İphone 4 mü Samsung galaxy s 2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
İphone alıp jailbrake de yaparsan mıs gıbı telefon ne ararsan uygulmaası var ve çok guzel.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
2.2 olması ve çift çekirdekten faydalanamaması android'in sorunu bu bir sıgınma olamaz :D
Madem faydalanamıyo niye çift çekirdek koyup kandırıyosun bu zavallıları :D
Bahsi geçen telefon flash destekli açması veya açmaması bile browserda ona rahatlık saglar.
Browser'dan baska bi tutuncak dalınız yok fandroidler olarak.
1Ghz küsur hızlı çift çekirdekli telefon 800 mhz telefondan fark yiyor her konuda hala burda yok çift çekirdekten faydalanamıyo flashlar kapalı diyosun.Ee ne ise yarıycak o.LG'nin kaç telefonunda 2.3 varda çift çekirdek üretme cürreti gösteriyo.

XER01

XER01

Üye
2.2 olması ve çift çekirdekten faydalanamaması android'in sorunu bu bir sıgınma olamaz :D
Madem faydalanamıyo niye çift çekirdek koyup kandırıyosun bu zavallıları :D
Bahsi geçen telefon flash destekli açması veya açmaması bile browserda ona rahatlık saglar.
Browser'dan baska bi tutuncak dalınız yok fandroidler olarak.
1Ghz küsur hızlı çift çekirdekli telefon 800 mhz telefondan fark yiyor her konuda hala burda yok çift çekirdekten faydalanamıyo flashlar açık diyosun.Ee ne ise yarıycak o.LG'nin kaç telefonunda 2.3 varda çift çekirdek üretme cürreti gösteriyo.

:zuhaha:

LG 2.3 güncellemesini yayınlayacak tüm telefonlarına eylül ayında, çift çekirdeği kullanamayan sistemden bile web browsing konusunda tokat yiyorsa kullananları sen hesap yani..

Tek iyi yanımız Web Browsing'miş yav Nokia'cı sende bıraktın Nokia'yı iPhone'cu oldun.

Gidip iTunes'la, kısıtlamalarla uğraşıyor falan mı sanıyorsunuz bizi :zuhaha:

Jailbreak olmasaydı iPhone çoktan tepetaklak düşmüştü.. O da niye kısıtlamaların bir kısmını kırıyor diye. :ehe

----------Eklendi @ 16:50:35 ---------- Yazıldı @ 16:49:22 ----------

Gelecek kısıtlamacı sistemlerde değil, özgürlükçü sistemlerde.. Linux tabanlı sistemler hızla yükseliyor görüldüğü gibi.

Bugün Android yükseldi, yarın öbürgün MeeGo yükselir. iOs bu haliyle hiç biriyle yarışamaz.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Sizinde romunuz var ya marketiniz bile kapalı çogu telefonda :zuhaha:
Adama 800 mhz dedim hala çift çekirdekten bahsediyo utanmadan :zuhaha:
5 geldiginde yerin dibine giricekler haberleri yok.Çift çekirdekmis pehh
Eylülde güncelleme gelicekmis madem niye çıkartıyo arkadasım çift çekirdek
:ehe

----------Eklendi @ 17:01:01 ---------- Yazıldı @ 17:00:26 ----------

Gelecek kısıtlamacı sistemlerde değil, özgürlükçü sistemlerde.. Linux tabanlı sistemler hızla yükseliyor görüldüğü gibi.

Bugün Android yükseldi, yarın öbürgün MeeGo yükselir. iOs bu haliyle hiç biriyle yarışamaz.

XER01

XER01

Üye
5 geldiğinde yerin dibine girecekmişiz :zuhaha: bekle sen girecez :zuhaha: Market telefonların tümüne yakında açık bu arada :zuhaha:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
5 geldiğinde yerin dibine girecekmişiz :zuhaha: bekle sen girecez :zuhaha: Market telefonların tümüne yakında açık bu arada :zuhaha:

Tümüne yakın :zuhaha:

4 bile devirdi 5'i hayal etsem yeter :zuhaha:

Su hale bak :zuhaha:

[video=youtube;jint7FKQgi0]http://www.youtube.com/watch?v=jint7FKQgi0[/video]

XER01

XER01

Üye

----------Eklendi @ 17:45:58 ---------- Yazıldı @ 17:42:27 ----------

----------Eklendi @ 17:46:43 ---------- Yazıldı @ 17:45:58 ----------

Flash içeriklerin ağırlığına rağmen sayfayı iPhone'dan önce ne güzel yüklüyor öyle :ehe

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Tokat atıyo dedigin bu mu :zuhaha:

Allah iyiligini versin hakan ben sana tepkime videosu koydum onu izle iyice hızı ve akıcılıgı gör.
İos bu haliyle bi ise yaramazmıs

----------Eklendi @ 17:48:26 ---------- Yazıldı @ 17:46:56 ----------

Flash içeriklerin ağırlığına rağmen sayfayı iPhone'dan önce ne güzel yüklüyorlar öyle :ehe

Flash varda ondan.
Apple adobeye boyun egmez

XER01

XER01

Üye
Tokat atıyo dedigin bu mu :zuhaha:

Allah iyiligini versin hakan ben sana tepkime videosu koydum onu izle iyice hızı ve akıcılıgı gör.
İos bu haliyle bi ise yaramazmıs

----------Eklendi @ 17:48:26 ---------- Yazıldı @ 17:46:56 ----------

Flash varda ondan.
Apple adobeye boyun egmez

Gelecek özgürlükçü sistemlerde diyorum, iOs bu kapalılıkla yarışamaz diyorum :zuhaha:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ıkısıde ıyı cıhaz ip4 alırsan oyun uygulamaların bıldıgım kadarıyla cogu ucretlı fakat ios super bır sıstem android ın bazı handıkapları var,bırde gs2 nın şarjı bana 4 5 saat ancak gıder heralde ip4 u bılmıyorum.ip4 un bır havasının oldugu barız ortada fakat ozellıkler ve ozgur bır telefon almak daha mantıklı gelıyor bana,bır mp3 u telefona atmak ıcın bıle itunes e bağlı olmak sınır bozucu bırsey
jb ile mükemmel oluyor :)

nidforspid

nidforspid

Üye
saçma sapan sapalak bir soru bence

Artles

Artles

Üye
iphone 4 tabiki, şekli yeter ;) arkasındaki elması yeter ;)

fireman87

fireman87

Üye
Aslında ikiside fiyatlarını hakedicek telefonlar ama iphone'a o kadar para vermek akıl kàrı değil gibi geliyor.. Ama yinede sen bilirsin tabi.

Ocean258

Ocean258

Üye
tasarımı ve fıyatını goz onunde bulundurunca bence Galaxy s2 cok daha guzel.. android'li olmasıda uygulama ve oyun konusunda ayrı bı artı bence..

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Abi yazık o paraya be kaç yoksul doyurursun biliyomusun? :)

O yoksullara gidecek para dönmeye başladığı için güveneceğim bir şirket kalmadı :)

----------Eklendi @ 23:12:53 ---------- Yazıldı @ 23:01:57 ----------

S2 kötü degil !
İos çok iyi :D

Sisteminde (apple) adobe bulundurmayan bir telefon ile neler yapıcağını planlarsan biraz geride kalırsın dikkar et :D çünkü Quicktime player sadece mp4 modelini destekliyor bu yüzden çoğu siteye giremiyorsun ayrıca gS2 özellik olarak ip4 ün 3 katı yani 5 mp ile 8 mp kamera adobe/quicktime, ücretli/ücretsiz uygulama, itunes/veri depolama formatı (özellikle itunes beni çok yoruyor macbook'um var giriyorum sync yapıyor başka pc de girince tüm şarkıların ve uygulamaların gidiyor bu çok kötü yani pcne format atılsa ne yapıcaksın değilmi?) benim tek desteklediğim konular ücretsiz uygulamalar ve özellikler sadece iphone'ların havası var o kadar fakat özellik olarak yani sol şeride atar :D
Ayrıca cam olarak yine gS2 çünkü gorilla glass ile fark yaratıyor ip3gs mi düşürmüştüm camı başından sonuna kadar kırılmıştı eğer gorilla glass ı merak eden varsa ayrıntılı mesaj atabilirim (özel) yine de yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar biraz ikna oldum ama yönüm galaxy S de :)

----------Eklendi @ 23:15:23 ---------- Yazıldı @ 23:12:53 ----------

bu jb ne oluyoor furkan..?

Jb dostum kurulunca İphone/ipod için ücretsiz uygulama indşrme desteğidir

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
jailbreak yapınca iphone a flash 10.2 yükleniyor bilmeden konuşmayım.iphone 4 al derim çok akıcı bir sistemi var.ama ip5 çıkmasını bekle inş 1000 tlye kadar düşer

__xXx__

__xXx__

Üye
yanlış hatırlamıyorsam ios un kapalı sistem oldugunu ve virüs bulaşmadığını duymuştum bunu da göz önünde bulundur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt