Nokia N8(belle) mesaj sonuna kendince mesaj ekleyip başkasına atma sorunu !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

opxah93

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8(belle) mesaj sonuna kendince mesaj ekleyip başkasına atma sorunu !!!!
iyi günler arkadaslar. dün gece mesajlasırken birden oturumlarda mesaj gönder ikonuna dokundugumda göndermedi bi kere daha dokununca mesaj düzenlyc:özellik desteklenmiyor diye uyarı gibi bişey yazdı 1 2 sn. sonra göndermekte ısrarcı olunca ben bu seferde daha önceden yazdıgım ( fakat telefonda olmayan bir mesaj) bir mesaji alıp yeni yazdıgım mesajın sonuna ekledi ve farklı bir oturumda baska kişiye yolladı gibi göründü.(aslında mesajim atmak istedigim kişiye gitmiş)

yani ben A kişisiyle mesajlasırken telefon birden mesajın sonuna kendince bişeyler ekleyerek B kişisiyle yeni bir oturum açıp ona yollamıs gibi gösteriyor fakat mesaj A kişisine gidiyor. tekrar A kişisinin oturumuna gelip ona mesaj atmak istedigimde tekrar aynı seyi yapıyor mesajın sonuna eski mesaj ekleyip B kişisinin oturumuna yolluyor mesajı ama iletildi raporu A kişisine olarak gösteriyor.

dün felaket moralim bozuldu. yardımcı olun lütfen. bundan 1 hafta öncesi belle ye geçmiştim orjinal olarak nokia suite ten pc ye baglayarak . basarılı bi güncelleme yapmıstım problem cıkmamıstı.
 


painkler

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]kardeşim Bende de n8 var aynı sorunu Bende yaşadım arkadaş ile mesajlasrken telefon her mesaj da Mesajin sonuna kendi kendine birşeyler ekliyordu Ben telefona format attım düzeldi Sende format at[/SIZE][/COLOR]
 
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
telefonu nokia suite ile tekrar güncelle sorunun düzelecektir. Ya da cfw flashla istersen. En garantisi ve telefonun için en sağlıklısı budur bence.
 

theruhix

Üye
aynı sorun bendede vardı hard format + suitten son 2 haftanın msjlarnı sil.
 
catdog136

catdog136

Üye
telefondan microsoft office güncellemesi mi ne vardı, onu yüklemişsin sen. tek çözümü telefona format atmak, yüklediğin programı silsen bile mesajlar bozuluyor. hard format arkasından flash atın ve o güncellemeyi hiçbir zaman kurma.
 

MaxipmaN

Üye
microsoft apps guncellemesi
 

opxah93

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya o güncellemedenmidir sizce suan hard format ve soft format attım yeniden belle güncellemesi yaptım tekrar tüm güncellemeleri yükledim :S formattan sonra 45 50 msj test ettim yapmadı aynı problemi ama tekrar yaparsa yine format atıp bu sefer microsoft güncellemesiz kurarım bilgiler için teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt