we regret that as of July 1 2010 Skyfire does not provide service in your country. (4.3.2.1_3001)

Sponsorlu Bağlantılar

karabasan05

Üye
    Konu Sahibi
we regret that as of July 1 2010 Skyfire does not provide service in your country. (4.3.2.1_3001)
Arkadaşlar Telefonum E63. 2 temmuz saat 01.30 ta güncelledim tel. saat 11 de skyfire ı kurdum.Bildiğiniz gibi önceden sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time (4.3.2.1_3001) hatasına çözüm bulmuştuk prefs dosyasını değiştirerek. Yine aynısını yapayım dedim kurdum aynı işlemleri yaptım fakat önceden olan işleyen program bu sefer olmadı hem de" Sorry. We regret that as of July 1 2010 Skyfire does not provide service in your country. (4.3.2.1_3001) "gibi değişik bir hata verdi neden oldu?bir bilgisi olan var mı?LÜTTTTFFEEENNN ACİLLLL YARDIIIIMMMM!!!!!:nono::nono::nono::nono:
 


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
artık skyfire bütün desteğini çekti..
 

cemal123

Üye
kardeş 1 temmuz itibariyle skyfire, hizmetlerini ülkemize kapatmış
bende n 97 mini kullanıyordum daha dün kullanmıştım ama bugün senin denediklenin aynısını bende denedim ama olmadı.inş ilerleyen zamanlarda çözüm bulunur
 

ferdiarikan

Üye
e71 için de aynı sıkıntı söz konusu, bu işlerden anlayan arkadaşlar eminim birkaç gün içinde bu işin bir hilesini bulacaklardır.
 

emre272007

Üye
bende 5800 xm kullanıyorum aynı sorun bende de var
 
abuzercik

abuzercik

Üye
bunların amacı ne bize yasaklıyorlar...bunları ne kadar küfür etsek azdır...hep programlarda her dil olur,türkçe olmaz...aslında bunların bilincine varmalıyız....bunların Türke düşmanlığı var galiba....
 
dehri91

dehri91

Üye
evt bnde n79 kullaniorm ve ayni sorum bndede arkadasimin n73 undede var
 
K_R_M

K_R_M

Üye
bende arkadaslara katılıyorum bu ne ya skyfirenin nazını cekıyoruz kastı mı var bıze zırt pırt hata verıyo uzgunuz ... Falan fılan youtube bızde yasaklı sadece ona varana kadar ne kadar cok sıte var aslında neyse ben su anda opera mını 5 kullanıyorum sayfa yuklemesı falan en hızlı tarayıcı ah bırde vıdeo vs oynatsa cok guzel olurdu bakmam skyfirenin gozunun yasına.
 

handsome_boy555

Üye
lutfen bıran önce su sorunun cevabını bulalım cıldıracam
yada skyfıre gıbı baska bı program var mı vıdeo acabılen
 

serhat_dogfb

Üye
Bence yanliz turkiyeye degil bir ara abd disinda tum ulkelere yasaklama falan die bir soylenti vardi o gerceklesmis olabilir.video acan bir tarayici onerirseniz sevinirim.
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
kaldırdılar artık destegi
 

snadboy

Üye
Ne kadar çabuk parlayan bi milletiz ya arkadaşlar ben sitelerinde resmi açıklamalarını okudum. Bu olayda adamların bize kastı falan yok. Olay şu ki adamlar "biz artık skyfire'ın 2.0 sürümüne ve geliştirilmesine odaklanıyoruz. Sizin flashları görebilmenizi sağlayan proxylerimizi de yavaş yavaş v2ye alıyoruz. Bu yüzden 1.0 ve 1.5 (bizdeki sürüm) desteğini sadece abd içerisinde vereceğiz. 2.0 şu an için sadece iphone ve androidde var. Diğer işletim sistemleri için ise gelecek sene piyasaya sürmeyi düşünüyoruz." diyorlar. Yani sadece biz değil abd dışında tüm ülkelerde bir süre için (yaklaşık 1 sene) skyfire 1.x desteği yok. Hemen herşeyi üstümüze alınmaya gerek yok arkadaşlar yani. Buyrun isteyenlere adamların resmi açıklaması:
 
K_R_M

K_R_M

Üye
konu baslıklarında bı prog tavs. Edılmıs bı goz atın
 
ad45

ad45

Üye
skyfire gosterdi gosterdi
simdide vermiyor
:kop:
--------------------------------------
 

emredrmz

Üye
ee çözümü yokmu başka tarayıcıdamı yok
 

oyakutlar

Üye
yok malesef :S
 


Üst Alt