frmc32
Üye
Slm arkadaşlar yaw o music quiz nasıl çalışıyor ne işe yarıyor ilgimi çekmedi okuyunca bakayım dedım çözemedim ne olduğunu yardımcı olurmusunuz..
--------------- Ekleme ---------------
Giresunlu kardeşim sana msn olarak ebuddy öneririm ben ındirdim süper çalışıyor..
ben telefonu alalı bayağı oldu kullanıyorum ediyorum herşey güzel debu bahsettiğiniz shake controlde sesi müziği değiştirme nasıl oluyor. bende ekran dönüyor onda sorun yok ama sesi azaltmayı falan beceremedim bi tarifleyecek olan warmı ki ( :
merabalar,w715 te navigasyonu kullanmayı bilen biri anlatırsa çok sevinicem,ha bide youtube dan vidyo izlenmıyo sureklı playe basın uyarısı cıkıyo, bolt browserda,telefonun kendı youtube yazılımında video kaldırılmıs gıbı görünuyo.yardım edersenız çok iyi olur.tesekkur ederim
arkadaşlar dün ne buldum telefonda;telefon hafızasında resimlerde (klasörüm den girin) maze adında bi flash dosya var,onu açın shake kontrol ile oynanan bi oyun ,çok hoşuma gitti.
bide sorum olacak, şimdi ben vdafonu verdiği 1 gb internetle takılıyorum.wifi olan biryerde açtım ,bağlandım.ama tarayıcıdan girince zannedersem yine vodafonun paketinden harcadı.yani şimdi ben wifiyi açıp bağlandıktan sonra ne yapmam gerekiyor ondan faydalanabilmek için??
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. ebuddy msn yi telefonun tarayıcısından mobil ebuddy indir yaz oaradn telefonuna indir kur sonra kayıt oluştur bağlan w 715 in çalıştırdığı en güzel msn programı telefonuna indirmen lazım yalnız... iyi bayramlar...
arkadaslar w705 ile w715in arasındaki fark nedir?
merhaba arkadaşlar 2 gün girmedim bayağı kaynamış buralar....
keşfedin bakalım w715 i bende geçen gün pdf dosyası buldum indirdim destekledi ama bir türlü aktivasyon kodu bulamadım çalışmıyor. bilen varsa yardım ederse sevinirim. birde şu acoustic programını nerden buluruz
birader tek fark navigasyon.kamera,uygulamalar,ekran,sesaklitesi paket içeriği hatta kasa bile aynı renk farklı sadece.yalnız w705 piyasada 400 den aşağıya satılmıyor(bazı yerlerde 350 diye duydum) fakat w715 vodafone da 349 lira + 4 gb kart+ hoparlör hediye ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?