla oyun oynamam ama z2 nin tasarımı vs daha güzel gelmeye başladı benim gözüme ama diğer türlü g3 den şikayetçi olduğum tek sarj var ondada normal kullanimda 3.50-4-4.30 saat ekran süresi alıyorum ama 6.30 saat de aldığım oldu ha menüde kasma vs yok hani bazı yerlerde kendi kendine kapanma sorunu demişler ama alalı nerdeyse 4 ay olucak daha bi kere bile kendi kendine kapanmadı klavyede kasmalar vardı onuda guncellemeyle halletiler

• Beğen
Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
Olmazsın

• Beğen
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Xperia Z2, G3'ten daha iyi bir cihazdır pil/performans olarak ayrıca su ve toza karşı dayanıklı. G3'te 2k ekran çok güzel ancak işlemci ve pili çok sömürüyor malesef.

• Beğen
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi

Z2 ye android 5 yüklemedim daha çıkmadı biliyordum ne zaman çıktı şimdi yükleyebilirmiyim.

Bizde seni seviyoruz demek isterdim ama tanımadığım kişiyi nasıl seveceğimi bilmiyorum

Yok ya ben yükledim kötü olmuş, manyetik şarjda çalışmıyo boşuna almış gibiyim
Benim içimdeki insan sevgisi hepimize yeter :-):-):-):-):-):-)