Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

zencibitc

zencibitc

Üye
Bizde uygun .comdan aldiniz sanirim garantisi varmi ve proz turkiyeye uygunmu ve son uretimi nasil isterim ?

0MG90

0MG90

Üye
Evet 2 yıl garantili. Ben garantiye hiç cihaz yollamadığımdan ithalatçılı aldım. Proz ne bilmiyorum. Satın alırken kullanıcı notu diye bir yer var, oraya son üretim cihazı istiyorum yazın ilgilenirler.

zencibitc

zencibitc

Üye
Priz yazmak istemistim pardon

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
zencibitc

zencibitc

Üye
sepete ekledikten sonra sipariş notu var orayamı yaacağım istediğim seriyi yazabilirmi dış kutuda yazıyomu seri numarası adam nasıl bilsin son seri olcağını ?

0MG90

0MG90

Üye
Dış kutuda yazmıyor. En son gelen ürünü istiyorum yaz ona göre yollarlar.

zencibitc

zencibitc

Üye
peki teşekkürler

man20

man20

Üye
arkadaşlar ben telefonumu servise yollamıştım kaç gün geçtikten sonra yeni telefonla değişim istenilebiliniyordu?

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
14W28 üretim cihazım var bir sorunu yok 14W21'den sonrasında sorunlar düzeldi diye okumuştum

archh

Üye
Teknoloji şans işi biri gelir 14w16 alır hiç bişey çıkmaz sen gelirsin 14w50 de alsan telefon sıkıntılı çıkar :-)

man20

man20

Üye
20 veya 21'di sanırım.
peki değişim talebini telefon mağazaya gelmeden teknosa'yı arayarak sölicem dimi? Bu arada bnm telefonu kvk servisine göndermişlerdi bana verdikleri kağıtta oranın adı yazıyodu.

0MG90

0MG90

Üye
peki değişim talebini telefon mağazaya gelmeden teknosa'yı arayarak sölicem dimi? Bu arada bnm telefonu kvk servisine göndermişlerdi bana verdikleri kağıtta oranın adı yazıyodu.
KVK'ya söylemeniz lazım sanırım.

Anil-D

Anil-D

Üye
20 is gunu cumartesi pazar saymayacaksiniz hepsiburadada 1100 guvenilirmi beyaz renk

Anil-D

Anil-D

Üye
0MG90

0MG90

Üye
Kulüp imzası yok mu? :) @-qarapapaq-

Üst Alt