Sony Xperia Z2 'mi Lg G3 32gb ile takas etsem pişman olurmuyum..

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Multimedya iyi yok müzik çaları daha iyi falan bunlar bahaneler.Ayrıca G3'ün oyun performansında suan sıkıntı yok zira ekranın 2K olması oyunun çözünürlügünün de 2K olması anlamına gelmiyor gaming videolarına bakabilirsniz.
G3'e geçmeniz size bir sey kazandırmaz elinizdeki cihazdan sıkılmıssınız anladıgım kadarıyla 2.el bir ürünle takas edeceksiniz sonuçta riske gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: theyunus

cici60

cici60

Üye
g3 16 gb kullandım böyle kasan cihaz görmedm cihaz ısınınca aptallasıyor kilit ekranı yarımsaat açılmıyordu 2 günde batarya sökyordum donduğundan dolayı yüksek seviye oyunlarda 10 dk sonra acayip kasmlar başılyr görünüşüne aldanma z3 al

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
Neden böyle düşünüyorsun arkadaşım g3 ün kötü yanları ne
Veya sony z2 nin iyi yanları ne açıklayarak cevaplarsanız sevinirim
Çünkü ikiside yaklaşık aynı cihazlar, aralarında ki fark neredeyse hiç yok denecek kadar az. Audi A6 ile BMW 520 yi karşılaştırmak gibi birşey bu, motor spesifikasyonlari aynı, insanlar tasarım/marka tercihine göre tercihte bulunuyorlar. Eğer iki cihazda temizse, hangisi hoşuna gidiyorsa ona karar ver derim.

• Beğen
sebo7

sebo7

Üye
ikisinide kullandım z2 nin üstüne para alacaksan gir takasa yoksa z2 daha iyi

• Beğen
cortex47

cortex47

Üye
Z2 kalsın bence. 2k ekran her ne kadar avantaj gibi gözükse de dezavantaj bence. Kaldı ki kullananlar da ekranda laglar oluştuğundan şikayetçi. Adreno 330 2k ekran için yetersiz. 1080p ekranın nesi var ki? Ben 720p ekran kullanıyorum ondan bile memnunum bir sıkıntım yok. Kaldı ki Sony telefonların kameraları zaten dillere destan. Aynı performansı LG telefonlarda göremeyeceğinin de bilincinde ol.

• Beğen
Tepkiler: abandonware ve theyunus
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ee ne yaptın @theyunus :D

• Beğen
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Ee ne yaptın @theyunus :D
:-)
Tavsiyelerinizi okuyorum yorumlarınız benim için çok değerli :-)
Lg sahibini aramadım beklemede aramamı bekliyor, galiba..
Biraz daha kullanayım mı ne yapayım

• Beğen
Tepkiler: cortex47
cortex47

cortex47

Üye
LG telefonları sevsem de, bu seferlik tercihim Z2'den yana olurdu :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
LG G3 32 gb var 1 yada 1 buçuk aylık bürodan arkadaş aldı sevmedi telefonu Samsunga alışmış Note 3 ile başa baş değişelim diyo ne dersiniz beyler :)

cortex47

cortex47

Üye
Değiştirmeyin bence. Note 3 G3'ten daha iyi kanaatimce.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bende değişmeyi düşünmüyorum ama bi fikrinizi alayım dedim

• Beğen
cortex47

cortex47

Üye
Yani Note 3 çok çok iyi bir telefon bence. Ben G3'ün ekran çözünürlüğünü fazla gereksiz buluyorum. GPU'su güçsüz onun için ve zorlanıyor, bu da ısınmasına sebep oluyor, laglara sebep oluyor. Bir de G2'nin görüntüsüne bayılıyorum ama G3 bana çirkin geliyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yani Note 3 çok çok iyi bir telefon bence. Ben G3'ün ekran çözünürlüğünü fazla gereksiz buluyorum. GPU'su güçsüz onun için ve zorlanıyor, bu da ısınmasına sebep oluyor, laglara sebep oluyor. Bir de G2'nin görüntüsüne bayılıyorum ama G3 bana çirkin geliyor.

Şöyle elime aldım bir iki kurcaladım çok hızlı ama bilmem kullanmak gerek tabi

Invoke

Invoke

Üye
Ben note 3 tercih ederdim g3 yerine.

0MG90

0MG90

Üye
G3'ü dışlıyoruz her türlü :ehe

• Beğen
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 32 gb var 1 yada 1 buçuk aylık bürodan arkadaş aldı sevmedi telefonu Samsunga alışmış Note 3 ile başa baş değişelim diyo ne dersiniz beyler :)
Note 3, Lg g3 den daha mı iyi ki. samsung çok kasıyor diye biliyorum.

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 nin görüntüsüne bayılıyorum derken ne demek yani dış görünüş mü, ekran parlaklığı kalitesi çözünürlüğü falan mı? LG G3 ün ekranı 2k diye mi yoksa kadar olarak mı beğenmediniz

• Beğen
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
İşte öyle değil. Ben Note 3 ne o kullanıyorum, bende bile yok kasma.
Samsung s4 kullandım kasmalar vardı. Aynı tarihlerde htc one m7 de kullandım s4 de göre hızlı idi, yalnız menüsü iç dizaynı beğenmemiştim 2 hafta içinde değiştirdim.
Samsung Note 3 birinde ekran geç dönüyordu tokatlıyor du telefonu :-)
hiç kullanmadım denemedim, yakınlarında da yok ki bakayım inceleyeyim.

• Beğen