2.2 olması ve çift çekirdekten faydalanamaması android'in sorunu bu bir sıgınma olamaz
Madem faydalanamıyo niye çift çekirdek koyup kandırıyosun bu zavallıları
Bahsi geçen telefon flash destekli açması veya açmaması bile browserda ona rahatlık saglar.
Browser'dan baska bi tutuncak dalınız yok fandroidler olarak.
1Ghz küsur hızlı çift çekirdekli telefon 800 mhz telefondan fark yiyor her konuda hala burda yok çift çekirdekten faydalanamıyo flashlar açık diyosun.Ee ne ise yarıycak o.LG'nin kaç telefonunda 2.3 varda çift çekirdek üretme cürreti gösteriyo.

Gelecek kısıtlamacı sistemlerde değil, özgürlükçü sistemlerde.. Linux tabanlı sistemler hızla yükseliyor görüldüğü gibi.
Bugün Android yükseldi, yarın öbürgün MeeGo yükselir. iOs bu haliyle hiç biriyle yarışamaz.

5 geldiğinde yerin dibine girecekmişizbekle sen girecez
Market telefonların tümüne yakında açık bu arada
![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızFlash içeriklerin ağırlığına rağmen sayfayı iPhone'dan önce ne güzel yüklüyorlar öyle![]()

hava dışarıda beleşÖzellik hız istiyorsan Samsung Galaxy S 2 havam olsun diyorsan iphone 4 bu kadar basit karar senin![]()
Tokat atıyo dedigin bu mu
Allah iyiligini versin hakan ben sana tepkime videosu koydum onu izle iyice hızı ve akıcılıgı gör.
İos bu haliyle bi ise yaramazmıs
----------Eklendi @ 17:48:26 ---------- Yazıldı @ 17:46:56 ----------
Flash varda ondan.
Apple adobeye boyun egmez![]()

jb ile mükemmel oluyorıkısıde ıyı cıhaz ip4 alırsan oyun uygulamaların bıldıgım kadarıyla cogu ucretlı fakat ios super bır sıstem android ın bazı handıkapları var,bırde gs2 nın şarjı bana 4 5 saat ancak gıder heralde ip4 u bılmıyorum.ip4 un bır havasının oldugu barız ortada fakat ozellıkler ve ozgur bır telefon almak daha mantıklı gelıyor bana,bır mp3 u telefona atmak ıcın bıle itunes e bağlı olmak sınır bozucu bırsey

bu jb ne oluyoor furkan..?jb ile mükemmel oluyor![]()
bu elmas yüzünden mi bu kadar pahalı?iphone 4 tabiki, şekli yeterarkasındaki elması yeter
![]()
Abi yazık o paraya be kaç yoksul doyurursun biliyomusun?![]()

S2 kötü degil !
İos çok iyi![]()
çünkü Quicktime player sadece mp4 modelini destekliyor bu yüzden çoğu siteye giremiyorsun ayrıca gS2 özellik olarak ip4 ün 3 katı yani 5 mp ile 8 mp kamera adobe/quicktime, ücretli/ücretsiz uygulama, itunes/veri depolama formatı (özellikle itunes beni çok yoruyor macbook'um var giriyorum sync yapıyor başka pc de girince tüm şarkıların ve uygulamaların gidiyor bu çok kötü yani pcne format atılsa ne yapıcaksın değilmi?) benim tek desteklediğim konular ücretsiz uygulamalar ve özellikler sadece iphone'ların havası var o kadar fakat özellik olarak yani sol şeride atar

bu jb ne oluyoor furkan..?