saerox1
Üye
son dönemde baglantı hatası alan arkadaşlar veya hata almadıgı halde baglanamayanlar dns ayarlarını degiştirsin
8.8.8.8
8.8.4.4
dns de degistirdim olmadu yine bi data connection bi connection yazilari gelip duruyo
son dönemde baglantı hatası alan arkadaşlar veya hata almadıgı halde baglanamayanlar dns ayarlarını degiştirsin
8.8.8.8
8.8.4.4
Yok mu yardımcı olacak kimse??söylediğin adımları aynen yaptım ama hata veriyor verdiği hata SOORY. SKYFİRE CANNOT PROVİDE SEVİCE İN YOUR COUNTRY AT THİS TİME (4.3.2.1_3001) ne yapmam gerekiyor.

işlemleri dogru yaptıysan çalışması gerekirArkadaşlar "pref.txt " dosyasını 5800 da siteden indirip C: klasöründen skyfire içindeki "pref" dosyasını silip onun yerine kaydettim ama ona rağmen sky fire aynı hatayı veriyor "cannot provide service your country that this tıme" ben nerde hata yapıyorum yardımıc olurmusunuz. teşekkürler
Yok mu yardımcı olacak kimse??![]()

skyfire kaldır yeniden kur birkere baglanmayı dene hata verene kadar bekle sonra skyfire kapat c:datakyfire gelmesi gerek eger gelmezse c:data içine Skyfire adında bir klasör oluştur prefs dosyasını içine at. bu yolu denemedim ama mantıken çalışması gerek
--------------- Ekleme ---------------
denedim yine olmadı aga
slm arkadaşlar.bende dosyayı değiştirdiğim halde bağlanamıyorum. ilkinden farklı bir uyarı alıyorum ama aldığım uyarı şu cannot connect to skyfire.the network connection (apn) used not provide internet connectivity as needed by skyfire.birtek bu dns değiştirmedim onuda nerden değiştireceğimi söylermisiniz.saolun.
--------------- Ekleme ---------------
şimdi dns ayarlarını değiştirdim ve oldu açıyo artık.yanlız sormak istediğim şimdi her wi-fi bağlantısında sky fire açmak için böyle dns değiştirmemizmi lazım bunun kalıcı bi çözümü varmı ?
arkadas bu data yok bnede nasıl olcek