Sony Xperia Z2 'mi Lg G3 32gb ile takas etsem pişman olurmuyum..

Sponsorlu Bağlantılar

cortex47

cortex47

Üye
LG G3 kullandınız mı ki nerden biliyorsunuz
Bence dedim bildiğime dair bir ima mı var? Kaldı ki ben yakınımdakilerin yorumlarıyla ve kendi bilgim dahilinde bir yorum yaptım.
LG G2 nin görüntüsüne bayılıyorum derken ne demek yani dış görünüş mü, ekran parlaklığı kalitesi çözünürlüğü falan mı? LG G3 ün ekranı 2k diye mi yoksa kadar olarak mı beğenmediniz
Dış görünüş, ekran parlaklığı değil. G3'ün dış görünüşü çirkin bence. 2k ekranı da beğenmiyorum, daha doğrusu çok gereksiz buluyorum, ondan.

• Beğen
Tepkiler: theyunus

cortex47

cortex47

Üye
Samsung s4 kullandım kasmalar vardı. Aynı tarihlerde htc one m7 de kullandım s4 de göre hızlı idi, yalnız menüsü iç dizaynı beğenmemiştim 2 hafta içinde değiştirdim.
Samsung Note 3 birinde ekran geç dönüyordu tokatlıyor du telefonu :-)
hiç kullanmadım denemedim, yakınlarında da yok ki bakayım inceleyeyim.
Yani ben de kullanmadım ama genel olarak ısınma sorunundan ve lag sorunundan bahsedince insanlar bir soğudum. Bence zaten 6" ekrana kadar en yüksek olması gereken çözünürlük 1080p (367 ppi yapıyor), geri kalanı göz algılayamıyor zaten. Boşu boşuna GPU yormanın, ısınma yapmanın alemi yok.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Taşlayın G3 ü :D

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
SONY XPERİA Z2 cebime sığmıyor babam terzi ceplerimi büyütüyorum. :-) :-)

cortex47

cortex47

Üye
  • Beğen
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
:-)

0MG90

0MG90

Üye
Konu flood kaynıyor,çoklu alıntı yapmak çok mu zor arkadaşlar?

• Beğen
Tepkiler: Invoke
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G2 ve G3 simdiye kadar gordugum en tarz iki cihaz muhendislik harikasi olduklarini bilmeyen yok varsa da ogrenin.Plastik olmasi gibi kusuru olabilir ama aluminyumla bu ekran ve cerceve degeri yakalanamazdi zira bataryanin da 3.000 mAh oldugunu unutmayalim.
Bunlar goz onune alindigi icin G3 odul yagmuruna tutuldu gecen yil.
Ayrica m8 ve G2-G3 arayuzleri simdiye dek kullandigim tum android cihazlardan daha akici kasma ile ilgili yorum yaparken daha dayanakli konusmak lazim.G3 hicbir sekilde kas mi yor bunu kac defadir yaziyorum telefon kullanmak bilmeyen birisi alip kotuluyor kendi aklinca.

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Yani g3 z2 ile kıyaslandığında sizin tercihiniz g3 mü olurdu. Sizce takasta memnun bırakır mı, pişman eder mi beni.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G3 kuzenimde var tasarımı çok güzel arayüzünede hemem alışırsın Touchwiz copy paste resmen :D Gel gelelim şarjda 4 saati zor alıyor ben 7 saat alıyorum ondaki 32gb modeldi neden G3 gibi bir cihaz 4 saat ekran alıyor anlamadım suçu 2k ya mı atalım snapdragon 801 e mi bilmiyorum.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yani g3 z2 ile kıyaslandığında sizin tercihiniz g3 mü olurdu. Sizce takasta memnun bırakır mı, pişman eder mi beni.
Ekran olarak Z2 kullanan arkadaşlar darılmasın gerçekten hiç beğenmediğim bir telefondur. Ama perfonmans, şarj ve suya dayanıklılık dersen Z2 önde. Tasarım olarak 2sinide çok beğeniyorum.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Bir sürü cevap aldığın halde aynı soruyu tekrar tekrar sormanı cevapları beğenmemene yoruyorum; madem öyle G3 al. O.o

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Samsung kasıyor mu? :D ciddi misin? Ben 2014 ten beri Note 3 kullanıyorum kasma yok.
Note 3. Bilmiyorum samsung pek kullanmadım sadece s4 kullandım abimde s3 var ve daha başka çevremdekiler dekiler dönmesi çin tokatlayan hep görüyordum ondan böyle dedim
Konu flood kaynıyor,çoklu alıntı yapmak çok mu zor arkadaşlar?
Tamam arkadaşım haklısın flood anlamını bilmiyorum ama ayrı ayrı cevap yüzünden kızıyorsun galiba. Hemen cevap verdiğimden olabilir belkide.

0MG90

0MG90

Üye
Ekran olarak Z2 kullanan arkadaşlar darılmasın gerçekten hiç beğenmediğim bir telefondur. Ama perfonmans, şarj ve suya dayanıklılık dersen Z2 önde. Tasarım olarak 2sinide çok beğeniyorum.
Samoled kullandıktan sonra bende beğenmem :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Invoke

Invoke

Üye
Çevrendekiler galaxy ace kullanıyor olabilir mi? :D

0MG90

0MG90

Üye
Bu arada aynen katılıyorum madem konuyu bu kadar uzatıyorsun senin gönlün G3'ten yana takasla o zaman

cortex47

cortex47

Üye
G2 ve G3 simdiye kadar gordugum en tarz iki cihaz muhendislik harikasi olduklarini bilmeyen yok varsa da ogrenin.Plastik olmasi gibi kusuru olabilir ama aluminyumla bu ekran ve cerceve degeri yakalanamazdi zira bataryanin da 3.000 mAh oldugunu unutmayalim.
Bunlar goz onune alindigi icin G3 odul yagmuruna tutuldu gecen yil.
Ayrica m8 ve G2-G3 arayuzleri simdiye dek kullandigim tum android cihazlardan daha akici kasma ile ilgili yorum yaparken daha dayanakli konusmak lazim.G3 hicbir sekilde kas mi yor bunu kac defadir yaziyorum telefon kullanmak bilmeyen birisi alip kotuluyor kendi aklinca.
Menü geçişlerinde kasmasının telefon kullanmayı bilip bilmemekle ne ilgisi var? O kadar xda forumu üyesi kullanmayı bilmiyor, bir siz biliyorsunuz o zaman, tebrik ederim. Plastik olması bence kusur değil, aksine ağırlık azaltıcı güzel bir faktör. Tarz olmaları da özneldir zaten, bizim daha önce de belirttiğimiz gibi.

Invoke

Invoke

Üye
Yani...Dış görünüşü hoşuna gidiyor olabilir. Bence Z2 daha güzel. Zevk meselesi, beğeniyorsan değiştir ama bir süre sonra ondan da sıkılırsın. :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve cortex47