Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
z2 ye 1800 verilirmi z2 uretimi durmus oylemi

mives

mives

Üye
Üst verip başka telefon almayı düşünüyorum. Note 4 ve ya Htc one E8
G Alpha da bi bak o da sony gibi
Note 4 aklımı bayağı çeldi ya. Ona ne kadar üst verip alabilirim telefonculardan?
Note 4 aklımı bayağı çeldi ya. Ona ne kadar üst verip alabilirim telefonculardan?
Aslında Note 4 Alpha nın büyütülmüş hali gibi bana aynı metal çerçeveler var. O da bir premium hissi verebilir. Sana kalmış.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
xperialar için android 5.0 lolilop takvimi :)

• Beğen
Tepkiler: 98farom98
Anil-D

Anil-D

Üye

Guveilirmi

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Z2 nin kod Adı ne birde normal adı

tuğcan2626

Üye
Telefona Eylül ayında güncelleme geldi ozamandan beri arandığımda telefon çalmıyor sadece titriyor. Skype de denedim ondada aynısı oldu. Görüşmeyi açıncada hopörlörü açıyorum ses vermiyor sadece avize açık. Yani hopörlör bağlantısı tamamen sıfır. Ama arama dışında gayet normal çalışıyo. Kaç aydır denemediğim yol kalmadı onarım dahi yaptım servise veremiyorum lütfen bi yardım edin. Deliricem artık tamamen çaresiz kaldım. Garanti yok Amerika'dan geldi tek çözüm burası...

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Servise yaptırman daha sağlıklı olur kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Nextman
mives

mives

Üye
F
Telefona Eylül ayında güncelleme geldi ozamandan beri arandığımda telefon çalmıyor sadece titriyor. Skype de denedim ondada aynısı oldu. Görüşmeyi açıncada hopörlörü açıyorum ses vermiyor sadece avize açık. Yani hopörlör bağlantısı tamamen sıfır. Ama arama dışında gayet normal çalışıyo. Kaç aydır denemediğim yol kalmadı onarım dahi yaptım servise veremiyorum lütfen bi yardım edin. Deliricem artık tamamen çaresiz kaldım. Garanti yok Amerika'dan geldi tek çözüm burası...
Flashtool programı ile önceki sürümü yükle, yani o sürümde de bi hata yoksa tabiki...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dostlar ben hepsiburadadan Sony Xperia Z2 almak istiyorum. Baya bir ucuz 1449 tl ye satıyorlar acaba banada kronik denilen sorunlu modellerden gelir mi? Hepsiburadadan Z2 almış arkadaşımız var mı?

• Beğen
Tepkiler: cici60
0MG90

0MG90

Üye
Dostlar ben hepsiburadadan Sony Xperia Z2 almak istiyorum. Baya bir ucuz 1449 tl ye satıyorlar acaba banada kronik denilen sorunlu modellerden gelir mi? Hepsiburadadan Z2 almış arkadaşımız var mı?
Bizdeuygun'dan al. 1350 lira orada. Alırken de not kısmına son seri üretiminden istiyorum yaz en son üretilenlerden gelir.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
zencibitc

zencibitc

Üye
ben bizdeuygun.comdan 8 şubatta alacağım inşallah biraz saçma belki ama indirimin şubat 10 a kadar kalmasını istedim :D :D yoksa 1450 :/
şımdi bakayım dedim 1400 tl :/

by_FeAr

by_FeAr

Üye
S.a. z2 kullanıcıları.. cihazı ilk aldıgımda kayıtlar,rehber - Sağ alttaki ayarlar simgesinden "filtrele" açılan menüsünü aşağı kaydırdığımzda yerel kayıt ve sim kaydı çıkıyordu rehberdede sımdeki numaralarım görünüyodu yine rehberin ayarlar kısmından hesaplar ve senk. oto senk. yaptım yapmaz olaydım face,whatsapp,google v.s. senk.etti şimdi kişileri görüntüle başlıgının altında yerel kayıt duryo ama dierleri whatsp,face fln olmuş tekrar onu sim yapabilirmiyiz.?

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
Bende 14w23 var ekran kenarlarından su aldı ekranda leke oluştu ama sağlam çalışıyor bide arka cam durduk yere çatladı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
14w38 sıkıntısız olanı sanırım.

Üst Alt