Açık zaten ve whatsappdan her rengi denedim olmuyor
Sorunu çözdüm ses kısmaya basınca en soldaki sessiz butonu (aslında rahatsız etme modu.) nu aktif edince gelmiyor ama titreşimde oluyor sony rahatsız etme nin ismini sessiz yapmış.
Telefon durduk yere kendi kendine tuşlara basıyo tuşları kilitleyip açmadan da durmuyo ama şuda dikkatimi çekti ki özellikle gün ışığında yapıyo bunu hava karanlıkken hiç yapmadı şimdiye kadar böyle bi sıkıntısı olan varmı hiç çözümü nedir bi el atın neden böyle oluyo
Telefon durduk yere kendi kendine tuşlara basıyo tuşları kilitleyip açmadan da durmuyo ama şuda dikkatimi çekti ki özellikle gün ışığında yapıyo bunu hava karanlıkken hiç yapmadı şimdiye kadar böyle bi sıkıntısı olan varmı hiç çözümü nedir bi el atın neden böyle oluyo
Pc companionla onarma yap.
Bende yapıcam bu gidişle. Geçen telefon görüşmesi yaptım kapattığımda bi baktım ayarlara girmiş. Gittim bilerek bi numara aradım ayna karşısına geçtim telefonun ekranı kararmıyor bir sürü uygulama açıyor. Sapıttı iyicene, bu lolipopu mu bekledik bu zamandır? Yazıklar olsunnnnnn
Benim başıma tuhaf bişi geldi. Dün sabah okula gittiğimde bi arkadaşım bana "geliyorum" diye bana msj atmışsın dedi. Bnde yok msj filan atmadım dedim sonra bi msjlara girdim baktım ki gerçekten de atmışım nasıl olmuş hala anlamadım. (bnde lolipop yüklü değil)
Benim başıma tuhaf bişi geldi. Dün sabah okula gittiğimde bi arkadaşım bana "geliyorum" diye bana msj atmışsın dedi. Bnde yok msj filan atmadım dedim sonra bi msjlara girdim baktım ki gerçekten de atmışım nasıl olmuş hala anlamadım. (bnde lolipop yüklü değil)
O bikere bana da olmuştu arkadaş beni aramış duymamış ardından da "şuanda araba kullanıyorum size daha sonra döneceğim" tarzı bi mesajı 5 kere üst üste yollamışım o bişeyler yazmış ben gene aynı mesajdan yollamışım bidaha olmadı allahtan