forumcu giresun' Alıntı:umutberkay' Alıntı:w705 kullanıcıları bu işe çok kızacak... adamlar kafadan 70-80 lira fazla verdi yaw. dun telefona pdf dosyası ındirdim uzun araştırmalarım sonucunda pdf destekli mailleri okumak için program buldum biraz uğraştım ama güzel çalışıyor. telefonuma toplam 6 tane program yukledim. bunlar: opera mini, ebuddy, facebook, bold, pdf,wi-fi reader. dahada bulmaya devam ediyorum.
bende ebuddy,facebook,opera mini,facewarp,ve ing-tur,tur-ing sözlük yükledim.umutberkay pdf yi anladımda bu wifi reader ne oluyo?
![]()

çok pardon özür
:
beyler play nowda w715 yok !
Bu arada bu siteden araştır biraz bulursun bu programları
excel,pdf filan hikaye de word iyi oldu 
ya arkadaşlar 2-3 tane güzel flaş menülü tema bulan varsa paylaşssın ya. Tema çok kısıtlı orjinal tema menüsüde pek hoş değil
--------------- Ekleme ---------------
Ben de word,excel,winzip,pdf açan dosları yükledim. Sorunsuz çalışıyor şu ana kadarBu arada bu siteden araştır biraz bulursun bu programları
excel,pdf filan hikaye de word iyi oldu
![]()
w705 kullanıcıları fazla para verdiği için mi kızack ?![]()
bende ebuddy,facebook,opera mini,facewarp,ve ing-tur,tur-ing sözlük yükledim.umutberkay pdf yi anladımda bu wifi reader ne oluyo?
![]()
--------------- Ekleme ---------------
Flaş menülü tema bulanlar paylaşsın lütfen![]()
yüklemeyen yüklesin ama inetrnet ayarlarından videfon live değil vodafon internet seçilmeli(aynı şey ebuddy içinde geçerli) yoksa çalışmıyor.
)) kapak özel olarak öğle yapılmıştır. telefon yere düştüğünde esneme payı olsun ekrana zarar vermesin vede arkadakı sürgü filmine zararıolmasın diye. nokia da zamnla sürgülü telefonlar bozulur yada düşünce sapıtır ekranı gider yada donar işte adamlar bunu göz önünde bulundurmuşlar. size bir örnek telefonun arka kapağı sanki kadife kumaş gibi tırnağınızla çizin 2 saat sonra çizik kayıp olur bunuda özel tasarlamışlar gidin başka marka telefonların arkasına bakın çizikten belbat olmuş durumda bu sebebten telefonun bazı garip gelen şeyleri aslında bazı şeyler düşünülerek tasarlanmış. bizim için garip ama sony için özel tasarım...merhaba arkadaşlar öncelikle alan arkadaşlar hayır olsun. simkilidi çömü müşteri hizmetlerinden vodofonun sana verilen numarayı telefon açılırken gireceksin. youtube silinen arkadaşlar ben bu telefonun youtubu zaten hiç çalıştıramadım kii ancak başka program sayesinde çalıştı eğer orjinalini çalıştıran varsa bana da öğretsin rica ederim. diğer konu kızak konusu evet telefonun kızağı biraz sallanıyo belki sinir olacaksını yada başkası telefonu eline aldığında aaaaaa bunun kapağı oynuyo diyenler ollur. ama aldırmayın onların cahilliğine verin)) kapak özel olarak öğle yapılmıştır. telefon yere düştüğünde esneme payı olsun ekrana zarar vermesin vede arkadakı sürgü filmine zararıolmasın diye. nokia da zamnla sürgülü telefonlar bozulur yada düşünce sapıtır ekranı gider yada donar işte adamlar bunu göz önünde bulundurmuşlar. size bir örnek telefonun arka kapağı sanki kadife kumaş gibi tırnağınızla çizin 2 saat sonra çizik kayıp olur bunuda özel tasarlamışlar gidin başka marka telefonların arkasına bakın çizikten belbat olmuş durumda bu sebebten telefonun bazı garip gelen şeyleri aslında bazı şeyler düşünülerek tasarlanmış. bizim için garip ama sony için özel tasarım...

selam arkadaslar telefonu alalı 2 gun oldu ilk kez sony ericsson kullanıyorum hemen alıştım kolay menusu var daha once nokia e63 kullanıyordum öncelikle görüntüsü tasarım olarak süper her bakan mutlaka beğeniyo bende ilk görüntüsüne hasta olmuştum wifi üzerinden youtube de video izlemek için wifi açtığınızda bağlandığınız ağın üzerine gelin ve seçenekler deyin ordan ayarları düzenle deyip dns adresini bulun ve 208.67.222.222 yi girin kaydedip çıkın videoları çok hızlı ve net bir şekilde izleyeceksiniz ( ben denedim ve oldu ayrıca dns adresi olarak 208.67.220.220 de var ama ben ilk adres videoları açtığı için 2. yi denemedim açamayan olursa denesin ) gerek wlan üzerinden gerek 3g üzerinden int bağlandığımda hızına resmen yetişemedim nokia da hamallık çekmişim camera konusunda auto focus olmaması gerçekten kötü askerde atış talimi yapar gibi resim çekerken nefes kontrolu ve titreşim kontrolu yapmalısınız. fakat resimler çok net cam gibi. üst taraftaki w tuşuna basarak müzik değişimi ve ses kontrolu yapmak biraz sıkıcı onun yerine normal yon tuşlarını ve ses tusunu kullanmak daha mantıklı ( w tuşu tam kızağın hizasında olduğu için ona basılı tutarken kızak hareket etmeye çalışıyo buda o tuşu resmen etkisiz hale getiriyo ) ses çıkışı konusu ise hoparlor sesi biraz daha çıksa iyi olurdu kocaman set verdiler ama her zaman yanımızda taşıyamayız ki dimi bence bu paraya alınabilecek en iyi telefon bu bence gelelim bende sorun çıkan şeylere wlan üzerinden bağlantı yaparken mesela 2 saat civarı ( süre önemli değil ) internette kaldığımda birden hiç bir yere girmemeye başlıyo ve o esnada operatorun tarayıcısıda bağlanmıyor belli bir süre geçtikten sonra kendiliğinden geri geliyor ve işleme devam edebiliyorum. mesela aynı şey mobil tv izlerkende oldu birden durdu ve vodafone live bağlanmamaya başladı ve aradan belli bir süre geçince kendiliğinden tekrar geri geldi
youtube silinen arkadaşlar ben bu telefonun youtubu zaten hiç çalıştıramadım kii ancak başka program sayesinde çalıştı eğer orjinalini çalıştıran varsa bana da öğretsin rica ederim. ..
hersey cok ıyıde su SES olayını bıraz yukselte bılsek ve bir sekılde youtube videolarını ızleye bılırsek MÜTHİŞ olacak ( nokia telefonlarında wifi bağlantılarının İP ayarlarını duzenleyıp yasak sitelere gırebılıyor bunda da bu durum soz konusu olabılırmı acaba. )