Skyfire bağlantı sorunu: Skyfire cannot connect to server at th 4.3.2.1_3001 sorununa kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

skelk1510

Üye
teşekürler

hatipcan

hatipcan

Üye
sonunda oldu be eline saglık kardesim benim 20 gundur ugrasıyordum pref dosyasını bulututle telefonuma atmıstım
ve mesajlardan kopyalamaya calısıyordum data klosorune ne sacmalık dimi
ve sonunda hafıza kartını cıkarmak geldi aklıma bilgisayardan prefs dosyasını indirip kopyaladım hafıza kartına sonra kartı telefona taktım ve prefs dosyasını telefon hafızasındakı data kloserine kopyaladım ve oldu

by_samci

by_samci

Üye
valla senden önce sitetede yapan arkadaş vardı ama onun yazdığında sadice hackli telefonlarda olucağını söylüyodu bide seninkini deneyeleim bakalım

yasin karakus

Üye
arkadaşlar nokia n85 bi türlü calıştıramadım skyfire yi bi yardım edermisiniz

recep548

Üye
slm o programı bana da yolaya bilirmisin yaa mukuseee

hatipcan

hatipcan

Üye
tamamdır kardes olay bitmistir sonunda oldu ellerine saglık canım kardesim karababa

--------------- Ekleme ---------------

bendede hard formattan sonra 4.3.2.1_3001 bilmem ne hatasıı verdi uzun ugraşlardan sonra çözdüm alıntı değildi alıntı yapacak arkadaşlar emege saygılı olsun yeter
yapmanız gereken çokbasit
prefs dosyasını indir telefonun hafızasında hafıza kartına degil telefon hafızasındaki data klasörü içindeki skyfire dosyasının içine kopyala degiştirilsinmi diye soracak evet de bukadar artık sky fire çalışır
dedigim dosyayı bulamayanlar skyfire telden kaldırsın yine kursun birkere baglanmaya çalışın hata verecektir versin c: data : skyfire dosyası gelmiş olur dedigim işlemleri yapın çalışır bende çalıştı 5800 xm de denendi diger tellerdede çalışacaktır büyük ihtimalle saygılar.

birde 5800 dışında diger telefonlarda deneyen arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa diger arkadaşlara daha fazla yardımcı olurlar
ekleme: son dönemde farklı bir hata vermeye başladı: bu işlemleri yapın hata vermeye deveam ederse veya hata vermez ve yine baglanmazsa dns ayarlarını degiştirin kullandıgınız baglantının dns ayarını:
8.8.8.8
8.8.4.4
yapın 5800 da denendi çalışıyor

birtanesin kardesim
dedigin gibi yaptım oldu ellerine saglık

mS123456

mS123456

Üye
error finding authentication service 10.102.120.141-3006 diye bir hata veriyor telefonu açtım kapattım düzelmiyor yardım edin lütfen

artar

artar

Üye
Ellerine sağlik .ben de n96 kullanıyorum . inşallah skyfire bağlantı da sorun çıkarmaz

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
artar

artar

Üye
ellerine sağlık .artık skyfireyi çalıştırdım.bağlantıda sorun vermedi.teşekkür ederim. Allah kalbine göre versin. :oke::oke::heyo::bye2:

eeeee

testor42

Üye
arkadaşlar bide benim sorunuma bi el atsak olurmu metin2 ye giriyorum daha sonra yerel ağ bağlantısı gidip gidip geliyor oyun donuyor ne yapabilirim acill cvp bekliyorum:(

d.altug

Üye
eyw kardeş süpersin tam aradığım şey :oke:

rusyali

Üye
Allah tuttuğunu altın etsin... Allah seni kazadan beladan korusun... süpersin kardeş süper youtube'dan video izliyorum sınırsızca bu proyu yüklediğimden beri pc çalışmıyo :D çünkü telefonum tam bi pc oldu sayende Allah seni cennetine koysun :aha: daha ne diyim süpersin süper :aha:

testor42

Üye
hadi ya ne olursunuz acillll cvp bekliyorum :( :ağlarım:

ryuk

ryuk

Üye
Teşekkürler...

panku22

Üye
ustam sen ne mubarek bir kişisin..emeğine sağlıkkk

gokkurt

gokkurt

Üye
artık çalışıyo. çok teşekkürler

playbooy_imam

Üye
arkadaslar merhaba eger uzun surelı kullanmak ıstıyorsanız ve arada hard format atıyorsanız yapmanız gereken sey cok basıt pc nızden pc suıte programını acıp telefon hafızasındakı kullanıcı dosyalarının backup alıp daha sonra format atsanız bıle tekrar pc suıte gırıp kendı backup nızı atın ve gule gule kullanın

arkadaslar skyfire nin calısması tesaduf degıl yasaklanan tarıhten once olan bır prefs dosyasını yenı bır programın ıcın kopyalayın calısır tabıkı aynı zamanda bu abartılacak bısı degıl yenı cıkıcak cıhazlarda zaten flashplayer destegı olucak cunku ole olmak zorunda bu teknolojı uzun zamandır kullanılıyor fakat ınsanlara yonlendırmıyorlar ben nokıa calısanıyım eger cıhazlarınızla ılgılı sorunlarınız varsa kanyon avm turkcell flag shıpteyım yardımcı olmaya calısırız

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar merhaba eger uzun surelı kullanmak ıstıyorsanız ve arada hard format atıyorsanız yapmanız gereken sey cok basıt pc nızden pc suıte programını acıp telefon hafızasındakı kullanıcı dosyalarının backup alıp daha sonra format atsanız bıle tekrar pc suıte gırıp kendı backup nızı atın ve gule gule kullanın

arkadaslar skyfire nin calısması tesaduf degıl yasaklanan tarıhten once olan bır prefs dosyasını yenı bır programın ıcın kopyalayın calısır tabıkı aynı zamanda bu abartılacak bısı degıl yenı cıkıcak cıhazlarda zaten flashplayer destegı olucak cunku ole olmak zorunda bu teknolojı uzun zamandır kullanılıyor fakat ınsanlara yonlendırmıyorlar ben nokıa calısanıyım eger cıhazlarınızla ılgılı sorunlarınız varsa kanyon avm turkcell flag shıpteyım yardımcı olmaya calısırız

saol arkadaşım bizi aydınlattın da şimdiye kadar nerdeydin madem bilgin dahilinde çözümüde bilyorsun neden paylaşmadın sayın nokia çalışanı?

myhacker

Üye
allah razı olsun aga gerçekten olsu kaç aydır ugrasıyodum bunla cok sagol

Üst Alt