Sonunda kafanızı ütülemeyi yardım istemeyi ve mesaj atmayı bırakıyorum :))

Sponsorlu Bağlantılar

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda kafanızı ütülemeyi yardım istemeyi ve mesaj atmayı bırakıyorum :))
yaklaşik 4 aydır n97 telefonum sürekli donmalar kasıntılar yapıyordu... burada bir kaç kez telefoncuya götürdüm flash attırmak için hepside yazılımın mevcut olmadıgını soyleyip gerı gonderdıler ve 50 tl ücret istediler. gün geçtikçe bu sorunlar arttı artık telefonu atıp kırasım geliyordu.. dokunmatik bile çalışmıyordu arada kapatıp açıyordum mesaj lara girmiyordu uygulamaları açmıyordu falan kendi kendine kapanıyordu ve aklıma gelmeyen birsürü sorun.. bu gece kafama dank etti dokunmatik çalışmıyordu yine telefonu kıracaktım. dedim kendi kendime bu telefon bu gece ya adam gibi çalışacak ya çöpe gidecek. sonra girdim maxicep'e http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/jaf-v-1-98-62-turkce-ve-kullanimi-720312.html linkinden tek tek adımları uyguladım. en son flash tusuna basarken resmen avuc ıclerim terledi titredi bir kac defa hata verdi sonra gördü telefonu ve attı flashı alttaki loading yeri dolarken resmen gözümü kapadım elim ayağım titriyor. sonra başarılı :) yazısını görünce öyle bir oh çekmişimki anlatamam.. sonunda kurtuldunuz benden artık kafanızı şişirmeyeceğim :)) telefon gayet güzel çalışıyor tüm maxicep ailesine teşekkür ederim iyiki varsınız :)

marist

marist

Üye
Hikayen güzeLmiş. :hmmm

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Biraz benimde kafam şişti ama sorunu hallettiğini görmek güzel :) Cfw yükle daha rahat edersin demeyeceğim zira cfw yüklettik sana. Birde dediğim konuya bakarsan telefonunu daha da seveceksin :P

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hayırlı olsun..

Akıncı

Akıncı

Üye
hayırlı olsun bir sorun olursa buradayız :)

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun :)

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
aynen hatta ismail abinin gazina gelip bygökhan arkadaşın cfw sını yükledim hızımi alamayip 10 numara oldu tavsiye ederım :)

x-scarface

x-scarface

Üye
Artık o telefon ayda 5 6 kez flaş görür :ehe

Tebrikler iyi kullanımlar :)

Hasand.

Hasand.

Üye
:megafon: TEBRİKLER GUZEL FIKIR ( 50 TL BOŞU BOŞUNA GİTMEDİ ) ARTIK ALISTIYSAn ayda en az 5 kez flash atarsın . ilk olanı ihtiyactan dıyerleri ise hobi veya meraktan olur

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
atamam tahminimce n97 ye başka hiçbir türkçe işe yarar cfw bulamadımki:hmmm

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
konuyu bi yerden hatırlıyorum ama :d:

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye