İphone 4 mü Samsung galaxy s 2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
İphone 4 mü Samsung galaxy s 2 mi?
Öncelikle herkeze selamlar ...
Arkadaşlar şimdi konu şu; benim teyzem bana 1700 tl lik bir telefon almayı planlıyor fakat galaxy 2 mi ip4 mü karar veremiyorum...
Biliyorum ip4 ün özellikleri galaxyden düşük fakat uygulama ve garanti açısından apple daha iyi gibi...
Ayrıca neticede iphone'ların daha bir havası var.
Birde olasıklardan birisi ki iphone ların yenisi çıkıcak yani 5 fakat ben 5 in ne zaman çıkıcağını ve fiyatının nasıl olacağını bilmiyorum...
Tek isteğim sadece biraz tercih ve yönlerdirme yardımcı olursanız teşekkür ederim...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Daha önce açılmış konulara bak. :oke:

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
biliyorum fakat benimki karşılaştırma değil yardım

Kingmortall

Kingmortall

Üye
devetabanı gibi telefon alıyonuz nerenize koyacaksınız onu merak ediyorum elinden büyük telefonla ne yapacaksın :hmmm sonuna kadar s2

kpln04

kpln04

Üye
Abi yazık o paraya be kaç yoksul doyurursun biliyomusun? :)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
61semih

61semih

Üye
ıkısıde ıyı cıhaz ip4 alırsan oyun uygulamaların bıldıgım kadarıyla cogu ucretlı fakat ios super bır sıstem android ın bazı handıkapları var,bırde gs2 nın şarjı bana 4 5 saat ancak gıder heralde ip4 u bılmıyorum.ip4 un bır havasının oldugu barız ortada fakat ozellıkler ve ozgur bır telefon almak daha mantıklı gelıyor bana,bır mp3 u telefona atmak ıcın bıle itunes e bağlı olmak sınır bozucu bırsey

nalcam22

nalcam22

Üye
s2 tabikide ipon şebeke sorun felan var

franzliszt

franzliszt

Üye
Al iphone4 jailbreakle mis gibi kullan tum ucretli uygulamalari ucretsiz yukluyorsun ayrica proplayerla 1080p hatta mpeg2 formatlarini bile izleyebiliyorsun sifir takilma , neden iphone dedim galaxys2 super olsada marketi rezalet kullanamiyorsun cihazi market cok dandik ama appleda jailbreakden sonra 99 dollarlik uygulamalari bile ucretsiz yukleyip keyfine bakarsin zaten oyleki market cok guncel gecen igoturkey navigasyon geldi yeni surum parali ama jailbreakli cihazlar hemen yuklediler bence iphone4 Ve jailbreak galaxys2den cok ustun bir cihaz haline geliyor iki cihaz kullanicisi olarak yorumum bu

----------Eklendi @ 09:28:19 ---------- Yazıldı @ 09:25:17 ----------

Bu arada sebeke sorunuda hic yasamadim

adem-t

adem-t

Üye
Özellik hız istiyorsan Samsung Galaxy S 2 havam olsun diyorsan iphone 4 bu kadar basit karar senin:)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
İphone 4 dan daha iyi donanıma sahip olan bir telefon varken iphone 4 ün +1700 lira olması uygun mudur??

Hersey donanım olsa apple software ve microsoft aç kalır.
Devir yazılım devri donanım degil.

XER01

XER01

Üye
iPhone'nun en önemli artısı AppStore, onun dışında çoğu konuda Android'lerden tokat yiyor.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
iPhone'nun en önemli artısı AppStore, onun dışında çoğu konuda Android'lerden tokat yiyor.

Appstore dedigin kısım tamamen en önemli kısım zaten yani yazılım uygulama kısmı.
Ee bunlarla androidi tokatlıyorsa ne kaldı geriye :kop:
Pardon androidler çift çekirdek :D du bakim huuu 1.2 ghz :d:

adem-t

adem-t

Üye
Hocam yazılım olarakta kötü değil samsung galaxy s2 bence:)

XER01

XER01

Üye
Appstore dedigin kısım tamamen en önemli kısım zaten yani yazılım uygulama kısmı.
Ee bunlarla androidi tokatlıyorsa ne kaldı geriye :kop:
Pardon androidler çift çekirdek :D du bakim huuu 1.2 ghz :d:

Web browsing performansında Flash içerikleri yüklememesine rağmen Optimus 2X'den (Android 2.2 kullandığı için çift çekirdekten tam faydalanamadığı halde) tokat üstüne tokat yiyordu.

Ne kadar hızlıymış be sizin iOs.

----------Eklendi @ 16:31:50 ---------- Yazıldı @ 16:30:01 ----------

Ayrıca ev ekranına widget eklemek için taklalar atmıyoruz , istediğimiz gibi telefonumuza müdahele edebiliyoruz , kişiselleştirebiliyoruz vs vs.. Daha çok şey var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt