Sony Ericsson W715 Kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

selek95

Üye
kamerası çok hassas resimler genelde böyle çıkıyor orası kötü bir de sesi açık havada cılız kalıyor başka herhengi bir problemini görmedim :)

haviconi

haviconi

Üye
    Konu Sahibi

forumcu giresun' Alıntı:
umutberkay' Alıntı:
w705 kullanıcıları bu işe çok kızacak... adamlar kafadan 70-80 lira fazla verdi yaw. dun telefona pdf dosyası ındirdim uzun araştırmalarım sonucunda pdf destekli mailleri okumak için program buldum biraz uğraştım ama güzel çalışıyor. telefonuma toplam 6 tane program yukledim. bunlar: opera mini, ebuddy, facebook, bold, pdf,wi-fi reader. dahada bulmaya devam ediyorum.

bende ebuddy,facebook,opera mini,facewarp,ve ing-tur,tur-ing sözlük yükledim:oke:.umutberkay pdf yi anladımda bu wifi reader ne oluyo?(h)

Ücretsiz GPS programı bulabildiniz mi dostlar? Şöyle kapsamlı bişey...
Benim açımdan telefonun en önemli özelliği ama iyi bişey denk getiremedim.

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
Deneme süresi boyunca Wayfinder Navigator™ ile navigasyonu deneyebilirsiniz. Deneme süresinin uzunluğu ve harita kapsama alanı bulunduğunuz yere göre değişir. Wayfinder™ Navigator kullanırken veri aktarım ücretleri uygulanabilir. Ayrıntılı bilgi için lütfen operatörünüze başvurun.
Deneme süreniz sona erdikten sonra, süreyi uzatabilir ve Wayfinder Navigator yazılımınızı yükseltebilirsiniz. Destek, hüküm ve koşullar ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen Wayfinder Web sitesine bakın. Aşağıdaki bağlantıyı izleyip Wayfinder ile yeni bir tarayıcı penceresi açın ve bu sayfayı güncel tutun.
sony nin sitessinde böyle yazıyor bide link vermiş

--------------- Ekleme ---------------

ya pardon w995 in kini koymuşum :D:D çok pardon özür:ağlarım::aman2: :cry: :cnfsd: :züü: :mahcup: :duvar2: :vur:

kafa biraz w995 deydide :D beyler play nowda w715 yok !

selek95

Üye
ya arkadaşlar 2-3 tane güzel flaş menülü tema bulan varsa paylaşssın ya. Tema çok kısıtlı orjinal tema menüsüde pek hoş değil :)

Ben de word,excel,winzip,pdf açan dosları yükledim. Sorunsuz çalışıyor şu ana kadar :) Bu arada bu siteden araştır biraz bulursun bu programları :) excel,pdf filan hikaye de word iyi oldu :D

umutberkay

Üye
ya arkadaşlar 2-3 tane güzel flaş menülü tema bulan varsa paylaşssın ya. Tema çok kısıtlı orjinal tema menüsüde pek hoş değil :)

Ben de word,excel,winzip,pdf açan dosları yükledim. Sorunsuz çalışıyor şu ana kadar :) Bu arada bu siteden araştır biraz bulursun bu programları :) excel,pdf filan hikaye de word iyi oldu :D

sende hangi program var word ü açan paylaşırsan sevinirim...

w705 kullanıcıları fazla para verdiği için mi kızack ? :ehe

evet aynen öğle...

bende ebuddy,facebook,opera mini,facewarp,ve ing-tur,tur-ing sözlük yükledim:oke:.umutberkay pdf yi anladımda bu wifi reader ne oluyo?(h)

bazı mail formatları pdf reader destekli o olmadan bu tip dosyaları açamıyorsun onu açmak için..... wi-fi ye gelince bir tip radar programı yabancı dil olduğu için tam çözemedim çözünence paylaşırım

selek95

Üye
DocViewer programın ismi fazla uzaklaşmana gerek yok bu siteden indirmiştim ama s60 bölümünden di galiba :)

Flaş menülü tema bulanlar paylaşsın lütfen ;)

Captain

Üye
word exell dosyaları açan programı link olarka vereblir misiniz nereden indirdiğinize dair banad lazım ?

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye

Flaş menülü tema bulanlar paylaşsın lütfen ;)

Evet arkadaşlar flash tema bulanlar paylaşsın lütfen şöyle şık bir menü fena olmazdı.Artık üni.ye gidiyrm 1-2 güne pc olmadıgından bndan sonra maxicepe w715 ten giricem sırf onun için opera5 i yükledim:oke: yüklemeyen yüklesin ama inetrnet ayarlarından videfon live değil vodafon internet seçilmeli(aynı şey ebuddy içinde geçerli) yoksa çalışmıyor.
:bigstar:

umutberkay

Üye
merhaba arkadaşlar nerde bu w715 ciler...

riskomanyak

Üye
w715 ile televizyon izleme imkanı var mı wi-fi ile?
ha bıde hepinizde telefonun kızak kısmı oynuyo mu yerınden,o oynadıkça sınırlerım yerınden oynuyo ya

ferhatakı

Üye
simkilidi nasıl çözülür
w715

asilbey00

Üye
arkadaşlar benim sorunum da bu telefonda ekran kilidi yokmu ben mi bulamadım yada bu telefona uyan bir dosya şifreleme programı yok mu lütfen yardım edin tek eksiği bu telefonun bence

yoruk_41

yoruk_41

Üye
slm arkadaslar ben bu telefonu alalı 1 ay oldu surgusu harıc hıc bır eksıgı yok muhtesem...
fakat gecen gun arkadasa verdığımdemı yoksa yanlişliklamı youtube sılınmıs uygulamalardan, ben buna nasıl ulasabılırım ??
saatlerdır netten gırmedığım yer kalmadı nasıl ındırecem ben bu uygulamayı ?? eger sız hafıza kartının ıcıne gırıp bu uygulama vardır eklıyebılırmısınız kurulum dosyasını??

tatarpolat

tatarpolat

Üye
w 715 hepsiburada stoklarında acele edin....

umutberkay

Üye
merhaba arkadaşlar öncelikle alan arkadaşlar hayır olsun. simkilidi çömü müşteri hizmetlerinden vodofonun sana verilen numarayı telefon açılırken gireceksin. youtube silinen arkadaşlar ben bu telefonun youtubu zaten hiç çalıştıramadım kii ancak başka program sayesinde çalıştı eğer orjinalini çalıştıran varsa bana da öğretsin rica ederim. diğer konu kızak konusu evet telefonun kızağı biraz sallanıyo belki sinir olacaksını yada başkası telefonu eline aldığında aaaaaa bunun kapağı oynuyo diyenler ollur. ama aldırmayın onların cahilliğine verin :))) kapak özel olarak öğle yapılmıştır. telefon yere düştüğünde esneme payı olsun ekrana zarar vermesin vede arkadakı sürgü filmine zararıolmasın diye. nokia da zamnla sürgülü telefonlar bozulur yada düşünce sapıtır ekranı gider yada donar işte adamlar bunu göz önünde bulundurmuşlar. size bir örnek telefonun arka kapağı sanki kadife kumaş gibi tırnağınızla çizin 2 saat sonra çizik kayıp olur bunuda özel tasarlamışlar gidin başka marka telefonların arkasına bakın çizikten belbat olmuş durumda bu sebebten telefonun bazı garip gelen şeyleri aslında bazı şeyler düşünülerek tasarlanmış. bizim için garip ama sony için özel tasarım...

Captain

Üye
merhaba arkadaşlar öncelikle alan arkadaşlar hayır olsun. simkilidi çömü müşteri hizmetlerinden vodofonun sana verilen numarayı telefon açılırken gireceksin. youtube silinen arkadaşlar ben bu telefonun youtubu zaten hiç çalıştıramadım kii ancak başka program sayesinde çalıştı eğer orjinalini çalıştıran varsa bana da öğretsin rica ederim. diğer konu kızak konusu evet telefonun kızağı biraz sallanıyo belki sinir olacaksını yada başkası telefonu eline aldığında aaaaaa bunun kapağı oynuyo diyenler ollur. ama aldırmayın onların cahilliğine verin :))) kapak özel olarak öğle yapılmıştır. telefon yere düştüğünde esneme payı olsun ekrana zarar vermesin vede arkadakı sürgü filmine zararıolmasın diye. nokia da zamnla sürgülü telefonlar bozulur yada düşünce sapıtır ekranı gider yada donar işte adamlar bunu göz önünde bulundurmuşlar. size bir örnek telefonun arka kapağı sanki kadife kumaş gibi tırnağınızla çizin 2 saat sonra çizik kayıp olur bunuda özel tasarlamışlar gidin başka marka telefonların arkasına bakın çizikten belbat olmuş durumda bu sebebten telefonun bazı garip gelen şeyleri aslında bazı şeyler düşünülerek tasarlanmış. bizim için garip ama sony için özel tasarım...

o esneme payı W995 te de var galiba :D :oke:

umt9182

Üye
selam arkadaslar telefonu alalı 2 gun oldu ilk kez sony ericsson kullanıyorum hemen alıştım kolay menusu var daha once nokia e63 kullanıyordum öncelikle görüntüsü tasarım olarak süper her bakan mutlaka beğeniyo bende ilk görüntüsüne hasta olmuştum wifi üzerinden youtube de video izlemek için wifi açtığınızda bağlandığınız ağın üzerine gelin ve seçenekler deyin ordan ayarları düzenle deyip dns adresini bulun ve 208.67.222.222 yi girin kaydedip çıkın videoları çok hızlı ve net bir şekilde izleyeceksiniz ( ben denedim ve oldu ayrıca dns adresi olarak 208.67.220.220 de var ama ben ilk adres videoları açtığı için 2. yi denemedim açamayan olursa denesin ) gerek wlan üzerinden gerek 3g üzerinden int bağlandığımda hızına resmen yetişemedim nokia da hamallık çekmişim camera konusunda auto focus olmaması gerçekten kötü askerde atış talimi yapar gibi resim çekerken nefes kontrolu ve titreşim kontrolu yapmalısınız. fakat resimler çok net cam gibi. üst taraftaki w tuşuna basarak müzik değişimi ve ses kontrolu yapmak biraz sıkıcı onun yerine normal yon tuşlarını ve ses tusunu kullanmak daha mantıklı ( w tuşu tam kızağın hizasında olduğu için ona basılı tutarken kızak hareket etmeye çalışıyo buda o tuşu resmen etkisiz hale getiriyo ) ses çıkışı konusu ise hoparlor sesi biraz daha çıksa iyi olurdu kocaman set verdiler ama her zaman yanımızda taşıyamayız ki dimi bence bu paraya alınabilecek en iyi telefon bu bence gelelim bende sorun çıkan şeylere wlan üzerinden bağlantı yaparken mesela 2 saat civarı ( süre önemli değil ) internette kaldığımda birden hiç bir yere girmemeye başlıyo ve o esnada operatorun tarayıcısıda bağlanmıyor belli bir süre geçtikten sonra kendiliğinden geri geliyor ve işleme devam edebiliyorum. mesela aynı şey mobil tv izlerkende oldu birden durdu ve vodafone live bağlanmamaya başladı ve aradan belli bir süre geçince kendiliğinden tekrar geri geldi
müşteri hizmetleriyle görüştüm bölgenizde çalışma var dedi fakat wifi ile çalışmanın bir alakası yok ve ben wifi veya 3g üzerinden internete bağlanamazken arkadaşlarım kendi telefonlarından 3g den ve wifi den wifi için aynı zamanda notebook tan rahatlıkla girebiliyorlardı demekki sorun telde birde vodafone sitesinden indirdiğim opera mini 5.0 pro su bir türlü açılmadı bir kaçkez silip yukledim ama olmadı ebuddy ve bolt sorunsuz çalıştı. birde wifi de iken yada 3g ile internetle uğraşırken 15- 20 saniyeliğine donduğu oldu bu donma olayını bir iki arkadasın yorumunda da okudum ama wifi ve 3g için bağlantı sorununa hiç denk gelmedim sonuçta buda bi elektronik cihaz hatalı yada kusurlu olabilir yarın aldığım yere götürüp baktırıcam ya yenisi ya parası yada tamirini talep edicem ama bunlar telefon hakkında ki düşüncelerimi değiştirmedi bence telefon mukemmel ve söylediğim arızalarda tahminimce telefonun kendisinden kaynakalanıyor bi götüreyim bakalım ne diyecekler çözümü olursa sonucu da sizlerle paylaşırım sağlıcakla kalın :)

:hmmmselam arkadaslar telefonu alalı 2 gun oldu ilk kez sony ericsson kullanıyorum hemen alıştım kolay menusu var daha once nokia e63 kullanıyordum öncelikle görüntüsü tasarım olarak süper her bakan mutlaka beğeniyo bende ilk görüntüsüne hasta olmuştum wifi üzerinden youtube de video izlemek için wifi açtığınızda bağlandığınız ağın üzerine gelin ve seçenekler deyin ordan ayarları düzenle deyip dns adresini bulun ve 208.67.222.222 yi girin kaydedip çıkın videoları çok hızlı ve net bir şekilde izleyeceksiniz ( ben denedim ve oldu ayrıca dns adresi olarak 208.67.220.220 de var ama ben ilk adres videoları açtığı için 2. yi denemedim açamayan olursa denesin ) gerek wlan üzerinden gerek 3g üzerinden int bağlandığımda hızına resmen yetişemedim nokia da hamallık çekmişim camera konusunda auto focus olmaması gerçekten kötü askerde atış talimi yapar gibi resim çekerken nefes kontrolu ve titreşim kontrolu yapmalısınız. fakat resimler çok net cam gibi. üst taraftaki w tuşuna basarak müzik değişimi ve ses kontrolu yapmak biraz sıkıcı onun yerine normal yon tuşlarını ve ses tusunu kullanmak daha mantıklı ( w tuşu tam kızağın hizasında olduğu için ona basılı tutarken kızak hareket etmeye çalışıyo buda o tuşu resmen etkisiz hale getiriyo ) ses çıkışı konusu ise hoparlor sesi biraz daha çıksa iyi olurdu kocaman set verdiler ama her zaman yanımızda taşıyamayız ki dimi bence bu paraya alınabilecek en iyi telefon bu bence gelelim bende sorun çıkan şeylere wlan üzerinden bağlantı yaparken mesela 2 saat civarı ( süre önemli değil ) internette kaldığımda birden hiç bir yere girmemeye başlıyo ve o esnada operatorun tarayıcısıda bağlanmıyor belli bir süre geçtikten sonra kendiliğinden geri geliyor ve işleme devam edebiliyorum. mesela aynı şey mobil tv izlerkende oldu birden durdu ve vodafone live bağlanmamaya başladı ve aradan belli bir süre geçince kendiliğinden tekrar geri geldi
müşteri hizmetleriyle görüştüm bölgenizde çalışma var dedi fakat wifi ile çalışmanın bir alakası yok ve ben wifi veya 3g üzerinden internete bağlanamazken arkadaşlarım kendi telefonlarından 3g den ve wifi den wifi için aynı zamanda notebook tan rahatlıkla girebiliyorlardı demekki sorun telde birde vodafone sitesinden indirdiğim opera mini 5.0 pro su bir türlü açılmadı bir kaçkez silip yukledim ama olmadı ebuddy ve bolt sorunsuz çalıştı. birde wifi de iken yada 3g ile internetle uğraşırken 15- 20 saniyeliğine donduğu oldu bu donma olayını bir iki arkadasın yorumunda da okudum ama wifi ve 3g için bağlantı sorununa hiç denk gelmedim sonuçta buda bi elektronik cihaz hatalı yada kusurlu olabilir yarın aldığım yere götürüp baktırıcam ya yenisi ya parası yada tamirini talep edicem ama bunlar telefon hakkında ki düşüncelerimi değiştirmedi bence telefon mukemmel ve söylediğim arızalarda tahminimce telefonun kendisinden kaynakalanıyor bi götüreyim bakalım ne diyecekler çözümü olursa sonucu da sizlerle paylaşırım sağlıcakla kalın :)

yoruk_41

yoruk_41

Üye
youtube silinen arkadaşlar ben bu telefonun youtubu zaten hiç çalıştıramadım kii ancak başka program sayesinde çalıştı eğer orjinalini çalıştıran varsa bana da öğretsin rica ederim. ..

ben wifi 'nin dns ayarını değiştirerek gırdım

fakat bu youtube programı nerden bulabılırım??
telefonunuzun klasorunden bulup buraya ekleyebılırmısınız??

yunusasik

yunusasik

Üye
maxicep.com/walkman-serisi-ozel/w-715-kendi-programindan-video-izleme-401424.html

yolcu_04

Üye
hersey cok ıyıde su SES olayını bıraz yukselte bılsek ve bir sekılde youtube videolarını ızleye bılırsek MÜTHİŞ olacak ( nokia telefonlarında wifi bağlantılarının İP ayarlarını duzenleyıp yasak sitelere gırebılıyor bunda da bu durum soz konusu olabılırmı acaba. )

ses yükseltebilmek için akustik yükleyebilirsiniz. youtube ve engellenmiş sitelere girebilmek içinde telefondan "menü/ayarlar/bağlantı/wifi" ye girdikten sonra wifi açık konumda iken bulunduğunuz ortamdaki kablosuz cihazları bulup bağlatıyı kurduktan sonra bağlı olduğunuz modem seçili iken "seçenekler" e oradanda "ayarları düzenle" ye dirin daha sonra "DNS Adresi" yazan bölüme "4.2.2.5" veya "8.8.4.4" ya da kesin çalıştığına emin olduğunuz bir dns sunucu adresi bulup onu girin ve bağlantıyı kesip tekrar bağlanın adsl modeminize sorasında youtube ve bütün engellenen internet sitelerine aynen bilgisayarlarınızda olduğu gibi sorunsuz olarak bağlanabilirsiniz.. Umarım yardımcı olmuşumdur.. :)

Üst Alt