Son 1 gün kala kararsızlık! İphone/Samsung???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
Note 2 ile ip4 arasında daglar kadar fark var :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Valla Ikiside Guzel Cihaz ..

Ama 4S Kucuk, Note2 Kocaman .. Ustelik Cok Iyi Bir Cihaz (Tartismasiz)

Havasi Falan Guzel Olur Note 3'nin Dusunsene Otobuste Gidiyorsun ELinde Kocaman Bir Telefonn .. =]

IPhone'larin Cakmasi Cok Oldugu Icin Artik Kimse Itibar Etmiyorr .. =]

Bence Note2'yi Al Gitsinn Bro .. ;]

erko merko

erko merko

Üye
İkisi arasında note 2'yi tercih ederdim.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 yi telefon olarak kullanmaya utanırım ben arkadaşlar :D Alırsam eğer s3 alırım

gunes1903

Üye
Birazda sana bağlı boyut önemli değil diyorsan note 2 al ama note çok büyük diyorsan s3 iyidir ama hem kaliteli hemde tasarımı iyi olsun diyorsan htc al s3-note-htc uçude çok sağlam kısaca üçünüde git eline al bak hangisi daha hosuna giderse al çünkü özellik bakımından büyük farklar yok

Why Always Me

Why Always Me

Üye
O Zaman S3 almalısın eğer Note 2 düşünmüyorsan :)

61semih

61semih

Üye
hangisini istiyorsan onu al ben olsam note 2 alırım fakat çok büyük olduğu için sıkıntı olabilir.senin içinde büyüklüğü sıkıntı anlaşılan 4s al :)

Türe

Türe

Üye
Enişten şu konuda haklı : İphone 4S değilde 5 düşünüyor olsaydın eminim birşey demezdi..Ama S3 alma gibi bir imkanın olupta 4S 'e daha fazla para bağlaman bencede saçma..S3 4S 'den hem üstün hem daha yeni hemde daha ucuz bir cihaz..

Note 2 ye gelicek olursak çok güzel telefon kusursuz yani bana göre,ekranı eğer sorun olmayacaksa kesinlikle onu al derim :) He eğer ekran sorun olursa S3 almanı öneririm :)

Ek olarak S4 'ün ne zaman çıkacağını hiç birimiz bilemeyiz..Ki Samsung şuan da S3 satışlarında baya bir patlama yaşadı ve bu satış rakamları hala artmakta..S4 'ü çıkarıp ta bindiği dalı kesmek ister mi sence ? S3 çıkalı ne kadar oldu sanki hemen S4 çıksın :D O yüzden ona aldanma yani..

LAnsmanı erken olacak sanırım lakin satışı değil

- - - Eklendi - - -

Note 2 büyükse one x e bak ;)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İphone 4s almış bulunmaktayım ve gayet mutluyum.Cihaza kavuşunca daha da hayran kaldım. Sonuna kadar pişman değilim bunu da bildireyim dedim :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Ven sana 4S öneririm zira Android in 4 çekirdeğine aldanma derim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hayirli olsun diyerek :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt