Muhammet DEDE
Üye
Sonunda kafanızı ütülemeyi yardım istemeyi ve mesaj atmayı bırakıyorum :))
yaklaşik 4 aydır n97 telefonum sürekli donmalar kasıntılar yapıyordu... burada bir kaç kez telefoncuya götürdüm flash attırmak için hepside yazılımın mevcut olmadıgını soyleyip gerı gonderdıler ve 50 tl ücret istediler. gün geçtikçe bu sorunlar arttı artık telefonu atıp kırasım geliyordu.. dokunmatik bile çalışmıyordu arada kapatıp açıyordum mesaj lara girmiyordu uygulamaları açmıyordu falan kendi kendine kapanıyordu ve aklıma gelmeyen birsürü sorun.. bu gece kafama dank etti dokunmatik çalışmıyordu yine telefonu kıracaktım. dedim kendi kendime bu telefon bu gece ya adam gibi çalışacak ya çöpe gidecek. sonra girdim maxicep'e http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/jaf-v-1-98-62-turkce-ve-kullanimi-720312.html linkinden tek tek adımları uyguladım. en son flash tusuna basarken resmen avuc ıclerim terledi titredi bir kac defa hata verdi sonra gördü telefonu ve attı flashı alttaki loading yeri dolarken resmen gözümü kapadım elim ayağım titriyor. sonra başarılı
yazısını görünce öyle bir oh çekmişimki anlatamam.. sonunda kurtuldunuz benden artık kafanızı şişirmeyeceğim
) telefon gayet güzel çalışıyor tüm maxicep ailesine teşekkür ederim iyiki varsınız
yazısını görünce öyle bir oh çekmişimki anlatamam.. sonunda kurtuldunuz benden artık kafanızı şişirmeyeceğim
) telefon gayet güzel çalışıyor tüm maxicep ailesine teşekkür ederim iyiki varsınız

TEBRİKLER GUZEL FIKIR ( 50