Skyfire bağlantı sorunu: Skyfire cannot connect to server at th 4.3.2.1_3001 sorununa kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

saerox1

saerox1

Üye
son dönemde baglantı hatası alan arkadaşlar veya hata almadıgı halde baglanamayanlar dns ayarlarını degiştirsin
8.8.8.8
8.8.4.4

dns de degistirdim olmadu yine bi data connection bi connection yazilari gelip duruyo

muammerrdj

muammerrdj

Üye
ayrıca internetten indirin ''prefs'' dosyasını kopyalayın tel. hafızasındaki sky fire klasörünün içine ''üzrine yazılsınmı diyo evet diyip bitiyoo '' :D bunu yayınlayan arkadaştan teşekkürler;)

--------------- Ekleme ---------------

ben dnsye dokunmadım sadece prefs i indirip kopyaladım oldu

eren0734

Üye
bu seferde videolardan ses gelmio :)) e71 var bilen varsa yardımcı olbilir mi ???

profmhmt

Üye
söylediğin adımları aynen yaptım ama hata veriyor verdiği hata SOORY. SKYFİRE CANNOT PROVİDE SEVİCE İN YOUR COUNTRY AT THİS TİME (4.3.2.1_3001) ne yapmam gerekiyor.
Yok mu yardımcı olacak kimse??:hmmm

ekahraman42

ekahraman42

Üye
Arkadaşlar "pref.txt " dosyasını 5800 da siteden indirip C: klasöründen skyfire içindeki "pref" dosyasını silip onun yerine kaydettim ama ona rağmen sky fire aynı hatayı veriyor "cannot provide service your country that this tıme" ben nerde hata yapıyorum yardımıc olurmusunuz. teşekkürler

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar "pref.txt " dosyasını 5800 da siteden indirip C: klasöründen skyfire içindeki "pref" dosyasını silip onun yerine kaydettim ama ona rağmen sky fire aynı hatayı veriyor "cannot provide service your country that this tıme" ben nerde hata yapıyorum yardımıc olurmusunuz. teşekkürler
işlemleri dogru yaptıysan çalışması gerekir
prefs dosyasının içerigini kontrol et aşşagıdaki gibi olmalı not defteriyle açabilirsin prefs dosyasını

[Config]
Version=1.5
RememberConnection=true
AuthCertIP=207.211.82.103
AuthPort=443
AuthCertDNS=entry9.skyfire.com
SessionID=3e309a12-df111d4c-e000b3aa-e27eba81
UserID=d5d0a33d-659c-4883-bf8d-925903a0d782
NumUpgradeFailures=0
NumLaunches=75
ConnectionID=05000000
APNAudioWiFiDlgDontPromptAgain=true
UserEducationDontPrompt=true
Mute=false
CurrentVolume=10
APNAudioCellularDlgDontPromptAgain=false

dosya içerigi aynıysa skyfireyi kaldır yenidem kur ve dedigim işlemleri tek tek birebir uygula aynen yazdıgım gibi yap umarım çalışır yüzlerce kişide calıştı sendede çalışması gerekir saygılar.

Yok mu yardımcı olacak kimse??:hmmm

arkadaşım bir yerde hata yapıyorsun ondan çalışmıyodur bu yöntem 5800 da ilk uygulandı 5800 kulanarak buldum bu yöntemi aynen dedigim gibi yap aynı uyarıyı alıyorsan ya prefs dosyasını yanlış yere kopyalıyorsun yada yanlış prefsi kopyalıyorsun dosya içerigini kontrol et telefonnundaki prefs dosyasını notpetle aç içerik aşşagıdaki gibi olsun

[Config]
Version=1.5
RememberConnection=true
AuthCertIP=207.211.82.103
AuthPort=443
AuthCertDNS=entry9.skyfire.com
SessionID=3e309a12-df111d4c-e000b3aa-e27eba81
UserID=d5d0a33d-659c-4883-bf8d-925903a0d782
NumUpgradeFailures=0
NumLaunches=75
ConnectionID=05000000
APNAudioWiFiDlgDontPromptAgain=true
UserEducationDontPrompt=true
Mute=false
CurrentVolume=10
APNAudioCellularDlgDontPromptAgain=false

içerik aynıysa geriye bir seçenek kalıyor yanlış yere kopyalıyorsun adımları tek tek takipet anlattıgım gibi yap

dejavu85

dejavu85

Üye
dostum süpersin dns numarasını değiştirince çalıştı dostum çok sağol sinir oluordum program çalışmıor die...skyfire ı bir türlü anlam veremediğim bir strateji içinde görüorum...kurucuları arasında nokia desteği yoğun olan bir firma ama nokia hep 2. planda...nese çok sağol dostum eline emeğine sağlık....

arkadailar dosyayı koyduktan sonra dns ayarlarınızı da ilk sayfadaki gibi yapın bende çalıştı...bende de 5800 mx var...eski günlerdeki gibi süper:D

R_A_P_C_I

Üye
skyfire kaldır yeniden kur birkere baglanmayı dene hata verene kadar bekle sonra skyfire kapat c:data:skyfire gelmesi gerek eger gelmezse c:data içine Skyfire adında bir klasör oluştur prefs dosyasını içine at. bu yolu denemedim ama mantıken çalışması gerek

denedim yine olmadı aga

Necmati

Necmati

Üye
saol paylaşım için...

ByOrkO

ByOrkO

Üye
saolsn ellrn dert görmesn:oke:

romaz

romaz

Üye
arkadas bu data yok bnede nasıl olcek

efci76

Üye
slm arkadaşlar.bende dosyayı değiştirdiğim halde bağlanamıyorum. ilkinden farklı bir uyarı alıyorum ama aldığım uyarı şu cannot connect to skyfire.the network connection (apn) used not provide internet connectivity as needed by skyfire.birtek bu dns değiştirmedim onuda nerden değiştireceğimi söylermisiniz.saolun.

şimdi dns ayarlarını değiştirdim ve oldu açıyo artık.yanlız sormak istediğim şimdi her wi-fi bağlantısında sky fire açmak için böyle dns değiştirmemizmi lazım bunun kalıcı bi çözümü varmı ?

mscaca

Üye
dosya burda.

programı hafıza kartından silip telefon hafızasına yükle.

wise09

wise09

Üye
hay allah razı olsun cok teşekkür edrim oldu valla samsung omnia litle n 95 ve 5800 hiç bir sorunda yok yükleyenden upload edenden sorunu çözen her kimse cok teşekkür ederim

padisah_58

padisah_58

Üye
cok tsk ederim kardesim eyvallah..

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar.bende dosyayı değiştirdiğim halde bağlanamıyorum. ilkinden farklı bir uyarı alıyorum ama aldığım uyarı şu cannot connect to skyfire.the network connection (apn) used not provide internet connectivity as needed by skyfire.birtek bu dns değiştirmedim onuda nerden değiştireceğimi söylermisiniz.saolun.

şimdi dns ayarlarını değiştirdim ve oldu açıyo artık.yanlız sormak istediğim şimdi her wi-fi bağlantısında sky fire açmak için böyle dns değiştirmemizmi lazım bunun kalıcı bi çözümü varmı ?

birkere degiştirmen yeterli olur fakat her baglandıgında farklı aglardan baglanıyorsan her yeni kablosuz baglantı için birkere dns ayarı yapman gerekecektir saygılar

arkadas bu data yok bnede nasıl olcek

kendin oluştur

cakal263

Üye
cok sagol kardeş ya

xeroxwolf

Üye
eline sağlık

prehistorian

Üye
windows mobile da çalıştırabilen var mı??

nasit77

Üye
inşslla olur

Üst Alt